En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Giydiğiniz kıyafetlere ''yorum yapan'' şahısları bi' zahmet aldırmamaya özen gösterin lütfen. Yurt dışı ülkelerde özellikle de modanın başkenti ''Londra, Paris'' gibi yerlerde günlük kıyafetler oldukça şık, rüküş tarzı. Moda çok önemlidir.. ''İnsanlar şunu giyersem ne der, bunu yaparsam ne yapar..'' diye düşünerek hareket ederseniz vay halinize.. sokaklar aynı kıyafetler klişe giysilerle dolar.

Eskiyen kıyafetlerimden bile yeni yeni tasarımlar üretiyorum. Farklı olmak her zaman iyidir. Günlük olarak topuklu ile şuradan şuraya çıkmam. Oldukça şık, oldukça herkesten farklı olmaya ve kendi modamı yaratmaya çalışırım. Bu yarışmadaki herkesi çok beğendim herkes birbirinden güzel giyinmiş. Yorum yaparken tarzınıza yakın ve tarzınız olan kıyafeti işaretlemekte neyin nesi ?

Yorum yapılırken kişi ''KENDİ'' tarzını yaratıp kendini sunuyorsa, kişinin o giydiği tarzına göre yorum yapacaksınız. Kapsamlı düşünmek gerek. Kendi tarzınızı yansıtan kişi belki tarzını uyumlandıramayıp yansıtamayacak fakat tarzınız dışında kalan kişi ise belki mükemmel yakıştıracak.

Örneğin 4 numarayı çok beğendim. Kolyesi, ve elbise veya tulumu oje mükemmel yansıtmış. Renkler adeta dans ediyor. Cıvıl cıvıl. Fakat üzerindekinden eledim.
19 numara ise her ne kadar fazla tayt salaş tarzım olmasa da müthiş kombin tasarlamış. Renkler uyumlu olmuş.

Yeni yarışmacıları bekliyorum.

ne guzel anlatmissin valla bravo

ne oldu kız boğuluyormuydunn.. yoksamm ben havuzcuyum ,,denizide severim de havuzda her türlü akrobatiklik bendee..
Ya boğulma demeyelimde
Benim girdiğim havuz yarı olimpikmiş ne demek bilmem
Bende 170 boy var havuz basamak basamak en son kendimi bi saldım hoppp dipdeyim Aya kalkdım boyum yetmiyor 10 cm yüzünden yüzeye çıkamadım Kuzenim tuttu çekdi
Havuzda 180 miş galiba öle söylemişlerdi
Ama deniz ölemi boyumu geçse sorun olmuyor
Havuzdan korkuyorum daha 17 yaşında hayatımın baharındaydım

Neee. 17 mii çekil şurdan çıtır senii..çok pis kıskandımm

Pessss. oradaki şakayı anlamadınmıı...Bebeğin hayırlı olsunn.bide nereme süreceğini tahminm ettimm elbett yanar orası yavru.. yanarr..

Bir lafi herkes anlamak istedigi gibi anlar ve yorumlar anetta
Bir cumlenin farkli anlamlara kaymasi veya anlasilmasini engelleyemeyiz.
Cunku herkes tek bir dusuncede fikirde bulusmasi imkansizdir.

Yanlis anlasilinca dogru usluplarla kendimizi ifade edersek polemik olusmasini engellmis oluruz.

Ben bu pazar muhabbetine aciklik getirmistim.
Pazara gider gibi demek, rukusluk anlamina gelmedigini soylemistim. Ama bu benim dusuncem. Herkesi bir dusunce de birlestiremem. Fakat tartisma olusmasini yarisma kurallari geregi engellerim.

Kakao ve Ben aci biber surerim derken saka yaptigini dusunuyorum fakat karsi taraftan gelen cumleler,yanlis anlasildigini gosteriyor.

Kakao ve Ben arkadasimiz saka yolu ile isi biraz geyige vurarak yorum yapmis bence anetta , yani ben oyle algiladim.

Yanlis anlasilipda kirmayin o guzel kalplerinizi..

Lutfen su aci biber ve pazar muhabbetini kapatabilir misiniz.. rica ediyorum :)

Birbirimizi kirmayalim,guzel guzel sohbet edelim

Bu buradan sadece iki uyeye yaptigim uyari degildir. Genel bir uyaridir.

Tum uyelerin bu konuda ki fikirlerine saygim sonsuz..

Ilk ve son uyarimdir.

Tesekkur ederim..

Hay ağzından öpeyim margam elbette şakaydıı.kendisinide alıntılayıp yazdım ama cevap yazmadı.. kesinlikle espri ve kesinlikle şaka..Şu yalan dünyada niye insanların kalbini kırayım ayoll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…