- 11 Şubat 2015
- 57
- 57
- 39
- Konu Sahibi Huy Meselesi
tribünlere oynayacam bundan sonra başka türlü kimse beğenmiyo beni burda :)))))))))Nile kalsa konsepti tayt yapar haha :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tribünlere oynayacam bundan sonra başka türlü kimse beğenmiyo beni burda :)))))))))Nile kalsa konsepti tayt yapar haha :)
Verecem oky,im ama nasıl yazacam o kadar tarifleri bilemiyommben sayfalarda kaybolmasın diye öyle albümüme koydumm.aa neden vermiyor.isteriz valla..
benden tırsma ya. pambuk gibiyim ben:)Kızz yokk yeminlen art niyet yok nolcek bee yaz gelmiş,oh hava miss ne art niyeti oo öyle hepimiz aynı düşüncelerden olsaydıkk bu yaşam çekilirmiydii.. seviyorum her telden insanı ben ayoll.. napam seviyorumm..Nevresteyi seviyorum,, Muneyi hele ona bayılıyorum aniden çıkmıyormu elinde cımbızlaa, margama ne demeli onun o yanaklarını sıkıcan ,,sıkıcan efsere ne demeli şöyle bir görünür bir selam çakar nazik ,nazik,oky den azıcık tırsıyorum anam bilmediği şey yok onun ..
cok beklemeli olunca heycanı kacıyor demi keske kısaltsalar süreyiben 1 mayıs yarın sanıyodum bir sonraki yarısmada bekleme suresi aynı sekildemi olucak
Aaaaa rejimdemisinn hu,hu oky cimm benim albüme baksanaa..feci rejimdeyim. rejim bitene kadar vermesin. sonra yakasına yapışırım:))
feci rejimdeyim. rejim bitene kadar vermesin. sonra yakasına yapışırım:))
evet 1 hafta iyiydi ya bide oy veren ve yorum sayısıda azaldı oncekilere gorecok beklemeli olunca heycanı kacıyor demi keske kısaltsalar süreyi
bakıyorum...Aaaaa rejimdemisinn hu,hu oky cimm benim albüme baksanaa..
kendime oy verdim dedim meğersem oylar acıkmıs kim o lduğumu belli ettim, 1. liğe nasıl hızlı cıktıysam y ere de okadar hızlı carptım 1 dk içinde6.numaraya verdimm ben çok seksi tam benlik yahu tarzııı
1.YARIŞMACIYA NE OLDU
hahaaaaayyy hatırlatırım bunu sana :))))))
Delii bak benim öpeme benzedi bu işş..ne olcakki bende rejimdeyimm..Ya ben de rejimdeyim . Ama sen onun tatlıları, sunum şeklini gördün mü? Yerim vallaha kimse tutamaz. Zaten 13 kilo vermişim.Seni bile yerim diyeceğim ama yanlış anlaşılmaya çok müsait bir cümle
Kız öyle demaa. verecemm kolaymı o kadar tarifleri yazmakk sen görürsün doyuracam seni tarifleree.
Hepsini haber verecegim su yarismayi bi sonlandiralim :)ben 1 mayıs yarın sanıyodum bir sonraki yarısmada bekleme suresi aynı sekildemi olucak
hahaaa eywallahSöz söz. Biz evde 3 kişiyiz annemle babama da söylerim oyumuz sana
Her birini ben yaptımm tatlıyı seviyosann işkence ettimm sana.. rejim ve tatlıı..bakıyorum...
Nile kalsa konsepti tayt yapar haha :)
Sen niye tarifleri vermiyosun bizlere heeeeKız öyle demaa. verecemm kolaymı o kadar tarifleri yazmakk sen görürsün doyuracam seni tarifleree.