En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
sana helal olsun

Yorumlarin icin tesekkurler fakat ben bisey sormak istiyorum.dar ve ispanyol derken ne demek istedin.benim bildigim bir tane ispanyol model var o da pacalari bol inen ispanyol. 8-9ve 13 numaranin yorumlarinda ispanyol dar diye yazmissin da merak ettim.

Rica ederim ne demek. Bu yılın mükemmel bir modası var. Kot pantolon demiyorum tayt tarzı hem yüksek bel hem de düşük bel bedene yapışan ispanyol paça. 1 beden ince gösterir. Üst tarafları dap dar ve altları etek tarzında dağılıyor. Tayt ama. Bu yani bahsettiğim hiç bol olmayacak üst taraf yapışacak bedene. Pantonlarında biraz bolluk oluyor üsste. Bahsettiğim ise bknz:

Yorumlarını beğendimm yavruu..

ispanyol dar deyince bilmedigim biseymi diye merak ettim bende.anladim simdi bahsettigin modeli bu ara cok moda gercekten.ama bak daha zayif gosterdigini bilmiyordum hemen alayim totomu kucuk gosterir belki biraz

pazar muhabbeti neymiş oyle ya ben yeni okudum:)) herkesin tarzı begenileri farklıdır cok fazla bunun ustunde durmaya gerek yok burda kimse zaten moda konusunda bilir kişi degilki aa bu olmaz dedi giymiyim diyelim veya olsa dahi cok takmıyorum begendigim birsey varsa da giyerim

1-Genel olarak cici ve bahara uygun.İçindeki atlet beyaz olsaydı ve elinde çanta olsaydı keşke.
2-Açık mavi düz paça bir kot ve beyaz spor ayakkabılarla daha şık olurdu.
3-Ah o tünik bembeyaz olsaydı ne güzel olurdu.Çanta ve pantolon çok hoş.İllaki bu tünik olacaksa lacivert jeanle kombinlenebilir.
4-Elbise ve kot mont çok hoş.Kolye fazla olmuş.Bir de çanta fazla ağır kalmış.İnce askılı küçük bir çapraz çantayla daha hafif görünebilir.
5-Çok şık ve sade ama botlar kabalaştırmış.Bot yerine renkli babet veya stiletto bambaşka bir hava verebilirdi.
Pembe,mavi,kırmızı veya sarı....
6-Beyaz pantolon çok yakışmış.Bu pantolonla beyaz body ve üzerine çiçekli şifon gömlek hoş olurdu.
7-Hanım hanımcık şeker bir tarz.Ayakkabılar çok hoş.Ben olsam kırmızı kısa saplı büyükçe bir çanta kullanırdım.
8-Bence hoş ama fotoların azizliğine uğramış.Işık ve açı kötü yoksa hoş bir kombin.
9-Ne giyse yakışacak bir model.Ama siyah ve kazayağı bahar havasını bozmuş.Onlar yerine ayağında ten rengi babet ve boynunda renkli fularla düşündüm.
10-Beyaz tişörtle yelek fikri çok hoş.Renkler de güzel ama pantolon çok ağır.Hem kumaşı hem bolluğu...
11-Yine bir foto azizliği,çok karışık çıkmış.Çanta ve kimono çok hoş.Ayakkabılar açık renk olabilirdi.
12-Genel olarak güzel ama çanta başka renk mesela yavruağzı olsaydı daha mı iyi olurdu acaba.
13-Çok sade ama renksiz.Bu kombinle neon pembe bir triko alınabilir.
14-Ayakkabılar şahane,vücut efsane ama tüniği sevemedim.Çanta da çok büyük,spor çantası gibi kalmış.
15-Bu kombin kışlık görünüyor maalesef.
16-Kırmızı çok ağır olmuş.Aynı elbise azıcık daha kısa ve bej rengi veya gri olsaydı keşke.
17-Renkler çok hoş.Az daha bol bir pantolon ve beyaz spor ayakkabılarla düşündüm.
18-Güzel renkler,baharlık hafif bir tarz.Açık renk babetlerle daha şık olurdu bence.
19-Çok hoş bir model ama renkler daha çok sonbahar diyor.
20-Gecelik veya ev elbisesine benziyor.Dışarı çıkarken giymenizi önermem.
21-Salopet çok yakışmış.Gömlek de öyle ama ayakkabılar görüntüyü bozuyor.

Herkese başarılar,bol şanslar.

yorumlarınız ıcın tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…