En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Allah seni netmeyee.. sabah,sabah güldürdün benii.. orda ne kıyafetler var onlarla ben pazara çıksamm yeminlen pazarcılarr peşime takılır ayoll...o kıyafetlerle pazara çıkılırmıı..

Vallahi ben bu yarışmadaki kıyafetimle hiçççç pazara gitmedim

Pazara eşortmanla giderim

Arkadaşın yorumu yersiz olmuş

Vallahi ben bu yarışmadaki kıyafetimle hiçççç pazara gitmedim

Pazara eşortmanla giderim

Arkadaşın yorumu yersiz olmuş
Şaşırmış ..nasıl yorum yapacağını bilememişş.bir yakalarsam ağzına acı biber sürecem ama yorum yaptı kaçtı..herkesler güzel olmuş şansı olan birinci seçilecek elbett..

Şaşırmış ..nasıl yorum yapacağını bilememişş.bir yakalarsam ağzına acı biber sürecem ama yorum yaptı kaçtı..herkesler güzel olmuş şansı olan birinci seçilecek elbett..

Evet kaçmış arkadaş.
Şansı olan ve göze hitabeden kazanır bunda anlaşılmayacak bişey yok Bence özgüven meselesi ben birazda bundan sebep katıldım Ilde benim stilime gidecek Halim yokdu yani

yazılıcak canımm herkesin hangi numara olduğu yazılacakk..yeminlen ne güzel hatunlarımız varmışş.. yok yüzler açılmaz canımm..
Hiç sorma ya gerçekden çok güzeller senin resmini koyduğun hatunun elleri çok güzel bayıldımmm Bende 19 numaraya verdim oyumu onuda çok beğendim

Hiç sorma ya gerçekden çok güzeller senin resmini koyduğun hatunun elleri çok güzel bayıldımmm Bende 19 numaraya verdim oyumu onuda çok beğendim
Kız ben o çıtırın hem ellerini hem elbisesinide beğendim elbisede onu çok zarif göstermişş. 19 numara zaten bir afett.. hepsine maşallah hepsinin bahtları güzel olsunn..

Owww 21 kişi katılmış yarışmaya
1 numaralı yarışmacı: Beğendim kombini güzel olmuş. Özelliklede çiçek böcek desenli ceketini. Ama bu kombinin uyumunu bozan beyaz converseler olmuş maalesef. Şık sade zarif bu kombine spor ayakkabılar bozmuş. Üstelik bu yılın trendleri bu tarzlar. Çok şık bir ince topuklu stiletto ile tamamlanırdı. Boy orta olduğu için biraz kısa durmuş. İçindeki siyah'ı pantolon içine sokup kısa tarz yapabilirdi. Puanım 8.. Başarılar..
2 numaralı yarışmacı: Ayakkabı ve çanta ikilisi uyumlu olmuş. Taba Kahverengi tarz renkler çok popüler bu yıl. Ama bu asil renklere maalesef üzerindeki salaş açık renk hiç olmamış. O yüzden puanım 3. Başarılar.
3 numaralı yarışmacı: Çanta kot uyum renkleri tam yakışmış. Fakat kot pantolonun paçaları biraz bedene yapışıp dar olabilirdi. Çünkü dolgu topukları öne çıkarabilirdi. Ve ayakkabı çok uyumsuz olmuş. Çünkü üstündeki salaş esenli gömleğe uymamış puanım 4,5. Başarılar
4 numaralı yarışmacı: Çok beğendim kolyesi, ojeleri, tulum oldukça uyumlu olmuş. Özellikle de kolye ve tulum ikilisi harika olmuş. Fakat kot ceket inanılmaz bozmuş tarzı. Tulum kumaş ve klasik salaş tarzına girer. Ve tulumu tam tarzıyla gösteren çanta çeşitleri küçük zarif askısız elde tutulabilen çantalardır. Bolera ve ceket tarzları bozuyor. Onun dışında oje, kolye tulumdan dolayı 6 puan veriyorum. Başarılar.
5 numaralı yarışmacı: Oww ceket, içindeki transparan gömlek,ceket, çanta mükemmel olmuş. Saçıda çok beğendim yakışmış. Fakat ayakkabılar bu şıklığı bozuyor. Bu üstteki kombine bot tarzı ayakkabı çok boğmuş. Çünkü o kadar sade ve rüküş olmuş ki ayakkabıda biraz seksilik katabilirdi. Stiletto ile tamamlanabilirdi. O yüzden puanım 8,5. Başarılar.
6 numaralı yarışmacı: Üzerindeki dar, pantolon ikilisi çok güzel olmuş. Renkler birbirini tamamlamış. Ayakkabının rengide çok güzel fakat ayakkabının tarzı bu kombine gitmemiş. Çünkü dar ve üzerine oturan kıyafetlere platform çok abartı duruyor. Ayakkabının tarzı ön parmakları gösterecek şekilde açık olabilirdi. Ve üzerindeki kahverengi hiç olmamış. Kahve ile pembeyi yanyana olmamış. Kahverenginin yerinde çok şık dar ayakkabının renginde veya çanta renginde ceket olabilirdi. O yüzden puanım 8. Başarılar.
7 numaralı yarışmacı: Ommmg vintage klasiği... Bacaklar bana çok tanıdık geliyor nedense.. Ayakkabı ve etek ikilisini çok beğendim. Bu kadar mı uyumlu olur ? Üzerindeki gömlek ne kadar güzel bir sadelik katmış 50-60 yıllara sürükler bu kıyafet. Çantayı da çok beğendim ama bu klasik tarza hiç gitmemiş. Çünkü tarz retro-vintage olduğu için çanta beyaz veya ayakkabı renginde dantelli bir şekil olabilirdi. Bebe yaka gömleğe olmamış o yüzden puanım 9. Başarılar.
8 numaralı yarışmacı: Ayakkabı rengi, çanta, gözlük ve gömlek muazzam. Ve renkleri bu yıl moda kızlar. Ama gel gör ki pantolon olmamış. Renkleri ve ayakkabı seçimini çok beğendim. Stiletto tarz ayakkabılar ince dar paça ve ya üst taraf bol ve alt dar paça pantolona anca gider. Fakat ispanyol paça pantolonlarla seviyorsanız tayt tarzında ince uzun seçin. Saçlar at kuruğu tarzında olabilirdi gözlük ile. O yüzden puanım. 9 Başarılar.
9 numaralı yarışmacı: Ayakkabı ve pantolon ikilisi çok güzel. Dar ve ispanyol dediğim gibi. Çanta ve Uzun ceket ikilisini çok beğendim. Fakat içindeki bluz tarzını beğenmedim. Uzun çeket giyildiğinde bahar kombinlerde içi kapalı kıyafetler boğuyor onun yerine transparan tarzı biraz bağırı açık birşey olabilirdi. Pantolon içine sokulup. Ve salaş olmamalıydı dar tercih edin. Çünkü en son dış olarak bol salaş giyeceksiniz iç tarzınız dar olmalı. O yüzden puanım 9. Başarılar.
10 numaralı yarışmacı: Alttaki salaş tarzını beğendim. Ayakkabı pek görülmüyor fakat beyaz gibi sanki gördüğüm kadarı ile. Beyaz ayakkabı beyaz t-shirt. Alt kumaş olduğu için üstteki kot hiç olmamış. Tarzı bozmuş. İspanyol bol paçalı pantolonlar giyildiğinde kot her zaman bozuyor. Mesela altına dolgu topuk olabilirdi. Üstüne sade bir bluz ama dışına hiç birşey giyilmeyecek böyle kat kat tarzı bozmuş o yüzden puanım 2.
11 numaralı yarışmacı: Çanta ve üzerindeki uzun salaş transparan çok beğendim. Renkleride güzel içine de dar giyilmiş gördüğüm kadarı ile üst olmuş fakat ayakkabıları siyah görüyorum ayakkabılar üstteki renkler ile olmamış. Açık renk tercih edilebilirdi. saçlar üstteki kıyafeti daha meydana çıkarması için toplanabilir veya ev topuzu olabilirdi. Kolye uyumlu. Fakat koldakiler daha da boğmuş en iyisi kolye. O yüzden puanım 5. Başarılar.
12 numaralı yarışmacı: Tarz ve renk uyumu çok güzel. Gömlek, ceket, ayakkabı Pantolonda dediğim gibi kıvrılmış alttan uyumlu olmuş fakat gömlek ortadan bağlanmamalıydı. Serbest kalabilir veya pantolon içine sokulabilirdi. Ve kızlar bu tarz modalarda saçların serbest kalması çok bozuyor uzun saçlarınız varsa kombinlerinizde saçlarınızı kıvırcık daha da dalgalı yapıp biraz kısa gösterebilir veya toplayabilirsiniz. O yüzden puanım 9. Başarılar.
13 numaralı yarışmacı: Hiç olmamış kombin çok özür dileyerek söylüyorum. Mesela pantolon yerine tayt tarzı ispanyol paça veya kısa dolgu topuk giyilerek bacakları daha bi uzun gösterebilirdi. T-shirt yerine omzu açık dar bluz tercih edilebilirdi. Fakat çantayı çok beğendim. Pantolon ile olmuş. O yüzden puanım 2. Başarılar.
14 numaralı yarışmacı: Ayakkabı ve pantolon çok güzel olmuş. İçindeki dar olmuş ve dıştaki salaş çok iyi. Fakat biraz pantolonun altından 1-2 kez kıvırabilirdi. Çanta hiç olmamış o yüzden puanım 7. Başarılar.
15 numaralı yarışmacı: Üstündeki kısa seçimi ve pantolonu çok beğendim. Fakat botu hiç beğenmedim. Çünkü bot bacakların boyunu kapatmış. Çantayı çok beğendim pantolon üst seçim çok iyi. Ama boya bot ve üzerindeki uzun beyaz hiç gitmemiş. Yüksek bel pantolon seçimi çok iyi. O yüzden puanım 6. Başarılar.
16 numaralı yarışmacı: Kırmızı seçimi çok güzel sanırım uzun etekli tulum. Fakat oraya kot hiç olmamış. Tarzı iyice bozmuş. Kırmızıya eşarpta olmamış maalesef. Eğer eşarp çok sevilip takındıysa eşarp rengine göre çanta uyumlu olabilirdi böylece birbirini tamamlamış olurdu. O yüzden puanım 2. Başarılar.
17 numaralı yarışmacı: Renk uyumluluğunu çok beğendim. Eşarp çanta ikilisi güzel. Ayakkabıyla pantolonu çok beğendim. Uyumlu olmuş. Fakat üzerindeki çok uzun olduğu için ayakkabı biraz daha topuklu olabilirdi. Veya onun yerine pantolon paçası dar. Puanım 7. Başarılar.
18 numaralı yarışmacı: Spor ayakkabı pantolon ikilisini beğendim. Fakat üst ve alt uyumsuz olmuş. Çünkü üs klasik tarzı kolye gömlek alt spor olmuş. Çanta çok güzel. Gömlek yerine sportif birşey tercih edilebilirdi veya kolye yerine sportif uzun birşey.. O yüzden puanım 6. Başarılar.
19 numaralı yarışmacı: Omggg... Renkler müthiş uyumlu. Özelliklede ayakkabı hepsini tamamlamış. Üst salaş alt dar birbirini tamamlamış adeta. Uzun kolyede güzel olmuş. Tam tarz puanım 10. Başarılar.
20 numaralı yarışmacı: Elbise çok güzelmiş. Fakat o babetlerin yerine şık bir topuklu tercih edilebilirdi. Saçlar kısa güzel puanım 7. Başarılar.
21 numaralı yarışmacı: Üzerini çok beğendim gömlek ile. Fakat ayakkabı hiç olmamış. Ya da ayakkabı renginden çanta olabilirdi. Üzerinde yelek görüyorum maalesef hiç olmamış. O yüzden puanım 5. Başarılar.

Yazarken çok eğlendim. Herkesin emeğine sağlık çok güzel yarışma olmuş. Herkese başarılar diliyorum. Ve kazanan arkadaşımıza da şimdiden tebrikler.

Benim oyum; 19 numaraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…