En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Aynen canım ama biz biraz daha keskin bir burcuz. Kıskançlığım pek yoktur ama mükemmeliyetçilik ve kendime yönelik disiplinim yüksektir. Senden iyi anne olur ama. Annem üstümüze titrer hala, ağlar da bol bol.
evt benden ıyı anne olurburcumun ozellıgıymıss .. kıskaclarımızı gecırıverırız sınır etmesınler bızı :63::63::KK19:

işte yorumlarım kırıcı olmayacağımı düşünüyorum.dikkat edeceğim hususlar
renk uyumu, vücûda yakışmışlığı, aksesuar seçimi, kombinin tamamında uyumu, konsepte uygunluğu

1-yırtıklı ve paçası katlanmış pantolon seçimin çok doğru olmuş.ceketin tam bahar havasını yansıtırken altına giymiş olduğun siyah atlete anlam veremedim.çantan yok aksesuar olarak sadece saat kullanmışsın hani diğerleri :))
2-pembe kırılma ama gönlüm sende değil.rahat olduğuna eminim ama tercih edeceğim bir kombin değil

3-tuniğini beğendim, pantolonunu beğendim, aksesuarını beğendim ama bu kombinde olmamış. çantan olmamış, ayakkabın uymamış bir sonra ki yarışmada kesin iddialı olacaksındır
4-o ne güzel bir elbisedir ama çok uzun geldi gözüme, ayakkabılarını göremedim görmek isterdim. kot ceketini sevdim tırnakların oje seçimin güzel ama o kolye hiç olmamış düz renk olmalıydı.güneş gözlüklerini taç şeklinde kullanmanı da beğendim
5-siyah beyazın uyumu fazlasıyla şık konsept ofis şıklığı olsaydı birinci olabilirdin.çantanı beğenmedim botinlerin azıcık büyük görünüyor bakıldığında şık bir kadın var.
6-
vuuu ıslık çalamıyorum ki buradan :) fizik güzel olunca ne giysen olur tabi doğru aksesuarlarla olsa çantanı kombinine uyduramadım.pembe krem beyaz tonlarını beğenirim ilkbahar yaz için uygun.
7-mini etek güzel bluz güzel ayakkabı güzel de o çanta işte o olmamış.sanırım çorap giymemişsin aslında süper ince yazlık çoraplar tenini daha gösterirebilir.aksesuar göremedim görmek isterdim kibar bir şeyler
8-renklerin güzel ama ne bilim o kadar para harcanmış bir pantolon daha güzel görünmeli :)) ayakkabılarında olmamış aksesuar olarak sadece gözlük kullanmışsın hani bileklik, hani saat kolye vs..

9-pantolon çok yakışmış ayakkabıların tam olmuş ama üst kısmı uymamış.sadece yüzük kullanmışsın bence sallanan bir kolyede yakışırdı.çanta kullanmışsın bu bir artı
10-oley oley aksesuar gördüm :)) hem bilekte hem boyunda ama ayakkabılar görünmüyor.beyaz badi üstüne giydiğin yeleği beğendim.pantolonunu beğenmedim tarzım olmadığı için
11-ah o arka fonla uğraşmasaymışsın ne yazık ki o karmaşanın içinde kombinini seçmek zor.ayakkabın haricinde kombini beğendim.aksesuar kullanmış olmanı da sevdim :)
12-işte iddialı bir kombin benim tarzımdasın :) çiçekli gömlek bu mevsim için doğru tercih üstüne bu yıl geç gelen bahar nedeniyle serin giden havalara karşı korunaklı deri ceketini beğendim.pantolonunun kesimi beğendim renk uyumunu beğendim ama nerede aksesuar
13-rahatım, rahatsın, rahatlar siyah beyaz her zaman kurtarıcıdır.çok zarif aksesuarlar kullanmışsın bence renk katmalıydın.kombininde en çok çantanı beğendim
14-aynı ceketten bende de var :) pekte severek giyiyorum.fiziğin harika ayakkabıların şık pantolonun güzel güzelde o giydiğin atlet açık renk olmalıydı.akseurlar yok birde çantan uymamış
15-çiçekli bluzunu beğendim, hırkanı beğendim, yüzüğün güzel ama yanlış tercihler yaptığına inanıyorum.pantolon ve alttan giydiğin siyah atlet bütünleşmiş keşke öyle olmasaymış.ayakkabıların kışlık kalmış doğrusu sende haklısın bahar dün geldi :)
16-tesettüre uygun bir kombin olmuş, kot ceketin spor bir şıklık katmış.bordo ve griyi bende bir arada kullanmayı severim.aksesuarın yok çantan yok ayakkabıların görünmüyor ne yazık ki kombinin tam değil
17-desen ki en çok neyi beğendin kesinlikle kadınlar kulubü yazan kağıt için uygulamanı beğendim.genç bir kızsın bunu yansıtan bir kombin yapmışsın kombininde en sevdiğim ise kesinlikle fuşya tonlarını kullanmış olman
18-gri ve pembeyi birbirine yakıştırırım bende.çiçekli bluz giymiş olman güzel renk tercihin doğru ve tabi ki aksesuar kullanmam artı.çantanı beğendim takılarını beğendim
19-nasıl bir pozdur o :) iddialı bir kadın gördüm.renklerini beğendim.aksesuarlarını beğendim hele uzun kolyeyi.ayakkabıların ne güzel ne güzel, eleştireceğim yön ise ben taytın üzerine daha uzun bluzlar giyilmesini beğeniyorum.birazcık daha uzun olmalıydı o bluz
20-elbisenin ne deseni nede rengi net görünmüyor.baharlık değil de daha çok yazlık bir kombin olmuş.babet benim tercihim değildir.aksesuarın yok
21-tulumun güzel biraz daha uzun olmalıydı paçan.ayakkabıların giydiğin kombine ait değil gibi.çantan yok ama aksesuar olarak saat ve kibar bir bileklik kullanmam güzel

umarım kimseyi kırmamışımdır.giyim konusu insanların tercihleri doğrultusunda beğenilir.katılım cesareti gösteren tüm hanımları tebrik ediyorum başarılar diliyorum
oyumu renkleri ve kombinde gerekli tüm etkenlerin varlığı nedeniyle 18 numaraya veriyorum hayırlı olsun

Napayim canim bakiniyorum oyle sen napiyorsun bakayim
Basım felllaket ağrıyo
Margam senin migren mi vardı sen bilirsin
Ya şu başımın ortasi çatlıyor resmen alnimin ortasi daha doğrusu
Önce alttan başlıyor sonra alnimda toplanıyor
Benim bu güne kadar başım 1 gün bile ağrımiss değildir
3-4 gündür oluyor bu

Basım felllaket ağrıyo
Margam senin migren mi vardı sen bilirsin
Ya şu başımın ortasi çatlıyor resmen alnimin ortasi daha doğrusu
Önce alttan başlıyor sonra alnimda toplanıyor
Benim bu güne kadar başım 1 gün bile ağrımiss değildir
3-4 gündür oluyor bu

Aksam saatlerinse bana vurdu. Birde ben tuzu fazla kacirdim. Basima bildigin atki sardim . Gozlerime bagladim. Benim goze vuruyor gozumi acamaz hale geliyorum.

Ne yedin bugun canim ? Tetikleyen besinler yediginde basin agriyor olabilir.

Bir doktora gorun..

Aksam saatlerinse bana vurdu. Birde ben tuzu fazla kacirdim. Basima bildigin atki sardim . Gozlerime bagladim. Benim goze vuruyor gozumi acamaz hale geliyorum.

Ne yedin bugun canim ? Tetikleyen besinler yediginde basin agriyor olabilir.

Bir doktora gorun..
Benim de gözüme vurdu
Hatta lenslerimi skistirdi ağrı gözümde resmen..
Çok tuzlu bi şey de yemedim kuzum ya her zamanki gibi yani

X