- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
- Konu Sahibi Huy Meselesi
9 ve 11 arasinda kalmistim bende 9 numeroya verdim oyumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavruu senin her bişiyine bayıldımm meraktayım kimsim kimlerdensinn..emme en çok ayakkabına bittimm.. severimm bu tarz ayakkabılarıı..
Allah seni netmeyee.. sabah,sabah güldürdün benii.. orda ne kıyafetler var onlarla ben pazara çıksamm yeminlen pazarcılarr peşime takılır ayoll...o kıyafetlerle pazara çıkılırmıı..
Şaşırmış ..nasıl yorum yapacağını bilememişş.bir yakalarsam ağzına acı biber sürecem ama yorum yaptı kaçtı..herkesler güzel olmuş şansı olan birinci seçilecek elbett..Vallahi ben bu yarışmadaki kıyafetimle hiçççç pazara gitmedim
Pazara eşortmanla giderim
Arkadaşın yorumu yersiz olmuş
Şaşırmış ..nasıl yorum yapacağını bilememişş.bir yakalarsam ağzına acı biber sürecem ama yorum yaptı kaçtı..herkesler güzel olmuş şansı olan birinci seçilecek elbett..
Yarışma bitince bir selam gönder güzellik bayağı beğendim seni kimsinn acepp..
Yarışma bitince nikler yazılmayacakmı canım bilmiyorumda ben öle sanıyordum Ben anlamam herkesin nikini yazın yüzünü açın benimki hariçYarışma bitince bir selam gönder güzellik bayağı beğendim seni kimsinn acepp..
yazılıcak canımm herkesin hangi numara olduğu yazılacakk..yeminlen ne güzel hatunlarımız varmışş.. yok yüzler açılmaz canımm..Yarışma bitince nikler yazılmayacakmı canım bilmiyorumda ben öle sanıyordum Ben anlamam herkesin nikini yazın yüzünü açın benimki hariç
Hiç sorma ya gerçekden çok güzeller senin resmini koyduğun hatunun elleri çok güzel bayıldımmm Bende 19 numaraya verdim oyumu onuda çok beğendimyazılıcak canımm herkesin hangi numara olduğu yazılacakk..yeminlen ne güzel hatunlarımız varmışş.. yok yüzler açılmaz canımm..
Kız ben o çıtırın hem ellerini hem elbisesinide beğendim elbisede onu çok zarif göstermişş. 19 numara zaten bir afett.. hepsine maşallah hepsinin bahtları güzel olsunn..Hiç sorma ya gerçekden çok güzeller senin resmini koyduğun hatunun elleri çok güzel bayıldımmm Bende 19 numaraya verdim oyumu onuda çok beğendim
o ellere bende bayıldımKız ben o çıtırın hem ellerini hem elbisesinide beğendim elbisede onu çok zarif göstermişş. 19 numara zaten bir afett.. hepsine maşallah hepsinin bahtları güzel olsunn..
Âmin canım inş cümlemizin bahtı güzel olsunKız ben o çıtırın hem ellerini hem elbisesinide beğendim elbisede onu çok zarif göstermişş. 19 numara zaten bir afett.. hepsine maşallah hepsinin bahtları güzel olsunn..
Amin :)Âmin canım inş cümlemizin bahtı güzel olsun
Yarışma bitince nikler yazılmayacakmı canım bilmiyorumda ben öle sanıyordum Ben anlamam herkesin nikini yazın yüzünü açın benimki hariç
Yazin ve bahar aylarinda elbise uzerine kot ceketi bende cok tercih ederim ozellikle aksam disari cikiyorsam :)Yarışma bitince bir selam gönder güzellik bayağı beğendim seni kimsinn acepp..
Aynen canımm çok güzel bir ikilidir onlar.Yazin ve bahar aylarinda elbise uzerine kot ceketi bende cok tercih ederim ozellikle aksam disari cikiyorsam :)
Banane ya banane aç işde aççNickleri yayinliyorum yarisma sonunda fakat yuz acma gibi bir durum soz konusu degildir :)