En son ne zaman ağladınız ?

Dün gece ağladım uyuz aşkım yüzünden çok duygusalım ben ya napcam böle bilmem :çok üzgünüm:

oo ozaman ben cok kuwetliyim:D
Bende biraz once agladim,2gun once gecede aglamisdim. Aglamadan olmuyo canim icim daraliyo,aglayincada hicbisey duzelmiyo ama bi nevi rahatlamak iste.

bugün çok ağladım babamın yanına gittim
çiçek götürdüm üzerini suladım çiçeklerini yerleştirdim temizledim
o sıcacık elinin yerine buz gibi mermer taşını öptüm
dualar okudum özlediğimi söyledim ama duymadı beni
çok özledim babamı senağlamasenağlama

bıraz once agladım.sustum bu konuyu gordum.bukadar olur.eskılerden bır sarkı dınledım.ogunler geldı aklıma cok suluyum bugunnnn.:((((((

sabahtan beri agliyorum...
yarin dogum günüm...
ben her sene iki önce duygusallasirim ve aglarim...
tabi bugün aglamama birazda o sebeb oldu ama neyse iste agliyorum....

galiba geçen sene ağlamıştım en son. çünkü o zamanlar oyle cok ağlıyordum ki sonrasında ağlayamaz oldum.aslında bazen bende ağlıyayım diyorum ama gerçekten hiçbişey beni etkilemiyo artık sanki..

demin agladim halada agliyorum ya
nisanlimdan ayrildim aradi bir sürü laf saydi yine ya sitemli konusmalar ignelemeler suclamalar biktim ya
ariyor normal konusuyor sonradan basliyor, numarami degistrecem contratimdan dolayi beklemeliyim, yine sinirlerimi cok bozdu ya cildiracak gibiyim , dayanamiyorum suclamalrina sitemlerine zaten iliski boyunca hep bunlar oldu, sürekli bana yalan söyledin birseyler sakaldin dedi durdu artik danamamadim telefonu yüzüne kapattim hic yapmadigim sey, aglamaktan basim agridi :((((((

ya ben de ağlayamıyorum neden bilmiyorum öle hıçkıra hıçkıra ağladığımı da hatırlamıyorum zaten moralim bozulduğunda ağlayıp rahatlamak istiorum ama olmuo çok sert biri de deilim öle en fazla gözlerim dolmuştur heralde pek hatırlamıorum ağladığımı çok kötü bişi bu ben de ağlamak istiorum içime atıorum olmuo

dün gece
ama mutluluktan
sevgilim öyle güzel cümleler sarf edip beni sevdiki teli kapatınca 2 damla göz yaşı akıverdi :asigim:

kurban bayramının 4. günü babamın mezarlığında:a015:
yaşım büyüdükçe bu acının içimde açtığı oyuk da büyüyor...dayanamıyorum gözlerimden yaşlar akıyor gürül gürül:çok üzgünüm:

dün gece oğluma bakınca birgün kaybedecekmişim gibi geldi ve çooook ağladım allahım ben ölmeden alma benden onu amin.

en son gecen hafta agladim nedensiz yere :) icimde bazi seyler birikmisdi moralim 0 di.aglamak geliyordu icimden,slow sarki aradim buldum dinledim ve agladim :D

şimdi kanamam var bebeklerim için ağlıyorum ve allaha yalvarıyorum onları bana bağışlasın

2 ay önce kız karrdeşimin gelin kuşagını babam baglarken çok agladım
kardeşime sarıldım ve ikimizde hıçkırarak ağladık
hatta katıldık ağlarken sesimiz bile çıkmadı
sadece yaşlar boşaldı gözumuzden
ben gıderkeen daha çok ağlaşmıştık
kardeşimi her gün görsemde artık başka bi aileye sahip olmasını içten içe kıskanıyorum galiba
onun bizden baskasına anne,baba,abla demesını kıskanıyorum
sevıyorum paylaşamıyorum
şu an bıle yazarken agladım
çok seviyorum onu çok

Back
X