En son ne zaman ağladınız ?

şu an ağlıyorum çünkü çok kırgınım,kızgınım,kafam çok karışıksenağlama

bende en son dün akşam star tv haberlerde şehit eşini görünce ağladım çok üzüldüm insanın sediğinin canını kaybetmesi ne kadar acı ve kocamda yanımdaydı ona sarılıp ağladım ve eşimde dayanamadı oda ağladı allah yardım etsin çok acı bir durum güzel allahım kimseye yaşatmasın

şu son günlerde neredeyse izlediğim bütün haber programlarında ağlıyorum...
öldürülen masum filistinlilere dayanamıyorum yaaaaaaa

dün gece :(
cok sevdigim bir dostumu kaybettigim icin agladim..
onunla sadece konusmayi cok özledim..
ama kötü olan onun beni bir hicmis gibi silmesi..
benimle bir nevi oynayip duygularimi hice saymasi..

herseyeragmen ben onu özledim..
dostumu sirdasimi özledim..

ama yapacak bir sey yok..
giden gitti..

insallah gittigi yerde cok mutlu olur..
ve benim yasadiklarimi hic yasamaz insallah..

dün akşam ağladım.sevgilim bana telefonda bağırdı,tartıştık.kötü msjlar attım sonra.zaten 2 aydır birbirimizi görmüyoruz senağlamasenağlama özlemek artık dayanılmaz bi hal almaya başladı.gözlerim çok ağrıyosenağlama

çok sevdiğim yaşıtım bir akrabam babasını kaybetti. ona başın sağolsun dediğimde hıçkırarak ağlamasıyla ben de ağlamaya başladım.baba başka birşey.Allahım sen gecinden ver :çok üzgünüm:

şimdi... şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...
çünkü ben bir kadınım...
çok büyük hayal kırıkları yaşayan bi kadın

son bir yıldır hemen hemen hergün ağlarım senağlama
ama ağlamaktan korkmuyorum, seviyorum ağlamayıbenneyaptımki
çünkü çok rahatladığımı hissediyorum sonunda:ecrin_bebek:

cumartesi günü CANımla konuşurken çok gergindim ağladım zaten bi onla konuşurken ağlayıp rahatlayabiliyorum,
iyiyki benim Allaha şükürler olsun,ve o hep benim olsun...

Issız Adam'ın en sonunda hıçkıra hıçkıra ağladım. Ne var bu filmde herkes salya sümük gidiyor diyordum. Film insanı öyle bir noktaya getiriyor ki, biraz da anlamadan içimde birikenler patlayıverdi.... Rahatlamak isteyenlere tavsiye ederim.

bende biraz önce ağladım kızlar oğlum yanımda uyuyo kocam yurt dışında kendimi çok yanlız hissediyorum sanki yanımda olmayınca hiç birşeyim yok gibi onu çok seviyorumsenağlama

şuan ağlama modundayım ...
biriciğim,aşkım,eşimi çok özledim.. senağlama senağlama
göreve çıktı 45gun kdar yok :(((
merak edıyorum , aklım onda .. insallah iyidir :Saruboceq:

en son dün ağladım..hastaneye gitmiştim kan vermem gerekiodu ve ben iğneden çok korkan birisiyim..iğnei sokmadann hüngür hüngür ağlamaya başladımsenağlama snir adam hem çok acıttı hem bide dalga geçer gibi güldükötükedihüso

Back
X