En son ne zaman ağladınız ?

2 ay önce kız karrdeşimin gelin kuşagını babam baglarken çok agladım
kardeşime sarıldım ve ikimizde hıçkırarak ağladık
hatta katıldık ağlarken sesimiz bile çıkmadı
sadece yaşlar boşaldı gözumuzden
ben gıderkeen daha çok ağlaşmıştık
kardeşimi her gün görsemde artık başka bi aileye sahip olmasını içten içe kıskanıyorum galiba
onun bizden baskasına anne,baba,abla demesını kıskanıyorum
sevıyorum paylaşamıyorum
şu an bıle yazarken agladım
çok seviyorum onu çok

ahhh bu ablalar yaa sizde şimdi beni ağlattınız mirmirmirmir .... ablam kendi evlendi ohh beni ağlattı ,ağlattı , o kadar zor alıştım ayrı evde olmaya aynı şeyleri yaşadık evden çıkarken o ...ama şimdi bana " evlendirmeyeceğim senii , hiçç plan yapma..hayatta alışmam senin büyüdüğüne " diyorr:1closedeyes:-tatlicadiarzu-.....bende çok seviyorum ablamı....kardeş olmak çok güzel....

Dün gece. senağlama
Grip olmuşum her yanım sızım sızım sızlarken oğlumun mızmızlığı tuttu gecenin bi yarısı.
Sebepsiz bir ağlama kendisinde.
Ay sinirlerim boşaldı o ağlıyo ben ağlıyorum.
Sabır çeke çeke sabahı ettik.mirmirmirmir

Daha az önce ağladım kk ya biraz bakıyım bari derken bu topiği gördüm.
Neden ağladın derseniz belli bi sebebi yok biriktirmişim işte bazı şeyleri.
o.kadar yalnız hissetim ki kendimi birden kimsenin beni anlamaması hatta kendi ailemin bile...
boğuluyorum sanki bugün.
ahhhh keşke canım kardeşim yanımda olsaydıı o kadar özlüyorum ki onu.başka bi şehirde okumak için gitti daha bu sene ama yokluğuna alışmak çok zor oluyoo
o beni tek anlayan bu hayattaa.
çok seviyorumm onuusenağlamasenağlama

Bir hafta kadar oldu eşimle işe geliyordum radyoda haluk leventin bi şarkısı çalıyordu ağlamaya başladım abimin ölümünün birinci yılı yaklaştı onun etkisi sanırım onu çok özledim :(

benim ağlamamam için çok sebebim var 6 senelik evliyim evlendim evliliğim sorunla oldu ailem istemdi vermek kayınvalidem istemedi beni:çok üzgünüm: ben onla bir gittim bir oturuyorum önce bir gittim sonra 3 ay zor dayandım ayrıldım kiraya çıktım altınalrımı sattın eşya aldım:çok üzgünüm:3 sene kirada oldum 1 sene önce tekrar geçinemedik eşimin yüzünden gerş geldim hemde kovulduğum eve :çok üzgünüm: ve işe girdim 4 yaşında bi oğlum var 9 aydır çalışıyorum ona bi annem bakıyo bi kayınvalidem aslında annem kovuyo :çok üzgünüm:kayınvalideme gidiyom kaynanam kovuyo:çok üzgünüm: anneme gidiyom ağlamamam için çok sebebim var yani off offf anlatsam bi anlatsamm dinlermisiniz

en son az once agladım cok sıkıldım bunaldım artık daha yırmı bır yasındayım kayın valıdem le oturuyorum ıs arıyorum bulamıyorum her gun aglıyorum gızlı gızlı...ıcme ata ata aglıyorumm itiraf etmek ıstedım rahatlamak ıcın...

geçen hafta hastaydım herşeye ağladım insan ölücem sanıyor sürekli geçmişi ve ailesini düşünüyor her şey zoruna gidiyor ondan sonra otada ağla herbişeyede

en son dun gece gladım
cok moralım bozukldu sebeplerı vardı
hemde ne aglama
ama her gece agladıgımdan farklı bı nedendı:)

ben hergün ağlıyorum ne anneliğimi yaşıyorum ne kadınlığımı yaşayamıyomm :(:(((

hiç bir erkek için ağlamaya değmezzz onlar ağlasın bizler için sevmiyorum hiç bir erkeği nefret ediyorum sadece kendi uçkurlarını düşünüyolar ya

En son ne zaman ağladım benneyaptımki
Sanırım annemler evi toplamadım diye kızmışlardı o zaman ağladım
Ama erkekler için ağlamak gereksiz delikafadulden

Dün gece ağladım. Uzun zamandır ağlamıyordum. Dün gece düğmeye basasıldı ve
saatlece süren bir gözyaşı seline kapıldım.
senağlamasenağlamasenağlama

dün geceden bu sabaha kadar ağladım ağladımmsenağlama
belki bir birikimdi belki kırılma,belkide patlama duysu olsu içimde,
amaa hıçkıra hıçkıra ağladım o gerçek iştesenağlama senağlama senağlama

Ben hergün ağlıyorum hemen hemen... senağlama
Son yıllarda çok duygusal oldum, eskiden böyle değildim ne mesutmuşum... Şimdi hüzünde sevinçde beni ağlatıyorr mirmirmirmir

Son düzenleme:
inanmıyorum yaa...şimdi girdim kk ya ve ilk bu topic vardı ben de gözyaslarımı az önce sildim.

Dun gece agladim esimi kirdigim icin.
birlikte agladik uzulduk senağlamasenağlama

en son 7 gencin oldüğü doğalgz faciasında haberlerde izlerken ağladımsenağlamasenağlama

Back
X