En son ne zaman ağladınız ?

hep en son bi önceki gün ağlamış oluyorum..geriye baktığımda hergün ağlamışım demek..hazmedemediklerim,kabullenemedikleri,hatalarım,pişmanlıklarım için ağlıyorum...bi ömürde ağlıcam ne yazıkki..

bende yarım saat önce gizlice ağladım iştyerinde.. kimseninsuçu yok ama benimde suçum yok... elimde değil tutamıyorum kendimi.. akşamdan beri böyleyim... ne kadar sürer belli değil malesef...

dün akşam..
Muş'ta 6 aylık dünyaya gelen ikizler solunum güçlüğü çekiyordu. Sadece Van'da tek kişilik kuvöz vardı. Durumu iyi olan bebek hayat yolculuğuna gönderilirken, diğer bebek ise ölüme terk edildi bu haber için ağladım...

10 dk önce yine ağladım...gerizekalı patron yüzünden...nefret ediyorum bu işyerinden!

Az önce...
Ağlamadım da gözlerim dolu dolu oldu,ellerim titredi..
Üzüntüden değildi,sinirden de değildi de..
Heyecandan ağladım..
Seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim..:1closedeyes:

Son düzenleme:
2 hafta önce
ama öyle böyle değil böğüre böğüre :roflol:

Az önce...
Ağlamadım da gözlerim dolu dolu oldu,ellerim titredi..
Üzüntüden değildi,sinirden de değildi de..
Heyecandan ağladım..
Seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim..:1closedeyes:

evlenme teklifimi aldın :)))))

Aman yarabbi kızlar bu ne böyle.Tencere dibin kara seninki benden karasenağlamaBen yazmayayım bari vazgeçtim.Herkese mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum.Hepimizin yüzü gülsün inşallah.

biraz önce ama olsun benim bünye alıskın bea artık günlük ihtiyac olarak algılıyo beyin ağlamayınca geçmiyo o günp:)

Bugün öğlen saat 1 civarında hala oldum çok şükür..Mutluluk gözyaşlarımdı gözlerimden akanopuyorumnanaktan

dün gecemafoldumben

erkek arkadaşım beni çok çok çok yanlış anladı.. ona hakaret ettiğimi onu küçümsediğimi sandı ve konuşmuyor hiçbirşekilde benimle:çok üzgünüm:

az önce. evliliğe çok yakın hissettim bir an kendimi. ama nedense gözlerim doldu :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…