En son ne zaman ağladınız ?

Bu sabah..
Bir şarkı dinledim..
Sinirden ağladım..:1closedeyes:

en son geçen pazar canımdan çok sewdiğim kuzişimin subaylığı kazandığını duyunca ağladım.tabi mutluluk gözyaşlarıydızemuszemus
gözünüzdeki o yaşlar mutluluktan olsun emi kıslar opuyorumnanaktan

1 saat önce falan öyle içim sıkıldı ağladım

şimdi de katıla katıla gülüyorum kızlarla. deliriyorum galibalaelaelaelaelae

dün akşam ağladım . baktm eşim duygulanmş ağlıo onu görünce bende dayanamadım

gece agladım sesım duyulmasın dıyede cıktım balkona agladım da agladım........
ha ne oldu ne degıstı........hiç bir şey .........
gözyasım bana kar kaldı.......

deli gibi hüngür hüngür en son mart ayında agladım o kadar umut verıp daha sonra bana olmaz dıyen bı gerızekalı ıcınnn hemdee saatlerce gunlerce agladım . . .
ondan sonra oyle gunlercee hıc durmadan aglamadımm
gene saatleerce agaladıgım oldu ama yarım saat bı saat falannn
en son da dun dokturdum baya bı mafoldumben

Ağlama bebek ağlama sende,Umut sende yarın sende ,Yağmur gibi gözlerinde akan yaş niye,Bu küskünlük bu kırgınlık üzüntün niye, Çok uzakta öyle bir yer var,o yerlerde mutluluk var paylaşılmaya hazır bir hayat var...başlık bu şarkıyı düşürdü dilime paylaşmak istedim. bense çok uzakta öyle bir yer olduğuna dair umudumu yitirdiğim için ağladım en son dün gece,belki bu gecede...

şuanda ağlıyorum..içinde bulunduğun belirsizliğe belkide umutsuzluğa ağlıyorum

geçen hafta doğum günümde mum üfleyemedim diye.Herkes unutmuşşşşşş:gitme: bu şekilde geçirdiğim ilk doğum günümdü ve çok dokundu:gitme:

şuanda aglıyorum sevdiğim ve ben ailem yüzünden ayrılıcaz yada ayrıldık böyle bir belirsizlik içindeyim ne olur dua edin kızlar rabbim onu benden ayırmasın.

dün bugun yarın :gitme:
ne zaman ağlamayacağım mafoldumben

3-4 gün önceydi sanırım gece uyurken 6 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşımla geçen günlerimiz aklıma geldi tutamıyorm kendimi:sinifsinif:mafoldumben

Back
X