En son ne zaman ağladınız ?

Hımmm..
Pazar gecesi..
Aslında öyle hünk hünk ağlamadım da kardeşime bişiy anlatırken gözlerim doldu..:sinifsinif:

kizim oldu olali her gun agliyorum...
logusalikda kalmadi ama yoruluyorum esimle kavga ediyorum o yuzden...

kizim oldu olali her gun agliyorum...
logusalikda kalmadi ama yoruluyorum esimle kavga ediyorum o yuzden...

Ağlama Güzel anne ne güzelki meleğin seninle.. Aksine çok mutlu olŞeniz

Ben en son arkadaşımın hamile olduğunu tesadüfen öğrenip üzülmüyüm diye demediğini Düşündüğümde ağladım :gitme:

dün...
çok içlenmiştim hakim olamadım gözyaşlarıma..

önceki gece...hamilelik mi hassaslaştırdı bilmiyorum ama kontrolden çıkıyorum artık ağlarken...tutamıyorum göztaşımı hiç...

Birkaç gün önce, sevdiğimle telefonda konuşurken.. Hiçbir şey yoktu halbuki.. Annem sucuklu yumurta yaptı onu yedim diyince musluklarım açıldı bir anda.. En sevdiği şeydir sucuklu yumurta.. Derslerimizin yoğun olduğu günler, akşam yemeği yapamamışsam hemen sucuklu yumurta yapardı sevdiğim.. Tepsinin üzerine bir tane kırmızı gül ve mum koyardı.. Mükellef bir akşam yemeği olurdu bizim için.. O günler geldi aklıma dayanamadım, hıçkıra hıçkıra ağladım :kedi:

Bir saat önce, adet olduğumu görünce. Bu 3. ay ve ben strese girdim aynı döngü yüzünden. Her ay 3 kere doktora git, çalış dediği zaman çalış sonra bekle.

en son ne zaman agladığımı hatırlamıyorum yüksek ihtimalle böyle giderse bugün kesin aglayacagım...
dün aksam bebek mevzusu ile ilgili bir konu oldu kimseye belli etmedim ama bugün içim içimi kemiyor.....kimse kimsenin halini bilmeden yorum yapabiliyor am ayorum yok yok yok....

dün önceki gün ondan önceki gün ama artık söz verdim kendime ağlamıycam
böyle kendimi strese sokarak kendime kötülük ediyorum toparlanmam gerek

yaa zaten hemencik ağlardım, gebelik iyice beter etti.
en son yaklaşık 2 saat önce ağladım.
işim başımdan aşıp, hiçbirini yetiştiremeyeceğimi hissedince hırsımdan ağladım..
haa noldu biliyorlardı yetişmeyeceğini ama çok da sorun olmadı..

akşam üzeri kızkalesi semalarında ağladım 1.5 ay sonra sevdiğim mersinden nefret ettiğim istanbula gideceğim için çok özlicem mersinimafoldumben

son 2 saattir ağlıyorummafoldumben pişmanlıklarıma ve yaşadığım ayrılığa:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…