En son ne zaman ağladınız ?

dün çok sevdiğim kardeşim haklı olabilecek sebeplerden de olsa beni üzdüğü için çok hemde çok ağladım mafoldumben

şu an ve sürekli ağlıyorum. ışin ilginç yanı, gözümden yaşlar akmıyor. yüreğim şelale gibi...

bugün hatta hala.Annem 4 gündür bendeydi öyle alışmışım ki.Yokluğu çok koydu zaman geçmek bilmedi bugün..

2 gün önce sabaha kadar ağladım..sabah kalktığımda aynaya baktığımda,tanıyamadım kendimi şişmiş gözler feci olmuştu..kafamçokkarıştı

dün gece...aklımdan slowtürkte müzik dinlerken 'Allahım ben ne talihsiz bi kızım ya' diye geçiverdi ööle birden.bahane mi arıyosun,al sana ağlamaya bahane gibi bişiy oldu bi anda yani:dilcikar:

dün meleğimin bana hiç gelmeyecek korkusuna kapılarak ağladım ağladım ağladımmmmmmm

rabbime binlerce kere şükürler olsun her gun 2 -3 kere aglayan ben aylardır göz yaşı dökmüyorum
her sey yoluna gırdı cok şükür

dertlı olan sıkıntısı olan butun aglamayı unutmak ısteyen bacılarım rabbım yardımcınz olsunn

saat 20 00 itibari ile durmadan ağlıyorum arada dinlenip bi daha ağlıyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…