En son ne zaman ağladınız ?

dün akşam, yine sevgilimin yüzünden bu ağlamaların sonu nereye varıcak bilmiyorum
ağladım yanağımdan süzülen yaşlarlada uyudum....

ah bu erkekler varyaklava:klava:Bende aynı iki üç gündür hep ağlama içerisindeyim gözlerim şişti ama sonunda hallettik sanırım sorunumuzu ama nereye kadar barısı sürdürürüz o belli değil:sm_confused:

30.01.2009 dan bu yana hiçbirşey değişmedi aslında hala ağlıyorum ve hala değişmek için bir çaba harcamıyor.çok bunaldımmm

en son dün gece ağladım,eşimin bana çok haksızlık yaptığını düşünüyorum...

Uzun zamandır içten içe ve çoğu zaman bu içten ağlayışlara gözyaşlarım eşlik ederek ağlıyorum maalesef... Bazen hayat sizi çıkmazlara sürükler ve çaresizlik içinde kalırsınız. Gitmekle kalmak arası garip bir şey..
Yarınlarda gülümsemek dileğiyle inş.

En son geçtiğimiz pazar günü ağladım.Eşimle tartıştık .Zaten benim tek ağlama sebebim eşimdir sağolsun.

bu gece hemde baya ağladım hala gözlerim şiş açamıyorm
içim doluydu zaten anneciğim bir an rahatsızlandı korktum
ağladım şimdi iyi ALLAHtan canım annem benim

son 4 gündür nerdeyse hep ağlıyorum.dedeciğim çok hasta...zaten hamileliğin verdiği bir duygusallık,çeşme durumu vardı..iyice fenayım yani

gecen hafta agladım
eşim gec geliyo işleriyüzünden
cok yalnızım dıye agladım
biraz nazdı benımkısı eşime kaydirigubbakcemile3

bu sabah ağladım..gerçi ben hergün ağlıom sewdiğimle 5 aydır ayrıyım annem yüzünden hep ona kawusmak için hergün aglıomm

dün akşam ağladım 2 ay önce 1,5 seneddir hasretle beklediğim bebeğimi düşürmüştüm ona ağladım

sabah servisle işe gelirken radyoda Candan Erçetin'in Ben Kimim şarkısı çalarken ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…