En son market aylık market alişveriş tutarı (2022)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüpün 300 TL olduğu ülkede zaruri besinler bu fiyat ,Allah yardımcımız olsun gerçekten.su dönemde çocuk doğuracak ev alacak herkesin Allah yardımcısı olsun

Uygun marketlerden alışveriş yapın, kampanya takip edin, özellikle netten fırsatlardan yararlanın.
Çocukların beslenmesinden ödün vermeden iyi fakat uygun şeyleri bulmaya çalışın.
Hangi şehirdesiniz bilemem ama her şehrin ünlü yerleri vardır bu konuda.
Gross tercih ediyorum bu sıra. Hem istediğim markaları buluyorum, hem de daha uygun.
Mesela balık dibimdeki çarşıda pahalı. Ama grossta hem çeşit bol, hem sürüm çok hem de uygun. Dolayısıyla oradan alıyorum.

Düşününce nelerden kısabilirsiniz. Ben abur cuburdan kısıyorum. Çünkü zaten eşimle birlikte kendimiz için alıyoruz, çocuklara değil E biz de yemeyelim zaten göbeğim yağ bağladı, cips yemesem ölmem.
Başka pek gıdadan kısamam açıkcası.
Çocuklarım var..
Yararı olmayan gıdaları çıkarın siz de alıyorsanız.

Çok acı. Allah herkese yardım etsin.
Hadi bizler neyse de, tek maaşlı asgari ücretli, kirada olan insanlar ne yapsın ne yesin. Ekmek aslanın ağzındaydı, şimdi midesine inmiş durumda.

İyi ki cocugumuz yok şuan yemesini icmesini hallederiz de istedigimiz okulu, egitimi sağlamak filan. Altindan kalkamayiz gibi geliyor Turkiyede kalsak, gerci okul, kurs, aktivite vs fiyatlarini bilmiyorum ama iyi biyerde çoktur herhalde. Gelirimiz cocuksuz şekilde bizi rahat ettiriyor, sıkıstırmıyor ama cocukla olmazdi herhalde.

En aşağı bir özel okul 35.000 olmuş diyollaa…

İlk çocuğumuz olduğu için birde biraz bekleyiş ve tedaviyle olduğundan eşin tanımadığımız kişilerden ikinci ele karşı
Ama tek şansım kuzenimde var onu alacam en kötü
Gerçekten öyle
Sağlıkla gelsin inşallah. Hiç kullanılmayan bebek arabaları oluyor sıfır b
İlk çocuğumuz olduğu için birde biraz bekleyiş ve tedaviyle olduğundan eşin tanımadığımız kişilerden ikinci ele karşı
Ama tek şansım kuzenimde var onu alacam en kötü
Gerçekten öyle
Sağlıkla büyüsün

Valla geçen gün araba kara saplandı, gaza abanırken içim gitti. Hani o an yaktığı mazottan ne olacak ama yok, psikolojimiz bozulmuş resmen. Doğu'da bir köydeyiz şu an, ilçede iki tane market var, sebze meyve desen pek yok olan da tatsız tuzsuz. Yani alabileceğimiz pek bir şey olmamasına rağmen bu ay kendimizi sıkarak 2 bin lira civarına düşürebildik. 2 kişiyiz bir de 16 aylık kızım var işte. 4 kişilik bir aile için çok zor o tutara ayı kapatabilmek. Gross marketlere falan bir bakın isterseniz, bakliyat vs toptan da bakabilirsiniz, belki biraz olsun rahatlar bütçeniz. Allah yardımcımız olsun...

Kızım sagolsun ogretmenı okulda anlatmış abur cubur zararlı dıye herseyı yasakladı kendıne ben yapıyorum evde artık ordan kardayım

Ucuz alacak kadar zengin değiliz zaten

KudrAlobar siz bı ara toptan enginar alıyorum uygun oluyor demiştiniz. Nereden alıyorsunuz paylasir misiniz bizde nasiplenelim
Ne kadar doğru isim vermek bilmiyorum valla ama çok soran var yazayım bari.

Enginarcımurla diye istagramdan ya da dolaptan aratabilirsiniz. Ben her sene çok fazla aldığım ve birebir gidip görüştüğüm için daha uyguna alıyorumdur muhtemelen, o yüzden fiyat vermeyeyim.

Şimdi dolmalık enginar mevsimi. Bir ay sonra falan çanaklar çıkar.

Pazar günü sadece kahvaltılık alışverişine 570 TL verdim.
Et, bakliyat, deterjan vs yok.
Tek kredi kartımı sadece market vs için kullanıyorum, oradan takip ediyorum. Martın 5'inde ödeme yaptım. 2300 TL harcamışım bugüne dek.
Dışarıda yeme içme kartım ayrı, ona da 1300 TL harcamışım. 1 kahvaltı 1 yemek.
Ekmek yoğurt vs elden alınıyor günlük.
Bakliyat deterjan vs alışverişi yapmadım bu ay.
Abartılı yaşamıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…