- 11 Aralık 2018
- 40.924
- 254.333
- 598
- Konu Sahibi Ciceksever0606
Kim benim favori marketim. Manav reyonu efsane.Kaç senedir istanbuldayim ilk defa kim diye marker duyuyorum. Bir defa dahi gormedim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim benim favori marketim. Manav reyonu efsane.Kaç senedir istanbuldayim ilk defa kim diye marker duyuyorum. Bir defa dahi gormedim.![]()
Kim benim favori marketim. Manav reyonu efsane.
Batıkent metronun ordaki.Hangi gimsadan bahsediyorsunuz![]()
Buralarda oturmuyorum.Eyüp bolgesine hiç gitmedim, maltepeye de gitmedim herhalde ama uskudara filn gittim gittigimde de gormedim zaten 4 subesi varmiş denk gelmemiş demek ki.
İlk defa duydum cidden
Bahçelievler Bağcılar Bakırköy Avcılar Küçükçekmece ilçelerinde de var 40 yaşındayım çocukluğumdan beri hatırlarım bu marketi.Buralarda oturmuyorum.Eyüp bolgesine hiç gitmedim, maltepeye de gitmedim herhalde ama uskudara filn gittim gittigimde de gormedim zaten 4 subesi varmiş denk gelmemiş demek ki.
İlk defa duydum cidden
Ne alakası var 5 kilo salcayla. 5 kilo salça 10 kilo şeker kaç para yapıyor biliyor musunuz? Onlar o kadar tuketilse nerde 3250 olur daha da fazla olur. Yapmayın Allah aşkına farklı ülkelerde mi yasiyoruz?3250 az bile diyemler her ay 5lt yağ, 5 kğ salça, ne bileyim 10kg toz şeker vs mi alıyorsunuz. 4 kişilik bir aile için evet herşey pahalı bir poşete 300 lira verip çıkıyoruz ama 3250 lira da vermiyoruz. Biraz fazla olmuş sanki bana çok geldi.
Asıl sorgulamaları gereken nokta çocuğunun okul kantininden tost yemesi değil ki. Asıl sorgulanması gereken nokta tasarruf yapıcaz diye çocukların okul kantininden bile yemek yiyemeyecek duruma gelmeleri. Keşke böyle gereksiz ayrıntılar yerine büyük resme odaklanabilseler.hayır bir de dışardan hiç yeme okuldan tost alma diyenler var.oralarda çalışanlar taş mı yesinler?sen alma ben alma o kadar insan evini nasıl geçindirecekler?
Bahçelievler Bağcılar Bakırköy Avcılar Küçükçekmece ilçelerinde de var 40 yaşındayım çocukluğumdan beri hatırlarım bu marketi.
Şimdi sayfasına baktım İzmir’de de şubesi varmış.
Bizim annemle her markete gidişimiz en az 200 tl ve bu haftada 2-3 kere oluyor neredeyse. Aldığımız şeylerde temel yiyecekler,evin temel ihtiyaçları falan. Ve gittiğimiz marketlerde migros,carrefour falanda değil.Bu başlıkta fark ettim de biz az harcıyoruz diyenler alışverişi kendisi yapmayanlar oluyor. Yanlış anlamayın ama ben evde ne kadar harcandığından tam olarak haberiniz olduğunu sanmıyorum. Aylık 700 tlye 4 kişi diyorsunuz. Şaka gibi bir tutar. Hem de et de alıyolar diyosunuz. 4 kişi haftada bir et yese o para bitti zaten. Başka bir şeye gerek yok.
+1 aynen öyle. Geçen gün oğlum pizza siparis etsene anne hemen gelse dedi. Normalde kendimde evde yapıyorum ama o an canı istedi demekki çocuğun 70 TL. Anlık çıkan bişey. Yada dışarda sevdiği bı pideci var ne zaman önünden gecsek anne alır mısın diyor alıyorum yani. Evet bende saçımi kendim boyuyorum veya kasımı vs kendim alırım ama çocuklarla ilgili olan kısımlardan ödün vermiyorum. Allahta verdirmesin hicbirimizi alıştığımızin altina düşürmesin.ben alıyorum valla 2 öğün yemesi gerekiyor çocuğun okulda birinde evden koyarım birini kantinden yer.kaşımı kendim alırım saçımı kendim boyarım ama o tostu alırım.çocuk dünyaya kendi gelmek istemedi.orta düzeyde bakmak zorundayımmm en iyi şeyleri alamasam da