En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

nietzsche ağladığında'nın kitabı çok güzeldi, filminin de güzel olacağını düşünmemiştim hiç mafoldumben, bakayım bir :ecrin_bebek:

melekler ve şeytanları izledim son olarak fena sayılmazdı hem gizemli hemde aksiyonlu baya
tarihe merakı olan arkadaşlara tavsiye ederim;)

melekler ve şeytanları izledim son olarak fena sayılmazdı hem gizemli hemde aksiyonlu baya
tarihe merakı olan arkadaşlara tavsiye ederim;)

Emin ol kitabını okusaydın filmini o kadar iyi bulmazdın, roman filmden çok çok daha güzeldi.

Emin ol kitabını okusaydın filmini o kadar iyi bulmazdın, roman filmden çok çok daha güzeldi.

filmi de izledim , kitabı da okudum.
hatta ilk önce kitabı okuyup ardından filmi izledim..kitaptan uyarlanan filmlerinin yeteri kadar doyurmadığını hep dile getirmişimdir keza bunun mümkün olmadığını da iyi bilirim..
ama onca film izledim , kitao kaynaklı..
en iyisi bu film idi..

merhaba arkadaşlar
Aranızda Darbeyi izleyenler var mı?
Bende izleyeceğim ama bir yorumları öğreneyim dedim önce

Bu ctesi Buz devri 3 ü izledim emin olunki diğer ikisini 5'e katlar diyalogları ifadelei çok komikti müthiş Sit çok tatlı bi karakter mutlaka izleyin çok güleceksiniz ben koptum izlerken. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

filmi de izledim , kitabı da okudum.
hatta ilk önce kitabı okuyup ardından filmi izledim..kitaptan uyarlanan filmlerinin yeteri kadar doyurmadığını hep dile getirmişimdir keza bunun mümkün olmadığını da iyi bilirim..
ama onca film izledim , kitao kaynaklı..
en iyisi bu film idi..

Bilmiyorum haklısın belki de ama ben romanını okuduğum eserlerden ne kadar etileniyorsam kafamda nasıl kurguluyorsam artık filminde aynı gerçekçiliği bulamıyorum Dediğin gibi gerçekten iyi çekilmiş olabilir ben öyle hissttim ya da nasılsa kötü olacak önyargısıyla izlemiş de olabilirim :utangac: :utangac: :utangac:

Bu arada nietzsche ağladığında nın filminin çekildiğini bilmiyordum çok merak ediyorum film yeni mi yoksa daha eski bir film mi merak ediyorum :uhm: :uhm: :uhm:

kalbimde daha özeli yok..
daha özeli kitabı belki de ..

nietzsche ağladığında'nın kitabı çok güzeldi, filminin de güzel olacağını düşünmemiştim hiç mafoldumben, bakayım bir :ecrin_bebek:
kitap muhakkak daha ayrıntılı.. ama görsel nietzsche apayrı bir tad..

Bu arada nietzsche ağladığında nın filminin çekildiğini bilmiyordum çok merak ediyorum film yeni mi yoksa daha eski bir film mi merak ediyorum :uhm: :uhm: :uhm:
bilmem.. ben öyle çok uzun süre önce değil, yeni zamanlar da seyrettim..
vizyon tarihini bilmiyorum..

En son sinemada "Melekler ve Şeytanları" izledim. Oldukça heyecanlı, sürükleyici bir filmdi. Dan Brown okumayı sevmiyorum, biraz boğuyor beni ama kitapları sinemaya uyarlanınca gayet güzel oluyor. Bu tarzı sevenlere tavsiye ederim.

dün buz devrine gittik 3d izlemek ayrı bir keyifti zaten bence diğer 2sine göre en güseli buyduu delikafadulden

şiddetle tavsiye olunur a.s

ben bugün artık yani en sonunda nihayet hele şükür fil adamı izledim
çok güzeldi ya baştan inanılmaz uyuma hissim oluştu ama sonra gözlerim açıldı film biraz yavaş olduğundan bende korku filmlerine alışık olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek ( bu cümleyi 2. ye mümkünü yok kuramam bidakaydirigubbakcemile3)

pek çok şey düşünmeme sebep oldu
sokakta doğum anormalisi olan bi insan görüldüğünde sanki kimbilir kim ne görmüş gibi bakılır ya tekrar tekrar:mymeka: john merrick bağırdı bi sahnede ben hayvan değilim ben insanım insanım diyesenağlama
gündüz izlemeye pek uygun değil ama sanki hava boğukluğundan ötürükaydirigubbakcemile3
izlerken de bişey yenemiyo ayrıca insanım boğazına dizim dizim diziliyomafoldumben

1980 yapımı anthony hopkins delikanlı kaydirigubbakcemile3
imdb puanı : 8.4
en iyi 250 film arasında 86. sırayı almış

elephant8hf.jpg

ben bugün artık yani en sonunda nihayet hele şükür fil adamı izledim
çok güzeldi ya baştan inanılmaz uyuma hissim oluştu ama sonra gözlerim açıldı film biraz yavaş olduğundan bende korku filmlerine alışık olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek ( bu cümleyi 2. ye mümkünü yok kuramam bidakaydirigubbakcemile3)

pek çok şey düşünmeme sebep oldu
sokakta doğum anormalisi olan bi insan görüldüğünde sanki kimbilir kim ne görmüş gibi bakılır ya tekrar tekrar:mymeka: john merrick bağırdı bi sahnede ben hayvan değilim ben insanım insanım diyesenağlama
gündüz izlemeye pek uygun değil ama sanki hava boğukluğundan ötürükaydirigubbakcemile3
izlerken de bişey yenemiyo ayrıca insanım boğazına dizim dizim diziliyomafoldumben

1980 yapımı anthony hopkins delikanlı kaydirigubbakcemile3
imdb puanı : 8.4
en iyi 250 film arasında 86. sırayı almış

elephant8hf.jpg

ben hayvan değilim, ben insanım diye bağırdığı sahne çok trajik ve düşündürücüdür gerçekten de, bu filmin çok dramatik, tiyatro gibi bir havası var :gitme::gitme:

ben hayvan değilim, ben insanım diye bağırdığı sahne çok trajik ve düşündürücüdür gerçekten de, bu filmin çok dramatik, tiyatro gibi bir havası var :gitme::gitme:

hikayenin gerçek olduğunu bilerek izlemek çok fenaydısenağlama
ben türkçe dublajlı izledim merrcik konuşmaya başladığı andan itibaren o kadar çok pişman oldum ki orjinal sesten izlemediğime tekrar izlemek istiyorum ama bu sefer dublajsız çok duygusuz bi sesti çünkü kaydirigubbakcemile3
çok üzüldüm yaasenağlamabi de o kadar hor görülerek büyümüş hayvan muamelesi görmüş düzgün bi ortamda yetişmemiş olmasına rağmen son derece kibar kültürlü oluşu çok şaşırttı üstün zekaymış zaten sanıım nette öyle yorumlar var
bide kafasını taşıyamadığı için boynu kırılarak öldü diye yazılmışsenağlama
aa bi de michael jackson fil adamın kemiklerini aldı diye bi söylenti okumuştum:1shok:

hikayenin gerçek olduğunu bilerek izlemek çok fenaydısenağlama
ben türkçe dublajlı izledim merrcik konuşmaya başladığı andan itibaren o kadar çok pişman oldum ki orjinal sesten izlemediğime tekrar izlemek istiyorum ama bu sefer dublajsız çok duygusuz bi sesti çünkü kaydirigubbakcemile3
çok üzüldüm yaasenağlamabi de o kadar hor görülerek büyümüş hayvan muamelesi görmüş düzgün bi ortamda yetişmemiş olmasına rağmen son derece kibar kültürlü oluşu çok şaşırttı üstün zekaymış zaten sanıım nette öyle yorumlar var
bide kafasını taşıyamadığı için boynu kırılarak öldü diye yazılmışsenağlama
aa bi de michael jackson fil adamın kemiklerini aldı diye bi söylenti okumuştum:1shok:

kaldığı hastanede özlediği kibar hayata kavuştuğunda görevli tarafından insanlara para karşılığında sergilenmesi ne kadar üzücüydü, aşık olması, umutsuzluğu ne kadar yaralayıcıydı...

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

söylentileri ilk kez senden duydum canım, tekrar izleyesim geldi mafoldumben

kaldığı hastanede özlediği kibar hayata kavuştuğunda görevli tarafından insanlara para karşılığında sergilenmesi ne kadar üzücüydü, aşık olması, umutsuzluğu ne kadar yaralayıcıydı...

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

söylentileri ilk kez senden duydum canım, tekrar izleyesim geldi mafoldumben

evet ya ben sinir oldum o görevli adama:mymeka:
hele bi de 2 kadınla gelen yaşlı adam vardı bi birini öpüyordu bi birini zorla öptürttü ya merrickle kadını kadınları onun üstüne attı hemde böylece merrick yatmış oldu:mymeka:senağlamakalkamadı senağlama
aa birde kitabını okuyan birinin yorumuna göre merrickin vücudunun bu denli deforme olmasına rağmen kitapta kullandığı eli eşsiz güzellikte anlatılıyormuş

evet ya ben sinir oldum o görevli adama:mymeka:
hele bi de 2 kadınla gelen yaşlı adam vardı bi birini öpüyordu bi birini zorla öptürttü ya merrickle kadını kadınları onun üstüne attı hemde böylece merrick yatmış oldu:mymeka:senağlamakalkamadı senağlama
aa birde kitabını okuyan birinin yorumuna göre merrickin vücudunun bu denli deforme olmasına rağmen kitapta kullandığı eli eşsiz güzellikte anlatılıyormuş

mafoldumbenmafoldumben

bende DOĞMAMIŞ birde OMEN isimli korku filmleri izledim çok güzeldi ilginçlerdii. tavsiye ederim..

Back
X