Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tuçe bu cümle zaten filmdede geçiyor ya hakkaten çok güzel anlatmışlar halimize okadar üzüldüm ki heleki o uçak fabrikası bölümünü anlattığında yazık dedim gelişmemizi engelleyen eskiler şimdi rahatlarmı aacaba yattıkları yerde???
ben de izledim o fılmı ve yoruma kesınlıkle katılıyorum aslında bu fılmle ılgılı soylencek cok sey var da neyseeeeeeeeeeeeeeeeDevrim Arabaları filmini izledim dün, muhteşem bir dönem filmi,
ana fikri: "Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz!"
DEVRİM ARABALARI MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Kıslar hepinize çok teşekür ederim, önerilerinizle devrim arabalarını bugün izledim çok beğendim ve kendime kızdım neden daha önce izlemedim diye o kadar emek o kadar çaba ve sonuç çok duygulandım araştırmadım ama merak ediyorum filmde yaşananlar gerçek mi özellikle son kısımları, eğer öyleyse vay halimize diyorum, bu arada medyanın önemini bir kere daha kavrıyoruz.... :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
değil mi canım ama ne kadar etkileyici mafoldumben evet gerçek malesef, gerçekleri filmlerle de olsa hatırlamamız için turkbayragi bugün çok daha iyi yerlerde olabilirdik :gitme:
1 temmuzda girdi canım kaydirigubbakcemile2aamnin buz devri gösterime girdi mi ..:1shok:
scrat dediğin sincap mııı:asigim:
ben o sincabı istiyom gamyoncuiremsu
1 temmuzda girdi canım kaydirigubbakcemile2
şimdi bir de cici kız arkadaşı var scrat'in:kedi:, tatlım bayılacaksın ikinisine de :asigim::asigim: