En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Slumdog Millionaire:dance: dün izledim mükemmle ötesi bir film şiddetle öneriyorum ...... mutlaka izleyin

Devrim Arabaları filmini izledim dün, muhteşem bir dönem filmi,

ana fikri: "Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz!"

evet tuçe bu cümle zaten filmdede geçiyor ya hakkaten çok güzel anlatmışlar halimize okadar üzüldüm ki heleki o uçak fabrikası bölümünü anlattığında yazık dedim gelişmemizi engelleyen eskiler şimdi rahatlarmı aacaba yattıkları yerde???

Revolution Road' ı izledim en son..Kate winslet hayranı olarak her filmini keyifle izliyorum..bu filmde çok güzeldi,özellikle ilişkilerin nasıl başlayıp nasılda sonlandığı üzerine ..Titanic ten sonra Leonardo yla yeniden ikisini aynı filmde izlemekte ayrıca güzeldi..

evet tuçe bu cümle zaten filmdede geçiyor ya hakkaten çok güzel anlatmışlar halimize okadar üzüldüm ki heleki o uçak fabrikası bölümünü anlattığında yazık dedim gelişmemizi engelleyen eskiler şimdi rahatlarmı aacaba yattıkları yerde???

kesinlikle canım, o kadar emek, o kadar çaba, hepsi boşuna, bu ülke hiç değişmemiş o gün bugündür :1no2:

Devrim Arabaları filmini izledim dün, muhteşem bir dönem filmi,

ana fikri: "Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz!"
ben de izledim o fılmı ve yoruma kesınlıkle katılıyorum aslında bu fılmle ılgılı soylencek cok sey var da neyseeeeeeeeeeeeeeee

vali fılmı de bu tıp bı fılmdı genel ozellıkler ıtıbarıyle ılerlemememız ıcın hersey yapılıyor tesvık edılmıyor ınsanlarımız...destek yerıne köstek olunuyor mafoldumben

DEVRİM ARABALARI MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Kıslar hepinize çok teşekür ederim, önerilerinizle devrim arabalarını bugün izledim çok beğendim ve kendime kızdım neden daha önce izlemedim diye o kadar emek o kadar çaba ve sonuç çok duygulandım araştırmadım ama merak ediyorum filmde yaşananlar gerçek mi özellikle son kısımları, eğer öyleyse vay halimize diyorum, bu arada medyanın önemini bir kere daha kavrıyoruz.... :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

DEVRİM ARABALARI MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Kıslar hepinize çok teşekür ederim, önerilerinizle devrim arabalarını bugün izledim çok beğendim ve kendime kızdım neden daha önce izlemedim diye o kadar emek o kadar çaba ve sonuç çok duygulandım araştırmadım ama merak ediyorum filmde yaşananlar gerçek mi özellikle son kısımları, eğer öyleyse vay halimize diyorum, bu arada medyanın önemini bir kere daha kavrıyoruz.... :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

değil mi canım ama ne kadar etkileyici mafoldumben evet gerçek malesef, gerçekleri filmlerle de olsa hatırlamamız için turkbayragi bugün çok daha iyi yerlerde olabilirdik :gitme:

değil mi canım ama ne kadar etkileyici mafoldumben evet gerçek malesef, gerçekleri filmlerle de olsa hatırlamamız için turkbayragi bugün çok daha iyi yerlerde olabilirdik :gitme:

Evet aslında tarihle ilgili bunun tam tersi bir örnek de var yabancı ülkeler Atatürk'e bir öneri götürüyor bu öneriye göre ülke(hangisi olduğunu hatırlamıyorum) hiçbir ücret almadan Türkiye'nin her yoluna asfalt döşeyeceğini bunun karşılığında Türkiye'nin de 10 yıl boyunca sadece o ülkeden araç -otomobil almasını öngörüyor , tabi Atatürk diğer ülkelere bağımlı kalmamızı istemediği için bu öneriyi geri çeviriyor ve yerli üretimle demir yolları yaptırıyor tabi ondan sonraki gelişmeler de devrim arabalarındaki gibi trajik gelişiyor.........

Neyse asıl forum konusundan sapmayayım ama neyapayım böyle tarihi konularda tutamıyorum kendimi. senağlama senağlama

BUZ DEVRı tek kelimeyle olağanüstü arkadaşlar, seriler genellikle giderek batar ama bu film coştukça coşmuş, 1 ve 2'yi solda sıfır bırakacak kadar iyi espriler var :):) yeni karakterlerin sevimliliğinden bahsetmeye bile gerek yok :):)

anafikir: dandini dandini dastana, dinolar girmiş bostana :roflol: kaçırmayın 10 puan 10 puan 10 puan 40 puanla birinci :hooray:

Back
X