Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinemaya gitmek istiyorum mafoldumben
sinemaya gitmek istiyorum mafoldumben
gran torino bence yılın filmiydi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansenmi benmi? en son hangi sinemaya gittim hatırlamıyorum(ıısız adamda kaldım sanırım) burası küçük bir ilçe. sadece türk filmleri ve bayat holivut filmleri geliyor.bide oğlan var bırakıp aydınada gidemezsin. gerç aydınada pek iiler gelmez ya. ne kadar şanslısınız.
bu arada The Burning Plain filmini seyrettim. charlize theron u çok beğendim.
bide herkesin kör olduğu bir film seyrettim.Blindness, onuda beğendim.
bugünde gran torinoya başladım yarı ettim çok ii gidiyor ama yorgunluktan ölmek üsreyeim sabaha karşı devam ederim.
ahhh tucemmafoldumbenbende bi film izliyim barii mafoldumben
patch adams ı izliyim diyom mafoldumben
yoksa korku mu izlesem ruhsuz ruhsuz bişi düşünmeden:a015:
gran torino bence yılın filmiydi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
patch adams çok cicidir canım hihoyyyt bir de bunalım yapıyor ya dert yok tasa yok, gözükme gözüme mıltım:mymeka:, yaz depresyonlu seni -tatlicadiarzu-
ben kore filmlerine bayılıyorum ve sürekli onların filmlerini izlemeye başladım süper filmler yapıyorlar film güzel olmasa bile konuları çok farklı oluyor ve yüzden ilgi çekiyor!
200 Pounds Beauty
![]()
fragman
daha şimdi izledim koreliler yine ağlattı beni yaaaaaaaaaaaaaa
bir milyonerin ilk aşkı - Baekmanjangja-ui cheot-sarang
![]()
fragman
Malenayı izledim bugün..
çok güzel bir film tavsiye ederim..
parasızlığın ve erkeklerin bir kadını ne hale getirebileceğinin , bir kadının hemcinsini nasıl gözüdönmüş bir şekilde parçalayabileceğinin en yalın örnekleri var bu filmde.
bütün bunlar bir çocuğun bakışıyla anlatılınca daha da iç acıtıyo...
bu kadar derinden etkilendiğim 3. yada 4. film malena..
bugüne kadar izlememiş olmam acı..
bende sevmiştim melenayı.
ben koku filmindeki parçalamayı unutamıyorum.
bende sevmiştim melenayı.
ben koku filmindeki parçalamayı unutamıyorum.
kitapta dehşete düştüğüm bir bölümdü ama filmde hem değiştirilmişti hem de film zaten kitaba göre son derece başarısızdı yerimseniben