En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ben haftasonu film keyfi yaptım.

ilki madagaskar2 beğendim animasyonu.

ikincisi de birkaç iyi adam. tom cruse çok iyi iş çıkarmış hiç sıkılmadan izledim

CORALINE (KORALIN VE GİZLİ DÜNYA)'i izledim en son, animasyon da olsa, çocukların kesinlikle izlememesi gereken bir film, senaristin inanılmaz bir hayal gücü var, seslendirme ve görüntü kalitesi çok güzel. 3 boyutlu olarak izledim ben, gerilim ögeleri çok fazla kullanılmış ama her kare son derece estetik hazırlanmış, gülmeye yada sevimli yaratıklar görmeye giderseni filmden mutsuz çıkarsınız. bana göre 9/10. 3d izlemenizi tavsiye ederim kaydirigubbakcemile4

4558coralineaa.gif

KONUSU: Coraline, yeni evlerinden çok sıkılan küçük bir kızın evlerinde bulduğu gizemli bir kapıyla birlikte alternatif bir dünyaya adım atmasını konu ediniyor. Bu dünyada kendisini farklı bir anne, farklı bir baba ve yeni bir yaşam beklemektedir...

Fantastik sanatların usta ismi Neil Gaiman'ın sinema serüveni tüm hızıyla devam ediyor. İngiliz sanatçının Coraline isimli kitabından uyarlanan animasyonun yönetmenliğini Henry Selick üstlendi.

Yuppiiiii :sm_cool: tam benlik bir animasyona benziyor, insanların olduğu animasyonları çok seviyorum.

Buraya yazmayı unutmuşum, geçen 1-2 gün önce jim carrey filmi izledim. YES MAN.
Konu olarak hoşuma gitti, hayatın fırsatlarını elimizle itmemek gerektiğini anlatan bir filmdi bana göre.Eğlenceliydi.Hoştu izlenilebilir yavrular :jeyyar:

Konu olarak hoşuma gitti, hayatın fırsatlarını elimizle itmemek gerektiğini anlatan bir filmdi bana göre.Eğlenceliydi.Hoştu izlenilebilir yavrular :jeyyar:

ben onu hiç sevmemiştim benneyaptımki

en son bu kore filmini izledim ve bayıldım çok güzel bir aşk filmi tavsiye ederim.

''Yeopgijeogin geunyeo''
my_sassy_girl.jpg

fragman
Yapım : 2001, GüneyKore

Tür : Dram / Komedi / Romantik

Yönetmen : Jae-young Kwak

Senaryo : Jae-young Kwak, Ho-sik Kim (Kitap)

Oyuncular : Tae-hyun Cha, Ji-hyun Jun, Wok-suk Song, Sook-hee Hyun, In-mun Kim

Yapımcı : Chul Shin

Görüntü Yönetmeni : Sung-Bok Kim

Müzik : Hyeong-seok Kim, Johann Pachelbel

Son düzenleme:
pride-and-glory.jpg

ben oldukça begendim arkadaşlar
edward norton hayranıyım zaten
bayıla bayıla izledim
sert bir film biraz ama çok güzel

uzun zamandır oldu yazmayalı burayakaydirigubbakcemile3
bi çok film izledim hepsini hatırlayamıyorum tabiibenneyaptımki

HAYAT GÜZELDİR:a015:

güzel filmdi mirmirmirmir
en başları biraz sıkıcı geldi bana ama çocuk olduktan sonra iyiydi
gerçi herkes izlemiştir zaten heralde bu filmikaydirigubbakcemile3ben hep geriden geliyorum yaa:mymeka:
ımdb puanı:8.4

b00004d0du02lzzzzzzz.jpg

THE PRESTİGE:1shok:

gerçi bunu da izlemeyen kalmamıştırkaydirigubbakcemile3
pek güzeldi vallakaydirigubbakcemile2
ama niye o kötü adam kazandı yaa sinir oldum ben gül gibi delikanlı öldü gitti başka numunesi yok mu acep:1rolleyes:
imdb puanı:8.4

prestiget.jpg

FRONTIERE(S) [SINIRDA]:1shok:
adam akıllı vahşet gördü gözümkaydirigubbakcemile3
beğendim denemeye çekiniyorum böyle filmlere ama:tomato:beğendim valla delikafadulden
ama o kız hep böyle titrim titrim titredi sinir oldum ona ben
imdb puanı:6.1

posterfrontieres.jpg

sonracııma beğenmediğim filmlerde oldu teebii:delphin:

THE PUMPKİN KARVER (OYMACI):bbo::mymeka:

de git gözüm görmesin bittaa:mymeka:
imdb puanı:3.3

thepumpkinkarverafish.jpg

son olarak TOOLBOX MURDERS(LANETLİ APARTMAN)

şöyle filmleri nasıl oluyoda buluyorum valla bilmiyom fisfisfis
bi insanın zamanı bu kadar mı değersizdirkaydirigubbakcemile3
zaten arkadaşım son partını indirmemiş :kızgın:tam heyecanlandı gibi bi bişey oldu film bitiverdi-tatlicadiarzu-belki de en hayırlısı buydu:delphin:
imdb puanı:5.5

lanetliapartmanvn4.jpg

hayat güzeldirden nefret ederim bir prestiji beğenmiştim seyrettiklerinden elbet diğerlerine bakamadım bile afişlerine.korkunç
bende bir yığın abuk sabuk film seyretim bi ara yazarım hiç şöle iyisi denk gelmedi .
ruhların kaçışını sevmiştim ben. miyazaki arşivi yapmıştımda seyredemeden yürütmüştü biri:((

en son bu kore filmini izledim ve bayıldım çok güzel bir aşk filmi tavsiye ederim.

''Yeopgijeogin geunyeo''
my_sassy_girl.jpg

fragman
Yapım : 2001, GüneyKore

Tür : Dram / Komedi / Romantik

Yönetmen : Jae-young Kwak

Senaryo : Jae-young Kwak, Ho-sik Kim (Kitap)

Oyuncular : Tae-hyun Cha, Ji-hyun Jun, Wok-suk Song, Sook-hee Hyun, In-mun Kim

Yapımcı : Chul Shin

Görüntü Yönetmeni : Sung-Bok Kim

Müzik : Hyeong-seok Kim, Johann Pachelbel

aaaa bu filmin adı acaba "hırçın kız arkadaşım" mı
gerçi çocuk ona benziyo ama
çok güzel bi filmdi o

Güney Kore yapımı My Sassy Girl filminden bir sahne
tavsiye ederim bende

Son düzenleme:
Daniel, öğrencilerinin kendisiyle alay ettiği, kendi küçük dünyasında hemen hemen kimse tarafından ciddiye alınmayan yalnız ve genç bir öğretmendir.
Daniel’in makus talihi, Juli ile tanıştığında değişecektir. Juli ilk görüşte aşık olduğu Daniel’in falına bakmış ve
Daniel’i çok kısa zamanda hayatının aşkını bulacağına ikna etmiştir. Maalesef işler Juli’nin planladığı gibi yürümez ve Daniel bir Türk Kızı olan Melek’e aşık olur.
Daniel, Melek’in peşinden gerçek aşkı bulmak üzere ıstanbul’a gitmeye karar verir.
Juli ise Daniel’in peşindedir. Juli ve Daniel Almanya’da başlayan ve Ortaköy’de sonuçlanacak bir maceraya doğru yelken açarlar.
IMDB Puanı: 7.9/10
yönetmen:Fatih akın
injuly0005b15dnn1.jpg
bu filmide tavsiye ederim çok güzel arkadaşlar gerçi eski baya belki izlemişsinizdir

Son düzenleme:
Daniel, öğrencilerinin kendisiyle alay ettiği, kendi küçük dünyasında hemen hemen kimse tarafından ciddiye alınmayan yalnız ve genç bir öğretmendir.
Daniel’in makus talihi, Juli ile tanıştığında değişecektir. Juli ilk görüşte aşık olduğu Daniel’in falına bakmış ve
Daniel’i çok kısa zamanda hayatının aşkını bulacağına ikna etmiştir. Maalesef işler Juli’nin planladığı gibi yürümez ve Daniel bir Türk Kızı olan Melek’e aşık olur.
Daniel, Melek’in peşinden gerçek aşkı bulmak üzere İstanbul’a gitmeye karar verir.
Juli ise Daniel’in peşindedir. Juli ve Daniel Almanya’da başlayan ve Ortaköy’de sonuçlanacak bir maceraya doğru yelken açarlar.
IMDB Puanı: 7.9/10
yönetmen:Fatih akın
[
bende severim bu filmi. bide bu oğlanın temel parçaçıklar diye bir filmi var çokkk beğenmiştim. bulursanız seyredin

ben de çok beğendim bu filmi.

arı filmi "bee movie" izledim. çok güzeldi. şimdiki çocuklar ne kadar şanslı. çocuğum olursa bol bol bu tür animasyon filmlere götürmek istiyorum onu.

Usta

Melekler ve Şeytanlar

Deli Deli Olma filmlerine giden var mı kızlar merak ediyorum da

en son güneşi gördüme gittim on numerooooo

Ben gittim canım deli deli olmaya
Beğendimde güzel hoş bir filmdi hatta tavsiye ederim
Bundan önceki sayfalarda da yazmıştım (:

Back
X