Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben haftasonu film keyfi yaptım.
ilki madagaskar2 beğendim animasyonu.
ikincisi de birkaç iyi adam. tom cruse çok iyi iş çıkarmış hiç sıkılmadan izledim
CORALINE (KORALIN VE GİZLİ DÜNYA)'i izledim en son, animasyon da olsa, çocukların kesinlikle izlememesi gereken bir film, senaristin inanılmaz bir hayal gücü var, seslendirme ve görüntü kalitesi çok güzel. 3 boyutlu olarak izledim ben, gerilim ögeleri çok fazla kullanılmış ama her kare son derece estetik hazırlanmış, gülmeye yada sevimli yaratıklar görmeye giderseni filmden mutsuz çıkarsınız. bana göre 9/10. 3d izlemenizi tavsiye ederim
![]()
KONUSU: Coraline, yeni evlerinden çok sıkılan küçük bir kızın evlerinde bulduğu gizemli bir kapıyla birlikte alternatif bir dünyaya adım atmasını konu ediniyor. Bu dünyada kendisini farklı bir anne, farklı bir baba ve yeni bir yaşam beklemektedir...
Fantastik sanatların usta ismi Neil Gaiman'ın sinema serüveni tüm hızıyla devam ediyor. İngiliz sanatçının Coraline isimli kitabından uyarlanan animasyonun yönetmenliğini Henry Selick üstlendi.
Yuppiiiii :sm_cool: tam benlik bir animasyona benziyor, insanların olduğu animasyonları çok seviyorum.
Buraya yazmayı unutmuşum, geçen 1-2 gün önce jim carrey filmi izledim. YES MAN.
Konu olarak hoşuma gitti, hayatın fırsatlarını elimizle itmemek gerektiğini anlatan bir filmdi bana göre.Eğlenceliydi.Hoştu izlenilebilir yavrular :jeyyar:
en son bu kore filmini izledim ve bayıldım çok güzel bir aşk filmi tavsiye ederim.
''Yeopgijeogin geunyeo''
![]()
fragman
Yapım : 2001, GüneyKore
Tür : Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen : Jae-young Kwak
Senaryo : Jae-young Kwak, Ho-sik Kim (Kitap)
Oyuncular : Tae-hyun Cha, Ji-hyun Jun, Wok-suk Song, Sook-hee Hyun, In-mun Kim
Yapımcı : Chul Shin
Görüntü Yönetmeni : Sung-Bok Kim
Müzik : Hyeong-seok Kim, Johann Pachelbel
Daniel, öğrencilerinin kendisiyle alay ettiği, kendi küçük dünyasında hemen hemen kimse tarafından ciddiye alınmayan yalnız ve genç bir öğretmendir.
Daniel’in makus talihi, Juli ile tanıştığında değişecektir. Juli ilk görüşte aşık olduğu Daniel’in falına bakmış ve
Daniel’i çok kısa zamanda hayatının aşkını bulacağına ikna etmiştir. Maalesef işler Juli’nin planladığı gibi yürümez ve Daniel bir Türk Kızı olan Melek’e aşık olur.
Daniel, Melek’in peşinden gerçek aşkı bulmak üzere İstanbul’a gitmeye karar verir.
Juli ise Daniel’in peşindedir. Juli ve Daniel Almanya’da başlayan ve Ortaköy’de sonuçlanacak bir maceraya doğru yelken açarlar.
IMDB Puanı: 7.9/10
yönetmen:Fatih akın
[
bende severim bu filmi. bide bu oğlanın temel parçaçıklar diye bir filmi var çokkk beğenmiştim. bulursanız seyredin
Buraya yazmayı unutmuşum, geçen 1-2 gün önce jim carrey filmi izledim. YES MAN.
Konu olarak hoşuma gitti, hayatın fırsatlarını elimizle itmemek gerektiğini anlatan bir filmdi bana göre.Eğlenceliydi.Hoştu izlenilebilir yavrular :jeyyar: