• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Click ; Çok eğlendim bu filmi izlerken
10/9

Serendipity (Tesadüf) offf ne sıkıcı bir filmdi
Sonuda çok saçma bitti zaten
10/4

Son düzenleme:
terminatör / kurtluluş.

ehh..ben böyle gercek üstü olayları izlemeyi sevmediğinden belkı..

ama terminatör serisini kacırmıyorum ,niyeyse kaydirigubbakcemile3

en son sinemada kadınlar ne söyler erkekler ne anlar'ı izledim...

oyuncu kadrosu baya bi kuvvetli bu yüzden dikkatimi çekmişdi zatenzaten fena da sayılmaz

hani...gamyoncuiremsu

Aşk ve Gurur-Pride and Prejudice

Yapım Yılı 2005
Gösterim Tarihi 03 Şubat 2006
IMDB Puanı: 7.8/10
318468883_03d5364ac0.jpg

film 18.yy sonlarında ingilterede yaşayan bennet ailesini konu alıyor.Ayrıca Jane Austen'in "Aşk ve Gurur" adlı klasik romanından uyarlanmıştır.
bıkmadan izlediğim filmlerden biridir.bugün yine izledim,1995 yılında ilk olarak romanın dizisi yapılmış.onuda izledim.dizide tabii olaylar daha ayrıntılı.oradaki erkek oyuncu Colin Firth.o da çok yakışmış diziye.
değişik bir romantik film...:asigim:
izlemenizi şiddetle tavsiye ederim...a.s

bu da diziden opuyorumnanaktan
51eepg81wvlss500.jpg

colin firth bu diziyle dünya çapında tanınır hale gelmiş.hatta hala bay darcy olarak hitap ediliyormuş.
zamanında bu dizi oldukça ilgi uyandırmış.Dizideki-resimdeki esmer kadınla bir süre aşk yaşamışlar.

Son düzenleme:
aşk ve gurur
kardeşimle beraber bayıla bayıla izlemiştik ve Matthew Macfadyen'e aşık olmuştuk. o ne karizmaydı öyle :asigim:

keira knightly de o filmle favorilerim arasına girdi

becoming jane-aşkın kitabı
IMDB Puanı:7.0/10
Tür:Biyografi, Dram, Romantik

Jane Austen aşka inanmaktadır. Anne ve babası onun 1795 ıngiltere’sinde adet olduğu üzere, para karşılığı bir evlenme yapmasını arzular. 20 yaşındaki Jane büyüleyici, genç bir ırlandalı olan Tom Lefroy ile tanıştığında, zekası ve cüretkarlığı genç kızın merakını uyandırır. Jane, Lady Gresham’ın yeğeninin teklifini geri çevirip, ailesinin otoritesine ve sosyal adetlere karşı gelebilecek mi? BECOMING JANE’de, edebi dehanın basamaklarındaki genç bir kadının, hayatını ve eserlerini aşk için riske atması anlatılıyor. -alıntı-

tavsiye üzerine bu filmi izledim.jane austen aşk ve gurur romanının yazarı.bu film onun hayat hikayesi...mafoldumben
diğer kitaplarını da merak ettim,zaten aşk ve gurur'u okuyacağım.
filmde aşk ve gurur kitabını yazmaya başladığı bölüm var...
bu filmide çok beğendim :gitme: mafoldumben
aşk ve gurur'u izleyip beğendiyseniz,o romanı yazan kişinin de hayat hikayesini
izlemelisiniz bence.

becoming_jane_2007.jpg

becoming_jane2.jpg

aşk ve gurur
kardeşimle beraber bayıla bayıla izlemiştik ve Matthew Macfadyen'e aşık olmuştuk. o ne karizmaydı öyle :asigim:

keira knightly de o filmle favorilerim arasına girdi

bir adam sadece bakarak aşkını nasıl bu kadar güzel anlatabilir
aah aah bak yine aklıma geldii senağlama

çok feci performans düşüklüğü yaşıyorum:sinifsinif:
hergün 2 film izleyen ben haftada bi filmi zor izler oldum

bugünkü filmim JOY RıDE 2 :1shok:fisfisfis

Bildiğimiz senaryo yine bi grup genç yolculuğa çıkar alışıldığı üzre adettendir benzincide dururlar. farklı olarak burdan diğer kızın netten tanıştığı ki son ana kadar kuşkuyla bakılan kesin işin içinde denilip sonra şoklatan bi çocuk daha biner arabaya
sonra gene adettendir ısıız yola girerler sonra ne olurr?? tabi araba bozulurkaydirigubbakcemile3ee bide cep telefonları çekmez onu unutmamak lazımzemuszemus

işte böyle klasik bi korku filmi
aa gerdi mi vallaha gerdidelikafaduldenözelikle oyun (!) sahnesi çok şoklatıcı ve güzeldi:lepi:değişikti ayrıca:delphin:

adam ölmedi ama çok şaşırdım ordan sağ çıkmasına bi rivayete göre azraili yokmuşkaydirigubbakcemile3

benim gibi hiççç bişey düşünmeden gerim gerim gerilmeyi sevenlere hitap eder
zaten bu tarz korku filmlerinin birini seversen hepsini seversin demektir aynı çünkü hepkaydirigubbakcemile3psikopatın teki ortada hiç bi sebep yokken asar keser kaydirigubbakcemile3

imdb puanı:5.1fisfisfis

zssfxjoyride2big.jpg

meltemcim bende uzuun zaandır izleyemiyorum film halbuki böylemiydim senağlama
ama demekki böyle aralar oluyor herkesde

Back
X