coraline ve gizli dünyası izledim. çok keyifli bir filmdi
şahane bir hayalgücünün ürünüydü o film, sen de ürktün mü şutarafagitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şahane bir hayalgücünün ürünüydü o film, sen de ürktün mü şutarafagitti
ürkme hissetmedim açıkçası. benim hayal gücüm de çok geniştir belki ondan bilemiyorum :)
ruhların kaçışı görsel olarak daha ilginç geldi bana
belki de ben filmi 3d izlediğim için olayların içindeymişim gibi geldi zemuszemus ruhların kaçışı hiç sarmamıştı beni ki miyazaki filmlerini severim aslında fisfisfis
3d nedir 3 boyutlu mu? çok cahilim sanırım kafamçokkarıştı
STRANGER THAN FICTION (LÜTFEN BENİ ÖLDÜRME)
Oyuncular
Will Ferrell (Harold Crick) , Maggie Gyllenhaal (Ana Pascal) , Dustin Hoffman (Dr. Jules Hilbert) , Queen Latifah (Penny Escher) , Emma Thompson (Kay Eiffel) , Tony Hale (Dave)
Ya hayatınız bir romancının ellerinde olsa idi? Karen Eiffel, uzun yıllar süren çalışmalarından sonra romanını büyük oranda tamamlamıştır. Tek eksik romanın sonunun bir türlü belli olmamasıdır. Baş kahramanı Harold Crick'i nasıl öldüreceğine karar verememesinden kaynaklanan bu sorun, Karen'ın hayatını kabusa çevirir.
Ama bütün bu olanlardan habersiz yaşayıp giden biri vardır: Harold Crick! Harold, Karen'ın romanda kendisi ile ilgili olarak yazdığı herşeyi birebir yaşamaktadır. Romanın gidişatı ile kendisi arasındaki bağlantıyı keşfeden Harold, hayatının sonunun romanın sonu ile aynı olmaması için bir şeyler yapması gerektiğini anlar. Bütün bu olanlardan habersiz olan Karen, büyük bir gayretle romanını sonlandırmaya çalışmaktadır.
tek kelimeyle MUHTEŞEM!
tucem ne kadar güzel konusu var böyle bu filmin:asigim:
kızlar cumartesi günü eşimle şuan sinemada olan ''davetsiz''adlı filme gittik.kesinlikle tavsiye ediorum..özellikle filmin sonunda çok şaşırıcanız olaylar oluo...türü korku...filmin ismiyle alakası yoh ama bgne kadar izlediğim en güzel korku filmiydi diebilirim...ahanda buda afişi...
[[/IMG][/URL]
filmin finalinde kesinlikle ters köşe oluosunuz arkadaşlarr...tahmin dahi edemiceniz bi sonla film sizi düşündürüo..kesinlikle izlemelisiniz....
Cloverfield i izledim Ne saçma salak bir filmdi
Canavarlı filmleri pek sevmem , ama sonuna kadar izledim
Ahım şahım bir film değildi vasat ötesi vasattı
Film yapımcılarıda lostun yapımcılarıymış
Tavsiye etmiyorum 10/3 virdim gitti:dilcikar:
The Thingi izledim birde
Arkadaşım tavsiye etmişti çok sağlam gerilim filmde
Bıdı bıdı etmişti bayağı izle çok beğeneceksin diye-tatlicadiarzu-
Tabikide beğenmedim
Konusuda bayağı vasattı
Zaten tavsiye eden arkidişimlede artık görüşmeyeceğim kaydirigubbakcemile3
Neyse konusu
Film buzda donduktan sonra canlandırılan şekil değiştirebilen bir uzaylı yaratık hakkındadır. Yaratık Antaktika'daki bir bilimsel araştırma istasyonuna sızar ve Norveçli araştırma ekibini öldürür. Yakınlardaki bir Amerikan araştırma ekibi olayı araştırır ve sırayla yaratığın saldırısına uğrarlar.
10/3 verdim bu filmde![]()
en son bu kore filmini izledim ve bayıldım çok güzel bir aşk filmi tavsiye ederim.
''Yeopgijeogin geunyeo''
![]()
fragman
Yapım : 2001, GüneyKore
Tür : Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen : Jae-young Kwak
Senaryo : Jae-young Kwak, Ho-sik Kim (Kitap)
Oyuncular : Tae-hyun Cha, Ji-hyun Jun, Wok-suk Song, Sook-hee Hyun, In-mun Kim
Yapımcı : Chul Shin
Görüntü Yönetmeni : Sung-Bok Kim
Müzik : Hyeong-seok Kim, Johann Pachelbel