En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Ben gittim canım deli deli olmaya
Beğendimde güzel hoş bir filmdi hatta tavsiye ederim
Bundan önceki sayfalarda da yazmıştım

çok teşekkür ederim canım

önceki sayfalarda ben de yazmıştım, çok çok güzel bir iflm deli deli olma, ben bayılmıştım :1hug:

öyle mi çok süper kusura bakma canısı öküzlük ettim bakmadım geçmiş sayflara(

nihayet pride and glory filmini buldum bir iki güne gelecek elime. yılın en iyi filmi diyorlar. seyreden varmı??

wall- e yi tekrar izledim. ilk izlediğimde depresyondaydım galiba. harika bişey bu animasyon. wall-e nin evanın ellerine bakışı ona aşkı harika kaydirigubbakcemile

çok da komikmiş

wall- e yi tekrar izledim. ilk izlediğimde depresyondaydım galiba. harika bişey bu animasyon. wall-e nin evanın ellerine bakışı ona aşkı harika kaydirigubbakcemile

çok da komikmiş

canavarlarr yaratıklarrrrdelikafaduldenonu daa izlee
bide çılgın dostlargamyoncuiremsu

tuce senin dediğin animasyon daha bizim cdciye gelmemiş
Ben de dün sözlümle 2 film arka arkaya seyrettim.Birincisi ne zamandır izlemek isteyipte izleyemediğim KELEBEK ETKıSı 1 :jeyyar: çok sevdim ya tam benlik bir filmmiş.4 saat sürse 4 saat daha izlerdim tadı damağımda kaldi.

Ve sonrasında MADAGASKAR 2 yi izledik delikafadulden Çok eğlenceliydi, çok güldüm.Tavsiye ederim animasyon seviyorsanız.

mltm87 Canavarlar yaratıklara karşı filminin fragmanını izledim çok hoştu..En kısa sürede onu da izlemek istiyorum.

Ve tabiki wall- e :asigim: onu izledim ve gerçekten çok tatlıydı sengözlerimebaksanab

o film daha geçen cuma vizyona girdi canım ama 3d izlesen daha güzel olur gamyoncuiremsu
kelebek etkisi 1 çok güzeldir gerçekten ama 2 ve 3'ü beğenmedim ben benneyaptımki
canavarlar yaratıklara karşı filmini de 3d izledim, eh işte eğlenceli sayılırdısositososito
wall-e ve madagaskar zaten çok güzel,
bir de buz devrini izlemeyen kalmasın bence, 3.sü vizyona girecek, bir yerden başlamak lazım delikafadulden

Kesinlikle buzdevrini sinemada izlicemmm :lepi:hihoyyyt

ne güzeldir buz devri...koçişle sıkılmadan bi on kez seyretmişliğimiz vardır (

Bugünde arkadaşımın bak bak tam senlik Closer tarzı bir film diye getirdiği He's Just Not That Into You '' (erkekler ne söyler kadınlar ne anlar )filmini seyrettim.
Alakası yok Closerla(apayrı bir yeri vardır bende izlemediyseniz kaçırmayın). çarpıcı şık bir kadro eşliğinde(Ben Affleck, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Drew Berrymore ve Jennifer Connelly vs)ilişkiler çıkmazı.aşk evlilik kadın erkek kurallar istisnalar vs vs.
vaktiniz varsa seyredin.pek bişeyde beklemeyin.

CLOSER muhteşemdir, ben de çok severim ordaki ilişki ağını

film müthiş bir parçayla başlar( Damien Rice: The Blower's Daughter)ve kapanır ((
bir de bu yönetmenin 6 bölümlük tv dizisi vardı Angels İn America. çoook ama çokkkk iyiydi.

Angels in America altın küre ve emmy ödüllerini de toplamıştı, muhteşemdi :lepi::hooray:

ya kızlar cok fenayım hala etkisinden kurtulamadım bu filmin
getcekten cok cok güzel
gördüğüm en romantik sahne bu filmde

buz devrini bende merakla bekleyenlerdenim fargmanlarını bile şimdiden bayılarak izliyorummmsengözlerimebaksanabdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…