En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

evaaaaaaaaa
wallll - iiiiiii
kesin izlemişimnizdir ama izlemeyn izlesin, aşk sözsüz bu kadar güzel anlatılır
kaydirigubbakcemile3
çok tatlı bir film wall-i

bu filmi kardeşim öve öve bitiremedi. yok hayatında gördüğü en güzel animasyonmuş falan.

ben de izledim hemen ama sadece ilk 10 dk. çok sıkıldım . sonra yoğun ısrarlar üzerine ilk 25-30 dk izledim

yapamadım getiremedim sonunu senağlama hiçbişi anlamadım hiç bana göre değil

aaa, çok şaşırdım ya :1shok:
ben o kadar çok eğlenmiştim ki onda, hatta sonradan ek kısa filmi de çıktı, o da çok hoşuma gitmişti gamyoncuiremsu

Gölgesizleri tavsiye ediyorum. Çok güzel bir filmdi. Felsefi yönü olan bir film. Tavsiye ediyorum.

ben o kadar çok eğlenmiştim ki onda, hatta sonradan ek kısa filmi de çıktı, o da çok hoşuma gitmişti gamyoncuiremsu

ofisten arkadaş da bayılmış. bende sorun galiba. tekrar izleyemeyeceğim. bir robot durmadan çöp topluyor :1no2:

ofisten arkadaş da bayılmış. bende sorun galiba. tekrar izleyemeyeceğim. bir robot durmadan çöp topluyor :1no2:
çok hislisin ya kriz geldi monitörün başında yeminle:roflol::roflol::roflol:
valla eşimle aramda bi dönem parola olduydu o bana iiivaaaaa ben ona wallll iiiiiiiiii:1hug:

düşessi izledim dönem filmlerini svenler kaçırmasın:jeyyar:

evet o filmde çok güzeldi, konuşmadanda sevda oluyomuş:asigim:

bende tek başıma izlemiştim voli yi evde kendi kedime sesleniyodum
i vaaaaa vo liiiiii :roflol:

çok hislisin ya kriz geldi monitörün başında yeminle:roflol::roflol::roflol:
valla eşimle aramda bi dönem parola olduydu o bana iiivaaaaa ben ona wallll iiiiiiiiii:1hug:

romantiğimdir aslında ama bu film beni aşmış sanırım senağlama

dün de smother izledim. bir pazar günü hiç iş yoksa izlenebilir bir film. öyle aman aman bir şey değil.

Film, işten çıkarılan bir adamın traji komik öyküsünü anlatıyor. Karısının çocuk isteğinden bunalan adam, annesinin boşanarak yanına taşınmasıyla da iyice deliriyor.

oyuncular: liv tyler, diane keatoni dax shepard

angela nın külleri
angale ' s Ashes

kitabı da filmide çok güzel tavsiye edilir

güzel film kaydirigubbakcemile5 sonunu pek beğenmemiştim gerçi -tatlicadiarzu-

sonunu unuttum :roflol: :roflol:
yaşlılık işte sözde kitabınıda okudum ama gemide aamerikaya geliyordu sanırım dimi :uhm:

ama nasıl canlandırdıysam kafamda
tv de gördüğüm anda o olduğunu anlamıştım
yazar mütiş anlatmış filmi yapanlarda çok iyi yansıymış demekki alkisalkisalkis

aynen doğru hatırlıyorsun sonunu kaydirigubbakcemile5

dün ruhların kaçışı nı izledim. mükemmel ötesi bayıldım. çok güzel bir animasyondu. tavsiye ederim

Film özeti
Babasının işi nedeniyle yeni bir şehre taşınmak zorunda kalan 10 yaşındaki Chihiro bu duruma çok üzülmektedir. Fakat bu yolculuk hiç ummadığı kadar ilginçliklerle dolu olacaktır. İlk olarak Chihiro’nun anne ve babası mola verdikleri yerdeki yemekleri yiyince domuza dönüşürler. Chihiro, anne ve babasına yardım etmek isterken ortalık hayaletlerle dolar. Hayatta kalmak için, kendisini hayaletlerin kaldığı bu otele kabul ettirmek zorundadır. Burada hayaletlerin gizemini çözerken aynı zamanda esrarengiz Haku ile de aşkın büyüsünü de keşfedecektir…

Son düzenleme:
dün ruhların kaçışı nı izledim. mükemmel ötesi bayıldım. çok güzel bir animasyondu. tavsiye ederim

2003 yılında en iyi animasyon film ödülünü almasına rağmen benim bir türlü sevemediğim, ama iyi anime izleyicisi olan arkadaşlarımın ayılıp bayıldıkları Miyazaki filmi benneyaptımki

Bır alfred hıtchcock hastası olarak orjınal fılmlerını satın aldım keyıfle onları seyredıyorum tek sorun alt yazılı olması.

gecen gun "fatso"yu ızledık.daha dıgrusu ızleyemedık..iğrenccc...........
norvec yapımı bır fılm.ınanılmaz kotu...sakın zaman kaybetmeyın..

CORALINE (KORALIN VE GıZLı DÜNYA)'i izledim en son, animasyon da olsa, çocukların kesinlikle izlememesi gereken bir film, senaristin inanılmaz bir hayal gücü var, seslendirme ve görüntü kalitesi çok güzel. 3 boyutlu olarak izledim ben, gerilim ögeleri çok fazla kullanılmış ama her kare son derece estetik hazırlanmış, gülmeye yada sevimli yaratıklar görmeye giderseni filmden mutsuz çıkarsınız. bana göre 9/10. 3d izlemenizi tavsiye ederim

KONUSU: Coraline, yeni evlerinden çok sıkılan küçük bir kızın evlerinde bulduğu gizemli bir kapıyla birlikte alternatif bir dünyaya adım atmasını konu ediniyor. Bu dünyada kendisini farklı bir anne, farklı bir baba ve yeni bir yaşam beklemektedir...

Fantastik sanatların usta ismi Neil Gaiman'ın sinema serüveni tüm hızıyla devam ediyor. ıngiliz sanatçının Coraline isimli kitabından uyarlanan animasyonun yönetmenliğini Henry Selick üstlendi.

müzede bir gece2 yi izledik
keyifliydi kaydirigubbakcemile2
bana göre tek kusuru seslendirmede polat alemdarı seslendiren kişinin kullanılmasıydı,malum aynı kişi tüm dizilerde görev almış
bıktık artık bu sesten! klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…