Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
92 mi 2017 miBaraka filmini izledim, sizin tavsiyeniz üzerine... Tek kelime ile muhteşemdi.
2017 yılı olan. Diğeri nasıl, izlemeli miyim?92 mi 2017 mi
türü nedir bu baraka filminin?2017 yılı olan. Diğeri nasıl, izlemeli miyim?
Korona günlerinde iyi oldu film izleme fırsatı.
türü nedir bu baraka filminin?
tesekkur ederim.Baraka
7 Nisan 2017 / 2s 13dk / Dram
Yönetmen Stuart Hazeldine
Mackenzie Allen Phillips,küçük kızı Missy'nin kaçırılması ve ardından öldüğünün tahmin edilmesinden sonra inzivaya çekilmiş, kalbi kırık bir adamdır. Mack günün birinde bir mektup alır ve gönderenin Tanrı olduğundan şüphelenir. Mektupta Missy'nin öldürüldüğü yer olan barakaya dönmesi istenmektedir. Bir süre düşünen Mack eşyalarını toplayarak Missy'nin kaçırılmasından sonra ilk kez barakaya geri dönmek için yola çıkar. Orada bulacağı şey hayatını tamamen değiştirecektir...
Baraka, William P. Young'un 2007'de yazılan çok satan romanından esinlenerek beyazperdeye uyarlandı. Stuart Hazeldine tarafından yönetilen ve John Fusco tarafından yazılan filmin başrolünde ise Avatar filminin yıldızı Sam Worthington, Oscar ödüllü aktris Octavia Spencer, Radha Mitchell ve Avraham Aviv Alush yer alıyor.
Rica ederim. Ben de bu vesileyle öneren arkadaşa teşekkür ederim.tesekkur ederim.
korku filmi öneriniz varsa alabilirimRica ederim. ☺ Ben de bu vesileyle öneren arkadaşa teşekkür ederim.
türk yapımı olmasın yeter. psikolojik korku da olur, dehşet ve kan içeren de :)Ne tür korku mesela. Ben 3 harfli perili büyülü falan filimler sevmiyorum ama izlediğim filmlere bakar eklerim buraya.
Brimstone seyrettin mi?türk yapımı olmasın yeter. psikolojik korku da olur, dehşet ve kan içeren de :)
Brimstone seyrettin mi? Bu film çok etkileyici. O halde izlediklerimi yazarıztürk yapımı olmasın yeter. psikolojik korku da olur, dehşet ve kan içeren de :)
yok izlemedim. bi bakayimBrimstone seyrettin mi?
Mutlaka izlemelisin. Kızıl Serçe var aklımda olan. Aklıma geldikçe yazarım.yok izlemedim. bi bakayim
2017 yılı olan. Diğeri nasıl, izlemeli miyim?
Korona günlerinde iyi oldu film izleme fırsatı.