• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

canlarım bir de bu adamlar melek olsaydı uzay aracına binmezlerdi galiba seyahat amaçlı olarak fisfisfis

the cake eaters i izledim beğenmedim :delphin:
kristen stewart oynuyodu o yüzden merak ettim

kızlar ayrıca çok güzel yorum yapıyosunuz
hatta bazı filmleri sizlerin yorumlarına bakarak izledim a.s
süpersiniz :lepi:

the cake eaters i izledim beğenmedim :delphin:
kristen stewart oynuyodu o yüzden merak ettim

kızlar ayrıca çok güzel yorum yapıyosunuz
hatta bazı filmleri sizlerin yorumlarına bakarak izledim a.s
süpersiniz :lepi:

fatma cake eatersi ben de çok merak ediyorum ya, kristen için izlerim valla :lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende herkes ölcek nicholas cage ölmücek sandım başrol yaakaydirigubbakcemile3

yaa bu filmlerin hepsini merak ettim şimdi:çok üzgünüm:siz birbirinize ne güzel filmler yazıyosunuz ben çoğunu duymadım bile bi tek tanrı kent i biliyorum onu izlicemde bi de guguk kuşunu buldum :çok üzgünüm:
aa bide bende gone with the wind var ama 4 saat olduğu için izleyemedim bi türlü onu izledin mi rüzgar gibi geçtiyi:1rolleyes:

aa böyle düşününce güzel oldu sanki yeni bi insanlık başlıcak yeni ademle havva fln hoş oldu böyleCADIARZU40 yıl düşünsem yine de finalde bunun anlatıldığını annamazdımkaydirigubbakcemile3

o arabaların durduğu, uçak kazasının olduğu sahneye ben de bittim PanAticim, bir de çocuğun gördüğü orman yangını sahnesi çok korkunçtu, beni gerçekten de gerdi. ama ben o iki çocuğun en son insanlığı yeniden kurmak üzere yanyana gelmesini, dünyada hayatın başlangıcını sanki önceden de uzaylılar tarafından oluşturulmuşçasına dine bir sataşma olarak algıladım. film aslında çok güzel ama çok da mantık hatası içeriyordu, nicolas cage bunları durduramayacaksam bu kehanetleri neden buldum dedi mesela, doğruydu, madem bunların gerçekleşeceği biliniyordu ve uzaylılarca fısıldanıyordu neden 50 yıl boyunca başka kimse seçilmedi ya da bu çocukların seçildiği gibi lucinda neden alıkonulup götürülmedi, üstelik kendisi bir felakette de ölmedi kafamçokkarıştı

canlarım bir de bu adamlar melek olsaydı uzay aracına binmezlerdi galiba seyahat amaçlı olarak fisfisfis

ay valla ne bıleyım ben oyle algıladım kızlar belkı bu sekılde anladıgım ıcın bıraz o mantık hatalarını dusunmeden yaklastım bu arada fılmde gerılmedım resmen koktum acuba ben tırsarkene mı kacırdım bazı yerlerıkaydirigubbakcemile3

dur dur ben çok heyecan yaptım bide jim jarmusch dede öleyim.,
köprü üstü aşıklarını sinemada seyretmiştim (yada film festivallerinin birinde hatırlayamadım çok oldu ) çokkk etkilenmiştim sonrasında bulamadım net özürlüyüm indirmeyi bilmiyorum ona buna yalvar yakar film sipariş ediyorum. aklıma getirdiğin iyi oldu bi araştırayım.
benim de ömrümü yiyen bolcası var onlarsız yapamıyorum. şimdi zaman kısıtlı velet uyanır aklıma gelince yazarım.sevgiler bolca

ay daha bunun yağmurdan önce"si var, sonsuzluk ve bir gün"ü var, sonracıma mavisi beyazı kırmızısı, babil"i yirmi bir gram*ı paramparça aşklar köpekler"i daha neler neler
ben bi de dönüp dönüp izleyip izleyip doyamıyorum:)
asıl benden sevgiler, ne güzel burda bu filmleri konuşabilmek

ay daha bunun yağmurdan önce"si var, sonsuzluk ve bir gün"ü var, sonracıma mavisi beyazı kırmızısı, babil"i yirmi bir gram*ı paramparça aşklar köpekler"i daha neler neler
ben bi de dönüp dönüp izleyip izleyip doyamıyorum:)
asıl benden sevgiler, ne güzel burda bu filmleri konuşabilmek

off kıskanıyorum valla yaa:çok üzgünüm:
ben bu filmlerin hemen hemen hiç birini bilmiyorum adlarını dahi duymadım:çok üzgünüm:
ama yazdığınız filmleri tek tek buluyorum:jeyyar:şimdi requim for a dream ı buldum :sm_cool:
kalanların da hepsini bulcam :1rolleyes:

benimde dün ve bugün 2 filmim varkaydirigubbakcemile3 işsizlik böyle bişeykaydirigubbakcemile3

ilki THE UNBORN:mymeka:

hiç beğenmedim hiç olmamış:dilcikar:atılası yakılası bişeydi:dilcikar:
imdb puanı 4.5

404pxtheunbornposterr.jpg

2. si ise THE SPLıNTER:smiley-cool:

Bunu beğendim güzel bi filmdi :)
bununda imdb puanı 6.3 imiş yani the unborn dan daha yüksek:dilcikar:

Screamfest 2008 - Festival Trophy Ödülleri 'nde En ıyi Görsel Efekt, En ıyi Makyaj, En ıyi Müzik, En ıyi Kurgu, En ıyi Yönetmen, En ıyi Film seçilen Kıymık; Empire Magazine , The New York Times gibi önemli yerlerden iyi eleştiriler aldı.

Küçük, düşük bütçeli bir korku filmi ama özellikle final bölümleriyle türün hayranlarını mutlu ediyor.

gördüğünüz üzere bi sürü ödülde almış değişikti valla hoştu çok geren sahneleride oldu
splinterhorrormoviepost.jpg

PanAticim aslında kehaneti ikiinci kez izlemek lazım, daha ne hatalar bulur çıkarırım ben, ama dediğim gibi gerilimin dozu çok iyi ayarlanmış, genel anlamda beğendim, gerçi sonunda uzay aracındaki melek-uzaylıların kanatları çıktı, tam oldu :p

benimde dün ve bugün 2 filmim varkaydirigubbakcemile3 işsizlik böyle bişeykaydirigubbakcemile3

ilki THE UNBORN:mymeka:

hiç beğenmedim hiç olmamış:dilcikar:atılası yakılası bişeydi:dilcikar:
imdb puanı 4.5

404pxtheunbornposterr.jpg

2. si ise THE SPLİNTER:smiley-cool:

Bunu beğendim güzel bi filmdi :)
bununda imdb puanı 6.3 imiş yani the unborn dan daha yüksek:dilcikar:

Screamfest 2008 - Festival Trophy Ödülleri 'nde En İyi Görsel Efekt, En İyi Makyaj, En İyi Müzik, En İyi Kurgu, En İyi Yönetmen, En İyi Film seçilen Kıymık; Empire Magazine , The New York Times gibi önemli yerlerden iyi eleştiriler aldı.

Küçük, düşük bütçeli bir korku filmi ama özellikle final bölümleriyle türün hayranlarını mutlu ediyor.

gördüğünüz üzere bi sürü ödülde almış değişikti valla hoştu çok geren sahneleride oldu
splinterhorrormoviepost.jpg

doğmamış gerçekten çok korkuttu benı ya :1no2: begendım ama cok tırstım:kızgın:Çok üzgünüm çoook

ben hem unbornu hem de splinteri izlemeyi düşünmyorum ya, korkarım ben, hiç tarzım değil :ecrin_bebek:

doğmamış gerçekten çok korkuttu benı ya :1no2: begendım ama cok tırstım:kızgın:Çok üzgünüm çoook

ben beğenmedim yaa ne bileyim sadece o şeytan çıkarma sahnesi başarılıydı
ama genel olarak baktığımda ben gerilmedim hiç korkutamadı benikaydirigubbakcemile3
ama yine de şu auschwitz kampına değinmesi açısından iyiydi malum büyük bi trajedisenağlama

ben hem unbornu hem de splinteri izlemeyi düşünmyorum ya, korkarım ben, hiç tarzım değil :ecrin_bebek:

hımmm sen korku sevmiyosun yaniiCADIARZUshining i de belki o yüzden sevemedinCADIARZU
mesela bende titaniği hiç mi hiç sevmem bana göre çok bayıktır romantizm flnkaydirigubbakcemile3 ama herkes çok severfisfisfisonun gibi bişeybenneyaptımki

ben beğenmedim yaa ne bileyim sadece o şeytan çıkarma sahnesi başarılıydı
ama genel olarak baktığımda ben gerilmedim hiç korkutamadı benikaydirigubbakcemile3
ama yine de şu auschwitz kampına değinmesi açısından iyiydi malum büyük bi trajedisenağlama

hımmm sen korku sevmiyosun yaniiCADIARZUshining i de belki o yüzden sevemedinCADIARZU
mesela bende titaniği hiç mi hiç sevmem bana göre çok bayıktır romantizm flnkaydirigubbakcemile3 ama herkes çok severfisfisfisonun gibi bişeybenneyaptımki

shining korku filmi değildi pek ya:uhm: ama korku filmlerini sevmiyorum evet, titanik tarzı filmleri de pek sevmem, senaryosu özgün filmleri tercih ediyorum ben, otomatik portakal gibi :lepi:

shining korku filmi değildi pek ya:uhm: ama korku filmlerini sevmiyorum evet, titanik tarzı filmleri de pek sevmem, senaryosu özgün filmleri tercih ediyorum ben, otomatik portakal gibi :lepi:

hımm annadımCADIARZUotomatik portakalı bende burda ismini duydum ve daha bi çok eski film hepsini tek tek buluyorum
bi kaçını edindim sonra hepsini izlicem:dance:

persepolis iran devrimi sırasında bir kızı anlatıyor, yaşadıklarını ve yaşamadıklarını, hafiften siyasi dokundurmalı bir animasyon, oscar aldı. gran torino karısı ölen bir adamın (Clint Eastwood) hayatını ve mahallesindeki azınlıklarla olan ilişkisini anlatıyor. hala sinemada ve çok beğendim onu ben ya.

Back
X