• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

2. filmim ise;
:lepi:THE SHİNİNG:lepi:
inanılmaz güzel bir film
1980 yapımı imdb puanı 8.5
stephen king in kitabından uyarlanmış
yönetmen stanley kubrick
başrolde ise jack nicholson var onun 29 sene önceki genç hali
film tüm zamanların en iyi 10 korku filmi arasında

film çok çok eski olmasına rağmen hatta düşününce ben o zaman hayatta bile yoktum hatta annem ve babamda çocuklardıkaydirigubbakcemile3o kadar eski bir film olmasına rağmen çok çok başarılı
benim izlediğim dvd nin görüntüsü çok güzeldi ve sanki 29 sene öncesine ait bir film değilde 2009 yapımı yapımı film izliyor gibiydim takii filmde eski bi televizyon görünce hatırladım filmin eski olduğunukaydirigubbakcemile3
filmdeki küçük çocuk danny nin oyunculuğu harika
film gerçekten sarıyor hiç bir anı baymadı çok keyif alarak izledim
ve bana göre 9/10 ve filmde en beğendiğim sahneler ise REDRUM/MURDER ve tabiki labirent sahnesi oldu

theshining.jpg

. tercihin süper. beğendiğim filmlerden biridir. yılar evvel seyretmiştim yılda en az bir kerede eşe dosta seyrettirirm.
bu aralar film seyredemiyorum yaramazdan.dün gece doubtı seyrettim. senaryoyu beğenmedim ama merly, viola ve hoffman ın oyunculukları hatrına seyredilir.

shining filmini hiç sevememişimdir :1closedeyes:

dün nihayet kehanet (knowing) filmini izledim. sahneler, efektler, müzikler, oyunculuklar ve gerilimin dozu şahane, ama gelin görün ki sonunu hiç beğenmedim.

dün nihayet kehanet (knowing) filmini izledim. sahneler, efektler, müzikler, oyunculuklar ve gerilimin dozu şahane, ama gelin görün ki sonunu hiç beğenmedim.

müthiş heyecanlı ve merak uyandırıcı bir sürü olay sonunda böyle birşey çıkması biraz hayal kırıklığı yarattı bende mirmirmirmir biraz saçmaydı sonu katılıyorum

the jacket (çıldırış)
oyuncular: adrien brody (piyanis film basrol oyuncusu)
keira knightley

değiisik bir filmdi izlenebilr

ben de severek izledim. anlamadığım yerler de oldu tabi

adrian brody çok hoşuma gider oyuncu olarak, king kongda bir ona bir de naomi watsona hayran olmuştum

bu hafta seyrettiklerim.
slumdog millionaire:seyre değer. son soru çok kolaydı yahu?
Australia :seyre değer.Hugh Jackman da ne vücut varmış.
Revolutionary Road : ikisinden de daha iyi geldi bana.di caprio yu sevmememe rağmen.belki modumdandır.

slumdog millionare: çok esaslı film
Revolutionary Road : çok iyi oyunculuklar, neredeyse tiyatro oyunculuğuna yakın ve uzun planlar
Reader: Çok cesur ve etkileyici
Issız adam: fiyasko
Milk: abd"de seçilen ilk eşcinselin hikayesi. Müthiş bir oyunculuk
Alışverişkolik: Vasatın altı
kaydirigubbakcemile4

. tercihin süper. beğendiğim filmlerden biridir. yılar evvel seyretmiştim yılda en az bir kerede eşe dosta seyrettirirm.
bu aralar film seyredemiyorum yaramazdan.dün gece doubtı seyrettim. senaryoyu beğenmedim ama merly, viola ve hoffman ın oyunculukları hatrına seyredilir.

çook çok güzel bir film
ben bi de otomatik portakal ve guguk kuşu"na bayılırım

Twilight Türkçe ismi Alacakaranlık..
Dün izledim
ve hüsrana uğradım..
Kitabını okuyup , hemen filmini izledim
Hiç beklediğim gibi değildi
Kitaba göre film geçiştirilmişti
Sanki biran önce çekelimde kurtalım gibi..
Kitabı okumıyan için , bir ayrıntı yoktu..
Bella çok sıradandı
Halbuki kitabının kapağın daki resmi beni büyülemişti..
Hiç rol yapamamıştı
Filmi izlerken çok sıkıldım
filmde beni tek çeken , tamda kitapta uyum içindeki
Collenlerin evi , ve beysbool oynama bölümüydü..
Çok hızlı ve geçiştirerek geçmişlerdi filmi
Ben umduğumu bulamadım:çok üzgünüm:
10/1 verdim..

Evet aynı fikirdeyim seninle...

mltm87 ''guru pitka will teach you'' yazmıs aşk gurusu :) o da cok geyik bi filmdi izle kafa dagıt yani :)

kaydirigubbakcemile3evet the love guru harika bir film bende bayıla bayıla izledimkaydirigubbakcemile3
mike myers a bayılıyorum zaten adamın tipi bile yetiyo güldürmek içinkaydirigubbakcemile3

kehanet filminin bende sonunu hiç beğenmedim hatta benim dvd de kayıp kısımlar olduğu için belkide güzeldi de bende şeetiremedim demiştim ama demek ki gerçekten kötüymüşkaydirigubbakcemile3
yaa güzel film ama sankii uzaylı yerine hayalet olsaymışCADIARZUtadından yenmezmişkaydirigubbakcemile3
ama sadece korku sevenlere hitap etmiş olurdu herkese hitap etsin diye uzaylı koydular heralde

bide shining i neden sevemediğini merak ettim :utangac:

ama bide bu shining ten 2 tane var ya sen hangisini izledin
ben kubrick in çektiğini izledim
kubrick in çektiği filmi stephan king beğenmemiş ve kubrick benim kitabımı anlayamamış demiş ardından kendi bi tane daha shining çektirmiş

stephan king in sonradan çektirdiği shining puanı 6.0 iken kubrick in çektiğinin puanı ise 8.5 benneyaptımkisahnelerde ve filmin konusunda da bayaa farklılık varmış

güneşi gördüm filmine bayıldım.çok güsel bir film
mahsunla alay edenler kendileriyle alay etsinler bence harika bir iş çıkarmışş

kaydirigubbakcemile3evet the love guru harika bir film bende bayıla bayıla izledimkaydirigubbakcemile3
mike myers a bayılıyorum zaten adamın tipi bile yetiyo güldürmek içinkaydirigubbakcemile3

kehanet filminin bende sonunu hiç beğenmedim hatta benim dvd de kayıp kısımlar olduğu için belkide güzeldi de bende şeetiremedim demiştim ama demek ki gerçekten kötüymüşkaydirigubbakcemile3
yaa güzel film ama sankii uzaylı yerine hayalet olsaymışCADIARZUtadından yenmezmişkaydirigubbakcemile3
ama sadece korku sevenlere hitap etmiş olurdu herkese hitap etsin diye uzaylı koydular heralde

kubrick in çektiği filmi stephan king beğenmemiş ve kubrick benim kitabımı anlayamamış demiş ardından kendi bi tane daha shining çektirmiş

stephan king in sonradan çektirdiği shining puanı 6.0 iken kubrick in çektiğinin puanı ise 8.5 benneyaptımkisahnelerde ve filmin konusunda da bayaa farklılık varmış

canım kübrickin çektiği jack nicholsonun oynadığı sanırım, iki versiyon olduğunu biliyorum ben bunu izledim.dediğin murder-redrum sahnesi dışında kesinlikle özgün bulamadım filmi ben, belki de pek tarzım olan bir film olmdığı için...

kehanet bari uzaylılarla kalsaydı, bir de sonunda iki çocuğu tavşanlarıyla beraber bir ağacın bulunduğu yere bırakıp gittiler. çocuklar tavşanları örnek alıp üreycek sanırım delikafaduldendelikafadulden bir de ben bir an o ağaçta bir elma ışıldayacak sandım. bu kadar iyi bir filme bu sonu nasıl reva görmüşler anlamadım ya :mymeka:

oyy oyy oyy otomatik portakal çooookk iyilerimdendir. guguk kuşunuda sverim.
ya Requiem for a dream ?

çok çok çok severim hatırlayınca bile oturup ağlayasım gelir
betty blue, çölde çay, köprü üstü aşıkları, arka bahçe, tanrı kent
ay heyecan yaptım teker teker geliyolar aklıma ömrümü yedi bu filmler benim kaydirigubbakcemile4

mayalıhamur otomatik portakal hayatımın filmidir, son derece estetik ve kalitelidir. guguk kuşu da favorilerimdendir ve requiem for a dream de dahil aronofsky filmlerine bayılırım :lepi:

ay heyecan yaptım teker teker geliyolar aklıma ömrümü yedi bu filmler benim kaydirigubbakcemile4

dur dur ben çok heyecan yaptım bide jim jarmusch dede öleyim.,
köprü üstü aşıklarını sinemada seyretmiştim (yada film festivallerinin birinde hatırlayamadım çok oldu ) çokkk etkilenmiştim sonrasında bulamadım net özürlüyüm indirmeyi bilmiyorum ona buna yalvar yakar film sipariş ediyorum. aklıma getirdiğin iyi oldu bi araştırayım.
benim de ömrümü yiyen bolcası var onlarsız yapamıyorum. şimdi zaman kısıtlı velet uyanır aklıma gelince yazarım.sevgiler bolca

mayalıhamur otomatik portakal hayatımın filmidir, son derece estetik ve kalitelidir. guguk kuşu da favorilerimdendir ve requiem for a dream de dahil aronofsky filmlerine bayılırım :lepi:

tucecim zaten ortak gibi zevlerimiz shining de neden anşamadık bilmem???
şimdi çok heyecanlandım hemen film seyredesim geldi ama geceyi beklemek gerek:(((

kehaneti kaçırmayın tucem mükemmel bir filmdi bi kaç mantık hatası dışında görsel efektler falan süperdi

canım kübrickin çektiği jack nicholsonun oynadığı sanırım, iki versiyon olduğunu biliyorum ben bunu izledim.dediğin murder-redrum sahnesi dışında kesinlikle özgün bulamadım filmi ben, belki de pek tarzım olan bir film olmdığı için...

kehanet bari uzaylılarla kalsaydı, bir de sonunda iki çocuğu tavşanlarıyla beraber bir ağacın bulunduğu yere bırakıp gittiler. çocuklar tavşanları örnek alıp üreycek sanırım delikafaduldendelikafadulden bir de ben bir an o ağaçta bir elma ışıldayacak sandım. bu kadar iyi bir filme bu sonu nasıl reva görmüşler anlamadım ya :mymeka:

ay sondakıler uzaylı mıydı ya ben onların uzaylı oldugunu dusunmedım ama melek dıe yorumlarım Allah'ın gorevlendırdıgı melekler evrende bır baska dunya bır baska yasamın baslaması ıcın gorevlendırdıgı... secılen o ıkı cocuk da yenı yasamın ademle havvası olucak... cunku onları ıpıssız bır alana getırıp koydular ve cocuklar korkmasınlar dıye de o uzay gemısı gıbı seye bındırıp goturduler bence... ayrıca fılmde cocuklar beynının ıcınde duyuyordu onların soyledıklerını ... ben onların melek oldugunu bu yuzden anladım uzaylı cocuklarla boyle bı baglantı kuramaz heralde dıye dusundum debenneyaptımki hanı Kuranı kerımdede yazıyor ya dunyanın sonuna dogru toplu olumler yasanıcak dıye ıste o sure zaarfında da hep toplu olumler olmaya baslamıs ve secılen ıkı ınsan da boylece yenı yasam ıcın herseye sıfırdan baslıycak mantık hatası oldugunu pek sanmıyorum yada varsa bıle ben yakalayamadım...

bu arada fılmın en super sahnesı kı Tuğçecim özellikle de senle paylaşmak istiyorum hanı arabalar durmustu ya trafık vardı yagmurlu bır gun... adam tam arabadan cıkıp ılerlıyor ne olmus dıye bakmaya ve tam o sırada koca bı ucak onun az once ayrıldıgı alana carparak dusuyor heryer yanmaya baslıyorrr.... bu sahneye bıttım resmennnn demek kı verılmek ıstenen... Herşey kader herşey yazılmıs ve yasanacak... kurulmus bı duzen var evrende her sanıye hersey coook coook oncesınden bellı aslında ve bız bu senaryoda bırer fıguranız yasanacak olan yasanıyor... ölümü yhazılan ölüyor sırasını beklyen kalıyor... kısacası Allah'ın varlıgını kuvvetlı bıcımde hıssettıren bı fılm farkındaysanız adam engel olmaya calısıyor bazı seylere ve hıc bı sekılde olacakların onune gecemıyor... ayyy daha soylencek cok sey var ama suan cıkmam gerek mısafırım var aksama kıslar sızın de yorumlarınızı yıne duymak bu fılm hakkında konusmak ısterım öpüldünüzzzŞeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende herkes ölcek nicholas cage ölmücek sandım başrol yaakaydirigubbakcemile3

yaa bu filmlerin hepsini merak ettim şimdi:çok üzgünüm:siz birbirinize ne güzel filmler yazıyosunuz ben çoğunu duymadım bile bi tek tanrı kent i biliyorum onu izlicemde bi de guguk kuşunu buldum :çok üzgünüm:
aa bide bende gone with the wind var ama 4 saat olduğu için izleyemedim bi türlü onu izledin mi rüzgar gibi geçtiyi:1rolleyes:

ay sondakıler uzaylı mıydı ya ben onların uzaylı oldugunu dusunmedım ama melek dıe yorumlarım Allah'ın gorevlendırdıgı melekler evrende bır baska dunya bır baska yasamın baslaması ıcın gorevlendırdıgı... secılen o ıkı cocuk da yenı yasamın ademle havvası olucak... cunku onları ıpıssız bır alana getırıp koydular ve cocuklar korkmasınlar dıye de o uzay gemısı gıbı seye bındırıp goturduler bence... ayrıca fılmde cocuklar beynının ıcınde duyuyordu onların soyledıklerını ... ben onların melek oldugunu bu yuzden anladım uzaylı cocuklarla boyle bı baglantı kuramaz heralde dıye dusundum debenneyaptımki hanı Kuranı kerımdede yazıyor ya dunyanın sonuna dogru toplu olumler yasanıcak dıye ıste o sure zaarfında da hep toplu olumler olmaya baslamıs ve secılen ıkı ınsan da boylece yenı yasam ıcın herseye sıfırdan baslıycak mantık hatası oldugunu pek sanmıyorum yada varsa bıle ben yakalayamadım...

bu arada fılmın en super sahnesı kı Tuğçecim özellikle de senle paylaşmak istiyorum hanı arabalar durmustu ya trafık vardı yagmurlu bır gun... adam tam arabadan cıkıp ılerlıyor ne olmus dıye bakmaya ve tam o sırada koca bı ucak onun az once ayrıldıgı alana carparak dusuyor heryer yanmaya baslıyorrr.... bu sahneye bıttım resmennnn demek kı verılmek ıstenen... Herşey kader herşey yazılmıs ve yasanacak... kurulmus bı duzen var evrende her sanıye hersey coook coook oncesınden bellı aslında ve bız bu senaryoda bırer fıguranız yasanacak olan yasanıyor... ölümü yhazılan ölüyor sırasını beklyen kalıyor... kısacası Allah'ın varlıgını kuvvetlı bıcımde hıssettıren bı fılm farkındaysanız adam engel olmaya calısıyor bazı seylere ve hıc bı sekılde olacakların onune gecemıyor... ayyy daha soylencek cok sey var ama suan cıkmam gerek mısafırım var aksama kıslar sızın de yorumlarınızı yıne duymak bu fılm hakkında konusmak ısterım öpüldünüzzzŞeniz

aa böyle düşününce güzel oldu sanki yeni bi insanlık başlıcak yeni ademle havva fln hoş oldu böyleCADIARZU40 yıl düşünsem yine de finalde bunun anlatıldığını annamazdımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

o arabaların durduğu, uçak kazasının olduğu sahneye ben de bittim PanAticim, bir de çocuğun gördüğü orman yangını sahnesi çok korkunçtu, beni gerçekten de gerdi. ama ben o iki çocuğun en son insanlığı yeniden kurmak üzere yanyana gelmesini, dünyada hayatın başlangıcını sanki önceden de uzaylılar tarafından oluşturulmuşçasına dine bir sataşma olarak algıladım. film aslında çok güzel ama çok da mantık hatası içeriyordu, nicolas cage bunları durduramayacaksam bu kehanetleri neden buldum dedi mesela, doğruydu, madem bunların gerçekleşeceği biliniyordu ve uzaylılarca fısıldanıyordu neden 50 yıl boyunca başka kimse seçilmedi ya da bu çocukların seçildiği gibi lucinda neden alıkonulup götürülmedi, üstelik kendisi bir felakette de ölmedi kafamçokkarıştı

Back
X