• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Milyoner'i izledim, şiddetle tavsiye ediyorum. 2.5 saatlik bir dfilm ama vakit nasıl geçti anlamadım.

Milyoner'i (slumdog millionaire) izledim, şiddetle tavsiye ediyorum. 2.5 saatlik bir dfilm ama vakit nasıl geçti anlamadım.

en son gran torino'yu izledim, bir clint eastwood şaheseri, kafamı duvarlara vurdum neden sinemada izlemedim diye, hala oynuyor, kaçırmayın.

kehanet henüz indiremedim ama fragmanına bakarak güzel olduğunu söyleyebilirim
zaten nıcolas cage oynuo yeter bana

[ımg]http://www.filmhatti.com/wp-content/uploads/2009/03/knowing-2009-ts-xvid-turkce-altyazi-kaliteli-goruntu-335x480.jpg[/ımg]

filmmmmmmmmmmmmm mükemmmmmmmmmmmmmmmelll kesınlıkleeeee izleyinnnnnnnnnnnn

o kadar merak ediyorum ki bu filmi yarın izlemeliyim kesinlikle, yorumları okudum, müthiş delikafadulden

ya laptopumu ikikez düşürdüm sanırım bozuldu bağlantım berbat çünkü kk ya bile zor giriyorum kaldıki film indireyim ooof oof iice meraklandım şimdi yaauuuv senağlama

sblue ben az önce seanslara baktım, burda son seanslar 22.20deymiş, yoksa şimdi çıkıp gidecektik ciddi ciddi :):) bilgisayar kazalarına dikkat et canım ):

eveett efemm ben kendimce yorumlarıma devam ediyim:1closedeyes:

ilk filmim MADAGASKAR 2:lepi:
çok güzeldi hele filmdeki moto motoya bayıldımkaydirigubbakcemile3
imdb puanı da 7.0/10 muş animasyon sevenler kaçırmasın derim ben bide o penguenleri çok seviyorum:asigim:
madagascarescape2africad.jpg

2. filmim THE MARTYRS (işkence tarikatı)
filmin imdb puanı 7.1 miş
nette hakkında çok güzel yorumlar var afiş fln süper
lakin ben beğenmedim bu tarz filmleri ve gerilmeyi sevmeme rağmen bunu hiç mi hiç beğenmedim
bu tarz filmleri sevenlere alın işkence göründe doyun der gibiydi hiç konu yoktu doğru dürüst
filmin sonunu da anlamamıştım zaten meğer bu tarikat ölümden sonraki yaşamda neler olduğunu anlamak için işkence yapıp insanlar ölmenin sınırına getiriyolar en çok dayanan anna oluyor derisi fln yüzülüyor sonra bi sürü yaşlı toplanıyor tarikatın başı kadın annanın gözlerinde gördüklerini açıklayacaktı olara fakat açıklamadı intihar etti martyrs de yunanca bi kelimeden geliyormuş ve şahit olmak demekmiş
ben beğenmedim
martyrsposteri.jpg

bi filmim daha var ama olmaz olaydı:mymeka:
kötü olduğunu okudum ama yorumlara inanmayıp izledim:mymeka:
imdb puanı 4.4
sonuç çok çok kötü bi film hiç bi tutulcak yanı yok ve aksine filmde iğrenç +18 sahneler var öylelikle izletebileceklerini sandılar sanırım ama olmamış
çok büyük bi zaman kaybı bununda açıkçası biraz afişine kandım
sade bi afiş o yüzden biraz gizemli olduğunu düşünmüştüm ama yok
kesinlikle tavsiye etmem hele yanında çocuk olanlar sakın haa diyim
killkillfasterfasterdvd.jpg

animasyonları bende severim madagasgar da iyi olanlarından teşekkürler meltemcim ( nikini yazamadımda )

biraz önce de hayatımın kadınısını (uğur yücel- türkan şoray) izledim, pekte beğenmedim. Boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz

milyoner gercekten cok ii film 2 kez izledim az sonra tekrar izlicem hatta vizyona girmeden 2 ay önce izlemiştim. bi de bugun sahtekarlar ı izlicem.

Twilight Türkçe ismi Alacakaranlık..
Dün izledim
ve hüsrana uğradım..
Kitabını okuyup , hemen filmini izledim
Hiç beklediğim gibi değildi
Kitaba göre film geçiştirilmişti
Sanki biran önce çekelimde kurtalım gibi..
Kitabı okumıyan için , bir ayrıntı yoktu..
Bella çok sıradandı
Halbuki kitabının kapağın daki resmi beni büyülemişti..
Hiç rol yapamamıştı
Filmi izlerken çok sıkıldım
filmde beni tek çeken , tamda kitapta uyum içindeki
Collenlerin evi , ve beysbool oynama bölümüydü..
Çok hızlı ve geçiştirerek geçmişlerdi filmi
Ben umduğumu bulamadım:çok üzgünüm:
10/1 verdim..

sblue ben az önce seanslara baktım, burda son seanslar 22.20deymiş, yoksa şimdi çıkıp gidecektik ciddi ciddi :):) bilgisayar kazalarına dikkat et canım ):

kehaneti kaçırmayın tucem mükemmel bir filmdi bi kaç mantık hatası dışında görsel efektler falan süperdi

Blindness (körlük) filmini izledim,gayet güzel bir filmdi,değişik ve anlamlı bir konusu var,Türkiyede henüz vizyona girmedi ama değişik divx sitelerinden indirip izleybilirsiniz

Son düzenleme:
the jacket (çıldırış)
oyuncular: adrien brody (piyanis film basrol oyuncusu)
keira knightley

değiisik bir filmdi izlenebilr

the jacket (çıldırış)
oyuncular: adrien brody (piyanis film basrol oyuncusu)
keira knightley

değiisik bir filmdi izlenebilr

evet bu filmi bende çok beğenerek izlemiştim 3 yıl önceydi sanırım
biraz kelebek etkisinin 1. filmini hatırlatıyordu değil mi
o zamanda gidiş gelişler fln a.s

bende bugün 2 film birden izledim

ilki KNOWıNG
güzeldi film ama benim dvd de sorun vardı en az bi 15 dk.sı kayıptı filmin o yüzden olsa gerek pekte etkilenmedim ama güzeldi tabii

2. filmim ise;
:lepi:THE SHıNıNG:lepi:
inanılmaz güzel bir film
1980 yapımı imdb puanı 8.5
stephen king in kitabından uyarlanmış
yönetmen stanley kubrick
başrolde ise jack nicholson var onun 29 sene önceki genç hali
film tüm zamanların en iyi 10 korku filmi arasında

film çok çok eski olmasına rağmen hatta düşününce ben o zaman hayatta bile yoktum hatta annem ve babamda çocuklardıkaydirigubbakcemile3o kadar eski bir film olmasına rağmen çok çok başarılı
benim izlediğim dvd nin görüntüsü çok güzeldi ve sanki 29 sene öncesine ait bir film değilde 2009 yapımı yapımı film izliyor gibiydim takii filmde eski bi televizyon görünce hatırladım filmin eski olduğunukaydirigubbakcemile3
filmdeki küçük çocuk danny nin oyunculuğu harika
film gerçekten sarıyor hiç bir anı baymadı çok keyif alarak izledim
ve bana göre 9/10 ve filmde en beğendiğim sahneler ise REDRUM/MURDER ve tabiki labirent sahnesi oldu

theshining.jpg

mltm87 ''guru pitka will teach you'' yazmıs aşk gurusu :) o da cok geyik bi filmdi izle kafa dagıt yani :)

Back
X