• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

seven pounds ve wrestlerı izledim.

wrestler sırf mickey rourke için bile izlenirdi, bence oscar yanlış yere gitmiş, ama konu az biraz yavaş ve bir güreşçinin hayatının pek de küçük bir kesiti inceleniyor, 8/10.

ağzından bal damlamış tatlım...
ya hani vardıya tam mutfağın satış reyonuna geçerken perdeden geçmeden önce tezahuratlar falan geldi çokkk iyiydi
birde son kapışmasına çıkarken marissa ya söyledikleri...
Dareni severim daha bi sevdim filmden sonra eksik çok ama miki rukumun performansı çok iyi.
axl rose parasının karşılığını almış müziklerini çokca kullanmışlar hatta üstüne bide muhabbet patlattılar.(gerçi bende 90 ları hiç sevemedim hala 80 lerdeyim) ama son bitişte bruce bombayı patlatıverdiiii iyiiii de geldi acım hafiflediiii.

kaydirigubbakcemile5

KALBıNı DıNLE
süper bir film.
fragman
7620903.jpg

Tür:Dram, Müzikal, Romantik

Son düzenleme:
bugün güneşi gördümü izledim güzeldi bence ama çocuğu çamaşır makinasına attılar yaaa öldüm ben öldüüüümsenağlama

bende güneşi gördümü izledim beğendim çok güzel bi filmdi

tavsiye edilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni izlediklerim
the reader :kate başarılı ama filmi çok sevmedim.Ralph sadece son yarım saatte var başrolu diğer oğlan haketmiş bence.
twilight: beyzbol sahnesi güzeldi.kuzenler çok kızacak ama bu tarz filmler için ben ben yaşlıyım çokkkk:(( genede kitaplarını okucam söz.

en son dün THE ATTıC türkçe adıyla tavan arası filmini izledim ve tek kelimeyle berbattı
kesinlikle ömrümde izlediğim en kötü en başarısız korku filmiydi zamanıma çok acıdım film bittiğinde
izlemeyi düşünen varsa sakınnn diyiim iğrenç çünkü 5 yaşında bi çocuk bile daha başarılı bi senaryo yazar eminim kii
bi el kamerasıyla arkadaşlar arasında eğlencesine çekeceğiniz film bile bundan milyon kat daha iyi olur
bilmem tarif edebildim mi filmin iğrençliğini :)

Bugün güneşi gördüm ' ü izledim kıslar..
ıssız adam için yapılan bir yorum vardı hep '' hüngür hüngür ağladım ..hüngür hüngür.. '' ki ben gr gözyaşı dökmeyi bırakın arada cıkmıştım filmden hiç sarmadı beni..
ama bu filmde cidden içim cız etti..
bi kere şunu söyliyim öncelikle , mahsun kırmızıgül bence artık türkcü değil oyuncu..
sinemadan elini eteğini çekmesin mümkünse..
Mimiklerini çok iyi kullanıyor..

kadro zaten süper..
altan erkekli varlığım yeter şeklinde bir duruş sergilemiş :)))

halkların kardeşliğidir aslında derdimizde bizi bizbize bırakmadılar bir türlü..

bu cümlenin filmini izlemek istiyorsanız gidin ..
gözümüzün gördüğünün , kulağımızın duyduğunun ötesinde yaşanan acıları görün..

ben filmi çok beğendim ..
ve şiddetle tavsiye ediyorum..

asla hakaret yada küçümseme değil bu ama ivedik vb filmlere harcanan vakti ve nakti böyle filmlerde değerlendirebilirsiniz..

Bugün güneşi gördüm ' ü izledim kıslar..
ıssız adam için yapılan bir yorum vardı hep '' hüngür hüngür ağladım ..hüngür hüngür.. '' ki ben gr gözyaşı dökmeyi bırakın arada cıkmıştım filmden hiç sarmadı beni..
ama bu filmde cidden içim cız etti..
bi kere şunu söyliyim öncelikle , mahsun kırmızıgül bence artık türkcü değil oyuncu..
sinemadan elini eteğini çekmesin mümkünse..
Mimiklerini çok iyi kullanıyor..

kadro zaten süper..
altan erkekli varlığım yeter şeklinde bir duruş sergilemiş :)))

halkların kardeşliğidir aslında derdimizde bizi bizbize bırakmadılar bir türlü..

bu cümlenin filmini izlemek istiyorsanız gidin ..
gözümüzün gördüğünün , kulağımızın duyduğunun ötesinde yaşanan acıları görün..

ben filmi çok beğendim ..
ve şiddetle tavsiye ediyorum..

asla hakaret yada küçümseme değil bu ama ivedik vb filmlere harcanan vakti ve nakti böyle filmlerde değerlendirebilirsiniz..

ıssız adam filmini seven biri olarak o cümleleri çıkartıp, şu yorumun altına imzamı atıyorum. harika bir filmdi.sengözlerimebaksanab

enson o... çocuklarını izleim hiç begenmedim çok sıkıcıydı çok yavaş ilerlemesine ragman konu yoktu neredeyse hiç begenmedim

ıssız adam filmini seven biri olarak o cümleleri çıkartıp, şu yorumun altına imzamı atıyorum. harika bir filmdi.sengözlerimebaksanab

dedim ya tatlişim zevkler renkler tartışlılamaz..
beni sarmadı pek o film..

enson o... çocuklarını izleim hiç begenmedim çok sıkıcıydı çok yavaş ilerlemesine ragman konu yoktu neredeyse hiç begenmedim

ben o.. çocuklarını beğenmiştim çok doğaldı oyuncular

ben de iki film izledim biri "büyük balık" kurgu ve senaryo farklı çok süper değil ama başarılıydı.
ikincisi "tanrıkent" iğrençti. uyuşturucu satan mafyalık yapan yeni myetmeleri anlatıyordu. böyle arka sokak filmleri nedense her zaman çok iyi ouanlar alıyor. bu film de 8.7 gibi çok iyi bir puan almıştı sırf onun için izledim ama hayalkırıklığı :1no2:

ben o.. çocuklarını beğenmiştim çok doğaldı oyuncular

ben de iki film izledim biri "büyük balık" kurgu ve senaryo farklı çok süper değil ama başarılıydı.
ikincisi "tanrıkent" iğrençti. uyuşturucu satan mafyalık yapan yeni myetmeleri anlatıyordu. böyle arka sokak filmleri nedense her zaman çok iyi ouanlar alıyor. bu film de 8.7 gibi çok iyi bir puan almıştı sırf onun için izledim ama hayalkırıklığı :1no2:

tanrıkent beni çok yormuştu, çok fazla ve gereksiz bağırış çağırış var o filmde. büyük balık bence çok güzel bir filmdi. özellikle Ewan McGregor çok şekerdi...hihoyyyt

dün izledim Kelebek Etkisi 3 birinciyi çok beğenmiştim iki eehh işte 3 de güzel fantastik sevenlere vakit geçirmek için iyi bir seçim yerimseniben
ButterflyEffect3poster.jpg

dün izledim Kelebek Etkisi 3 birinciyi çok beğenmiştim iki eehh işte 3 de güzel fantastik sevenlere vakit geçirmek için iyi bir seçim yerimseniben
ButterflyEffect3poster.jpg

1 ile 2 çok alakasız gelmişti bana, ilk film muhteşem, üçüncüden de şimdi haberim oldu, demek toparlamışlar biraz.

Back
X