En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

monsters versus aliens (canavarlar uzaylılara karşı)

bu film çok eğlenceli ve sevimli karakterlerle dolu, üç boyutlusu da geliyor cuma günü sinemalara, aksiyon sahneleri daha güzel görünecektir öyle. çocuklarınızın eğlenmesini istiyorsanız kaçırmayın, ben eğlendim :):)

dün izledim Kelebek Etkisi 3 birinciyi çok beğenmiştim iki eehh işte 3 de güzel fantastik sevenlere vakit geçirmek için iyi bir seçim yerimseniben

ben de kelebek etkisinin hepsini seyrettim ama hiçbirisi birincisi kadar iyi değildi 2. zaten çok kötüydü 3. fena değildi ama 1. çok iyiydi. Dün de bu filmi izledim bu da fena değildi çok aşırı güzel değildi ama zekler ve renkler tartışılmaz belki siz beğenirsiniz diye ekledim.

tür:komedi
fragman

Son düzenleme:
hankok,bir çılgının içinde,kanlı elmas,testere serisi,madagaskar2,kungfu panda,click,zohana bulaşma,ben efsaneyim,umudunu kaybetme bunların hapsi süper kolay kolay kötü film seyretmem

Karanlıklar Ülkesi güzel bir film vampir ve kurtadamlı filmlerden hoşlananlara...
ama 1ve 2'yi izleyin 3.de sinemalarda oynuyor ben izlemedim henüz ama en kısa zamanda izlicem 3.ü yerimseniben

bugün EDEN LAKE i izledim
film hakkında okuduğum yorumlar sinir bozucu olduğu yönündeydi
evet sinir bozucu ama güzel anlamda sinir bozucu o nası oluyosakaydirigubbakcemile3

yanii şöyle söliyim 5-6 kopil koskoca insanlara etmediklerini bırakmıyolar ve izleyende çak şunun ağzına bi tane bee diye gerim gerim geriliyo

ve filmin finali de ayrı bi sinir bozucuydu son zamanlarda tüm korku gerilim filmlerinde olduğu gibi kötüler kazandı:mymeka:

ben çok keyifle izledim ve klasik yorumdur onu da yapayım zamanımı boşa harcadığımı kesinlike düşünmüyorum:1closedeyes:

gördüğünüz üzre aklı başında hanım hanımcık hatunu ne hale getiriyolar Çok üzgünüm çoook

AUGUST RUSH (kalbini dinle)
böyle insanın içini ısıtan dinlendirici, keyifli, muhteşem bir film tavsiye ederim

DOUBT (şüphe)
tek kelimeyle mükemmel bir film oscar alamamasına üzüldüm oyuncuların
Philip seymour hoffman harikaydı yine bayılyorum adama
şüphenin zehiri öyle güzel anlatılıyor ki
film boyunca filmin sonunda şüphe içinde kalakalıyorsunuz

hızlı ve öfkeli 4 herzamanki gibi hızlı karışık öfkeli bi film işte valla ben Vın Dıesel için seyrettim paul valker sevenlerde bol bool görebilir :jeyyar:

:lepi:THE LOVE GURU:lepi:

İnanılmaz keyif alarak izledim
benim gibi mike myers a bayılanlar varsa kaçırmasın
filmde süperrr espriler vardı hele bi espri vardı kii offff aslında espri değil bi görüntüydü ama fecaattısırnaşık şey
inceden inceye pek çok kişiyle dalga geçilmiş filmdekaydirigubbakcemile3

imdb puanı 3.8:dilcikar:niye o kadar az bilemicem:sm_confused:
heralde esprileri annamadılar:dilcikar:

ayrıca mike myers demişken GOLDMEMBER dan bahsetmemekte olmazkaydirigubbakcemile3

defalarca defalarca izledim her seferinde yarıla yarılakaydirigubbakcemile3

x man başlangıç ( volverin ) henüz sinemalara gelmedi ama nette var sanırım film montajdan çalınmış :1shok: çünkü aksiyon sahnelerinin yarısı bilgisayar efektinin bitmemiş haliyle görünüyor oyuncuların kollarındaki ipler bile görünüyor :roflol: izlemek isteyenlerin bilgisine
ama süper bi film olmuş hihoyyyt on numara fantastik macera meraklılarına duyrulur

ben de çok severim X-man serisini ama beklemek lazım yaf hihoyyyt

Son zamanlarda izlediğim en güzel dram filmiydi. 10 üzerinden 9:lepi::lepi:

kehanet henüz indiremedim ama fragmanına bakarak güzel olduğunu söyleyebilirim
zaten nıcolas cage oynuo yeter bana

aşk tutulmasını izledim çok begendim aşk filmi sevenlere tavsiye ederim çok hoş bir film olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…