film beni hiç sarmadı, eşimi de, dediğin gibi film bittiğinde herkesin gözleri yaşlar içinde, biz gülüyorduk, ne bileyim senaryosu komik ve basit gelmişti..
Benjamin Button ve tuhaf hikayeleri .
Kesinlikle harika bir film bebeklikten yaşlılığa olan yaşantımızı yaşlılıktan bebekliğe yani tersten yaşam olarak
izlediğim bir film çok harika ve herkeze tavsiye ederim.soluksuz izledim diyebilirim.
Başrol oyuncusu brad pitt'in yer aldığı harika bir film şimdiden iyi seyirler.Suyunuzu cipsinizi ve kolanızı almayı unutmayın.
beni de hic sarmadi.kime sorsan en sevdigi film issiz adamdir. oysa daha ne güzel filmler var.ayrica basroldeki adamin rolunu hic sevmedim.o kizi da sevdigini falan sanmiyorum :) hic inandirici gelmedi bana.inanmiyorum onun askina...
ask tesadüfleri sever.
derin konulu güzel bir filmdi.biraz empati yaparak izledim de sanki bazi olaylarin baglantisinda kopukluklar var gibi.en azindan ben olsam cocuklugumda ve gencligimin ilk kisminda bir insan ile o kadar cok vakit gecirsem büyüdügümde de o surati unutmam gibi geliyor.hani birbirlerini tanimamalarina anlam veremedim.
milk'i ben de izledim, sean penn zaten büyük olasılıkla oscar alacaktır, muhteşem bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördüm, ama filmi sıkıcı buldum ben biraz, belki de biyografilerle aram pek iyi olmadığından. yine de cesur bir film, tebrikler.
en son amerikelı bir yönetmenin hintli oyuncularla çektiği bir film olan altın küre ödülü alan '' slamdog millioner''( çömez milyoner) adlı filmi izledim bayıldım ,çok farklı bir konu bence sizde izleyin :)))
Gizli pencereyi izledim. Jhonny Depp herzxamanki gibi harikaydı! Biraz ilginç bir filmdi. Ama hoşuma gitti:)
en son bedtime stories'i izledim, ben stiller oynamış, çok beğenen arkadaşlarım vardı ama ben çok sıkıldım.
Babylod A.D az once ızledım
bılım kurgu ve aksıyon ıc ıce ..
alısılmısın dısında bır senaryosu var..
guzel fılmdı tavsıye ederım yerimseniben
en son vali filmini izledim, hoş ama birçok insan sıkılıp çıktı filmden, ben de belgeselmiş gibi izledim zaten.
yeni cıkan bı fılm THE READER izleyın mtlaka.cok gusel bi fılm fılm.kate wınslet...
En son BenX'i izledim, ilginç bir film, evde sessizlikte güzel izlenir, düşündürücü...
Dün Hayallerin Peşinde filmini izledim. Oyuncuların kalitesi tartışılmaz ama Titanic'in devamı gibi olmuş. Sanki Jack ölmemiş de Rose ile evlenmiş gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?