• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

demincek john malkovich olmak adlı filmi izledim...john cusack için izledim bu filmi de ama gayet gereksiz bi film bence...

bu film çok iyi, ilk önce John Malkovich'i sevmek gerekiyor, takip etmek gerekiyor.. hayranıyımdır ve onun günlük yaşamıyla başlar film, tavırlarını, konuşmasını, ev halini görürsünüz, yavaş hareketleri, ahenkli sesiyle büyüler, sonra da onun hayranları belirir, farklı farklı hayatları anlatır, sonra daa... gerisini yazmayayım, zevki kaçar, film gayet ilginç devam eder çünkü neden derseniz :)) ama izlemelisiniz.. benden söylemesi..

dün karanlık şövalyeyi izledim, batman serisinin en mükemmel filmi. keinlikle zaman ayırıp izleyin...

super man'ı, flash'ı... sevmeyenler nedense batman'i severler.. ayrı bir karizmatik olsa gerek ya da joker'in etkisi büyük..

batman serisi iyidir ;) izlenesidir... çiğdemsiz cipssiz izlenebilen filmlerden :))

içerdeki adamfilmine 8 veriyorum güzel bir film
tepenin gözleri degüzel
ama korkuyu seven varsa
mumya evi ni tavsiye ederim 9 veriyorum
birde garez filmini tavsiye edecem ama ben çok gerildim ve tamamını seyredemedim hala cesaret edip izleyemedim tamamını gece olunca o kızın cıkardığı ses beni çok ürkütüyor:1shok:

korku filmi denince ''garez 2'' aklıma geliyor...gözlerimi kapayıp sadece ses açtığım nadir korku filmlerinden...japonlar korku işini biliyor...(aslında her işten anlıyorlar)

''American History'' amerikadaki ırkçılığı anlatan mükemmel bi dram herkese tavsiye ediyorum.. bunun dışında gerçekten beğendiğim filmleri yaziim bulursanız izleyin derim;

Forrest Gump(mükemmel bi komedi ve dram)
Guguk Kuşu (eğlendirici bi fiilm)
The Usual Suspects(Komedi süpper tavsiye ederim)
Scarface(müthiş bi aksiyon dram)
Seven Years In Tibet(oyunculuklar süper)
Pulp Fiction(kült olmuş acaip eğlenceli bi film)
My Girl (ağlamak istiyosanız oldukça duygusal bi film)
The Crow(böyle aşk var mıdır hala)
The Life Of David Gale(sürpriz sonları seviyosanız kesinlikle izleyin)
Oldboy(oldukça etkileyici sürpriz sonla biten bi film)
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

maşşallah, bütün klasikler birarada.. hepsi teker teker bir tanedir.. yerleri ayrı ayrıdır..

bugün aynalar ı izledim. güzel, değişik 1 filmdi. biraz tırstığım, yerimden zıpladığım anlar oldu :roflol:
buarada hiçbir msgımda belirtmedim ama buraya yazdığım her film sinemada izlediğim fimlerdir. dvdden sadece eski filmleri izliyorum. yeni filmlere sinemaya gidiyorum her hafta. :icecream:

eşimle gittiğim ilk filmdir.. çok iyi olmasa da, yeri ayrıdır, ilk sinemamız :))

uzun zamandır izlemek istediğim requiem for a dream filmini izledim. tavsiye edilir...

filmden öte müziklerini öneririm.. film de sağlam tabii.. uyuşturucu müptelası gençler, tv bağımlısı anneler... çocuklarından kopuk aileler ve Clint Mansell..

Son düzenleme:
ben "the jacket" den çok etkilendim dvd de bakmıştim...

adria brody ve natali portman tavsiye ederim zaman yolculuğu gibi klasik konu ama oyunculuklar ve final etkileyici

the jacket filminde Natalie Portman değil de Keira Knightley oynuyor.. Adrien Brody tabii ki harika yine.. süper bir filmdir..

O....cocuklari.Cok begendim,özellikle Ipek Tuzcuoglu nu..En etkilendigim sahne de elinde kahvesiyle cam kenarina gelip oglunu görmesi.......Cok güzel yansitti o duygulari aynen hissettimsenağlama

Özgü Namal'ın saçlarına bayılmıştım bu filmde, bir de makyajına, film harika, konusu, oyuncuları, performanslar, kamera, çekimler, hep hep çok iyi..

İtalya'dan gelen esas hatun geneleve gelir.. filmdeki tek kusur Sarp Apak'tır, sevmem.. tabi bu kusur göreceli..

bugün sinemada x-files ı izledim. zaten dizisini tamamen izlemiştim çok beğeniyordum. filmine de bayıldım. :asigim: sinemada izlememe rağmen dvdsini de alcam o derece :asigim:

onun dışında bu hafta arkadaşımda kaldığım için dvdden birsürü film izledik. mr.& mrs. smith, aeon flux, 27 dresses, madagascar, ice age.
mr and mrs smith i çok beğendim.
madagascar süperdi. 'i gotto move it move it' olayından hiç bahsedemicem filmi durdurup 5 dk falan aralıksız güldük :roflol:
aeon flux değişik konulu 1 filmdi ama çok güzeldi diyemicem.
27 dresses çok hoştu bence. klasik tabi biraz. sonu en baştan tahmin edilebilecek şekilde.
ice age i zaten en az 5 10 kere izlemiştim. ama yine de hiç sıkılmadan izledim. sid e bayılıyorumm. :roflol:
bide garez izleyelim dedik. 5dk sonra tırsıp kapattık. koca evde tek başımıza olunca bide geceydi korktuk biraz. :dilcikar:

x-files bütün sezonlarını izledim.. filmini izlemek henüz nasip olmadı.. aklımda.. eminim filmi de şahane olmuştur.. yalnız dizileri bütün sezonlarını izlemeyenler için film sıkıcı olabilir.

mr. and mrs smith önermem..

madagascar filmleri de madagascar'ın penguenleri çizgi dizilerini de öneririm.. koca adamı oturt zevkle izler ta o derece.. :))

ice age üçü de büyük küçük herkese gider, keyifle izletir, sinemada üç boyutlu izledim sonuncuyu, fil koşarken ezecek beni sandım :))

en son sevgilimin zoruyla bond'a gittik

aman allahım bond klasiklerinden kesinlikle dil bu kadar ruhsuz bond mu olur gülmüo konuşmuo kasıntı bi tipi var bildiin robot zaten o adamın tipide bana itici geldi ayrıca sarışın bond olurmu hiç yaa

filmde aksiyon tavan yapmış adam denizde havada karada her yerde savaşı ve sağ kalıo ee pesss doğrusu dedim

:)) en çirkin bond olarak tarihe geçti o zaten :))

Dün Issız Adam flmini izledik sevgilimle,ben dahil sinemadaki herkes ağlıyordu:çok üzgünüm: gercekten basarılı bir yapım olmuş,final sahnesi için bile izlenir bu film.ayrıca filmde calan anlamazdım sarkısı mükemmel ötesiydi,eskiden daha kaliteli sarkılar yapılıyormuş bunu anladımsenağlamasenağlamasenağlama

film beni hiç sarmadı, eşimi de, dediğin gibi film bittiğinde herkesin gözleri yaşlar içinde, biz gülüyorduk, ne bileyim senaryosu komik ve basit gelmişti..

Benjamin Button ve tuhaf hikayeleri .

Kesinlikle harika bir film bebeklikten yaşlılığa olan yaşantımızı yaşlılıktan bebekliğe yani tersten yaşam olarak
izlediğim bir film çok harika ve herkeze tavsiye ederim.soluksuz izledim diyebilirim.
Başrol oyuncusu brad pitt'in yer aldığı harika bir film şimdiden iyi seyirler.Suyunuzu cipsinizi ve kolanızı almayı unutmayın.

en son izledigim film: Body Of Lies.
Bayildim amerikanin ortadogu ile olan savasini anlatan bir film, cogunlukla Irak ve ürdün de cekilmis, turkiyedede cok kisa bi sahnesi olan harika bir aksiyon filmi.

Türkiyede sinamaya ciktimi bilmiyorum ama ama ciktiysa kesinlike izlenmesi gereken bir film

ajanlığın dibine kadar batmış bir adam, Leonardo esas adamımız, neredeyse gerçek hayatını unutacak hale gelmiş yalanlardan oyunlardan, medyadan izlediğimiz takip ettiğimiz siyasetin savaşların arkasında aslında bambaşka olayların döndüğünü görüyoruz filmin senaryosunda..

Benjamin Button ve tuhaf hikayeleri .

Kesinlikle harika bir film bebeklikten yaşlılığa olan yaşantımızı yaşlılıktan bebekliğe yani tersten yaşam olarak
izlediğim bir film çok harika ve herkeze tavsiye ederim.soluksuz izledim diyebilirim.
Başrol oyuncusu brad pitt'in yer aldığı harika bir film şimdiden iyi seyirler.Suyunuzu cipsinizi ve kolanızı almayı unutmayın.

bu film gerçekten de çok başarılı, ilk kitabını okumuştum ama yine de hiç rahatsız etmemişti..

Back