• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Bende bu filmleri öneririm;

Komedi ve romantik türünde çok güzel, olaylar 1 günün içinde geçiyor, hiç sıkılmadan izledim...

$miss_pettigrew_lives_for_a_day.jpg

Bu filmide çok beğenmiştim değişik bir konusu var...

$tgp.jpg

Savaş filmlerindeki dramatik hayatların anlatılışını çok severim. Bu filmin konusu da güzelmiş. Ama yahudilerin dünyanın en acı çekmiş halkı olarak lanse edilmesinden bıktım, sanki soykırıma uğruyan tek millet onlar...

çok fazla Yahudi soykırımını anlatan film var değil mi? bir de çok kaliteli yapıyorlar filmleri, izletiyorlar hepsini :)

bu filmin dvd sini laptopa takıp her saniyede bir durdurup printscreen yapıp painte paste ardından da farklı kaydetle her saniyesinin görüntüsünü karesini bir dosyada biriktirdiğimi hatırlıyorum. ardına da ekran koruyucuyu bu dosyaya yönlendirir her bir dakikada bir yavaş yavaş filmin karelerini izlerdim..

silince laptoptan bayağı bir yük kalkmıştı, genişlemişti resmen yav çekirdeğinin biri, kapasitesi :))

Eki Görüntüle 254238

Trainspotting

Uyuşturucunun insan hayatını nasıl mahvettiğini anlatan çok güzel bir film.

bazı yönleri ile requiem for a dream a çok benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
X-Men first class'ı izledim benim için X-men olsun da ne olrusa olsun :D Hele Micheal Fassbender yarebbiiiim :52:
$x-men-first-class-wallpaper-1.jpg

Bu tarzı hatta x-men serisini sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. Serinin en başarılı filmi olmuş. Devam devam daha çok X-men :52:

Eki Görüntüle 254576

Beşir'le Vals

hristiyan falanjistlerin lübnanda ki sabra ve şatilla kamplarında yaptıkları katliamı israilli eski bir askerin gözünden anlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ateam.jpg

a takımı - kafa dağıtmak için izlenebilir, Bradley Cooper çok yahuşuklu yaw:89::27::27:

Son düzenleme:
dün gece yüksek gerilim 2 filmini izledim,aksiyon sahneleri falan güzel ama kötü sahneleri de vardı ya:26:
aileyle izlenecek film değil:19: $Crank-2-High-Voltage-Movie-Poster.jpg

thor-movie-poster-1.jpg

Thor - beğenmedim, yanlız erkek oyuncu kıvanç tatlıtuğa mı benziyo ne:27::27:

Back