• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

incir reçeli filmini izledim hiç beğenmedim.

tamamen klişelerle dolu , oyuncuların son derece samimiyetsiz ve yapmacık olduğu bir filmdi

bazı sahne çekimlerini requiem for a dreamden araklamışlar

hele kızın erkekle göründüğü son sahneyi heralde kahramanlardan birinin hasta olduğu hemen hemen her eski Türk filminde görmek mümkün

film beni hiç sarmadı, eşimi de, dediğin gibi film bittiğinde herkesin gözleri yaşlar içinde, biz gülüyorduk, ne bileyim senaryosu komik ve basit gelmişti..

beni de hic sarmadi.kime sorsan en sevdigi film issiz adamdir. oysa daha ne güzel filmler var.ayrica basroldeki adamin rolunu hic sevmedim.o kizi da sevdigini falan sanmiyorum :) hic inandirici gelmedi bana.inanmiyorum onun askina...

Benjamin Button ve tuhaf hikayeleri .

Kesinlikle harika bir film bebeklikten yaşlılığa olan yaşantımızı yaşlılıktan bebekliğe yani tersten yaşam olarak
izlediğim bir film çok harika ve herkeze tavsiye ederim.soluksuz izledim diyebilirim.
Başrol oyuncusu brad pitt'in yer aldığı harika bir film şimdiden iyi seyirler.Suyunuzu cipsinizi ve kolanızı almayı unutmayın.

gerçekten güzel filmdi

ya sonra?
özcan denizden hic beklemedigim bir performans gördüm.bravo ona.bence güzel bir film olmus.en azindan siradan bir hollywood romantik komedi standartlarini yakalamis.ferhunde pardon deniz cakir da epey yakismis filme.tavsiye ederim.cok güldüm.

ask tesadüfleri sever.
derin konulu güzel bir filmdi.biraz empati yaparak izledim de sanki bazi olaylarin baglantisinda kopukluklar var gibi.en azindan ben olsam cocuklugumda ve gencligimin ilk kisminda bir insan ile o kadar cok vakit gecirsem büyüdügümde de o surati unutmam gibi geliyor.hani birbirlerini tanimamalarina anlam veremedim.

beni de hic sarmadi.kime sorsan en sevdigi film issiz adamdir. oysa daha ne güzel filmler var.ayrica basroldeki adamin rolunu hic sevmedim.o kizi da sevdigini falan sanmiyorum :) hic inandirici gelmedi bana.inanmiyorum onun askina...

:9::9::9: yavan eski Türk filmlerine benzettim, Türk filmlerini çok severim, bir yabancı izlediysem bir Türk izlerim ama işte bu az biraz yavan olmuş :34:

ask tesadüfleri sever.
derin konulu güzel bir filmdi.biraz empati yaparak izledim de sanki bazi olaylarin baglantisinda kopukluklar var gibi.en azindan ben olsam cocuklugumda ve gencligimin ilk kisminda bir insan ile o kadar cok vakit gecirsem büyüdügümde de o surati unutmam gibi geliyor.hani birbirlerini tanimamalarina anlam veremedim.

bu filmde bana göre tek başarılı oyunculuk küçük kızın gülüşüydü..

milk'i ben de izledim, sean penn zaten büyük olasılıkla oscar alacaktır, muhteşem bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördüm, ama filmi sıkıcı buldum ben biraz, belki de biyografilerle aram pek iyi olmadığından. yine de cesur bir film, tebrikler.

Sean Penn harikaydı, film müzikleri de öyle.. bence filmlerin oscar alıp almaması fazla önemli değil, adaylar bazen o kadar kötü oluyor ki, kötülerin içinden en az kötüyü seçiyorlar.. fakat bu film istisna, senaryosundan öte Sean Penn'in oyunculuğu ön planda..

en son amerikelı bir yönetmenin hintli oyuncularla çektiği bir film olan altın küre ödülü alan '' slamdog millioner''( çömez milyoner) adlı filmi izledim bayıldım ,çok farklı bir konu bence sizde izleyin :)))

misal bu film de ödül alacak kadar başarılı değildi

secret_window.jpg

Gizli pencereyi izledim. Jhonny Depp herzxamanki gibi harikaydı! Biraz ilginç bir filmdi. Ama hoşuma gitti:)

Johnny Depp'in mistik filmlerden başka filmlerde oynamam diye ant içtiğini düşünüyorum.. hepsinde de başarılı.. bu filmde de öyle..

The-Zookeeper-1313997072.jpg

cumartesi izledim çok çok ii değildi evde izlenebilir

Mr-Poppers-Penguins-1308142518.jpg

pazarda bunu izledim hayvan bakıcısımı bumu derseniz tabii ki bu
konu görsellik işleyiş her açıda üstün
nasıl üstün olmasın ki jım carrey var
bn beğendim
ama tabii diğer jım carrey filmleri arasnda en üstlere giremez

Eklentiler

• $The-Zookeeper-1313997072.jpg
    $The-Zookeeper-1313997072.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 42
yeni cıkan bı fılm THE READER izleyın mtlaka.cok gusel bi fılm fılm.kate wınslet...

Kate Winslet çok beğenirim, her şeyini, orta yaşlarda bir kadın -Kate Winslet- yeni ergen bir oğlanla aşk yaşamaya başlar :)) aşk yaşamak deyime bakın hele :)) Hitler dönemleri de eklenince, aşk hikayesi ilginçleşmeye başlar.. filmin adı neden the reader... izleyince görürsünüz :))

En son BenX'i izledim, ilginç bir film, evde sessizlikte güzel izlenir, düşündürücü...

esas oğlanımız mı sorunlu yoksa tüm dünya mı, diğerlerinden farklı olduğu için dışlanan, hor görülen, sonuna kadar üstüne gidilen algılama konusunda diğer insanlardan farklı olan (süper zeka) BenX'in yaşam mücadelesini izliyoruz..

Hayallerin-Pesinde-Film-Afis.jpg

Dün Hayallerin Peşinde filmini izledim. Oyuncuların kalitesi tartışılmaz ama Titanic'in devamı gibi olmuş. Sanki Jack ölmemiş de Rose ile evlenmiş gibi geldi.:kahve:

tavsiye ederim, harikadır.. mutlu mesutmuş gibi görünen çiftimizin içten içe fırtınalarını görüyoruz.. Kate Winslet yine harika.. o bakışlarıyla insanın içini parçalıyor..

Hollywood'da yönetmen olsam :1:, orasını burasını açmadan da filmimi izletebileceğim, beni hiç rahatsız etmeyecek iki kadın oyuncudan biri Kate Winslet, diğeri de Natalie Portman..

Back