En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Anestezi
güzeldi.olayin icindeki entrika cok iyiydi.güzel yerden yakalanmis bir konuydu.sevdim.tavsiye edilir.

2011 bbc yapım jane eyre - içim karardı. kostümler güzeldi

öncelikle herkesin izlemesini istediğim bir film var oda ölü ozanlar derneği :102: carpe diem
2.si illizyonist süperdi kesinlikleee
3. olarak ta black swan izlemeyenler varsa şiddetle tavsiye ediyorum son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi
4) TOAST filmini izleyin yapılan yemekler canınızı çektiricek ..değişik bir konusu var herşeyden var anlıycağınız

herkese iyi seyirler

the 500 days of summer izleyinnn izledikten sonra şarkısı sweet+disposition ağzınızdan düşmeycek .. "this is not a love story, it's a story about love"

the 500 days of summer izleyinnn izledikten sonra şarkısı sweet+disposition ağzınızdan düşmeycek .. "this is not a love story, it's a story about love"

500 Days of Summer'da Zooey Deschanel ne tatlı hatundu yav, gözleri yuvarlak yuvarlak ve kocamandı :))

romantik komediler benden öte dursun dedim zorla izlettiler, iyiki de izletmişler, afferin..

kadınlar ne ister sorusuna güzel br yanıt olmuş :))

öldüren sis kesinlikle izlenmesi gereken bir film.özellikle finali şoke edici sırf finali için bile izlenebilir

The Mist (I)(2007), başlarda çok iyi gidiyor, harika bi filme benziyor diyorsunuz, sonra berbat ötesi saçma bir sahne geliyor kalakalıyorsunuz..
aslında filmde o saçma sahnelerden öte insanların çaresiz kaldığında düştüğü durumlar, kaypaklıkları, bir anda gruplaşmaya başlayıp zayıfı ezmeleri, hükümdarlık sürmeye çalışmaları, hemen kendi aralarında ben üstüm sen altsın muhabbetine girmelerini güzelce izleyeceksiniz.. göreceksiniz..

Australia (2008)

Nicole Kidman nasıl oyuncu olabilmiş, buz gibi, yüzünde hiçbir nokta oynamaz, öyle bakar durur ben de bakar dururum, bir soğuk nevalelik, bir saçmalık, ne bu böyle :))

zor katlanarak izlediğim filmlerden.. ayrıca Hugh Jackman'ın da oyunculuğunu beğenmem, en az Nicole Kidman kadar rahatsız eder.. hiç keyif almamıştım bu filmden..

he was a quiet man filmini ben de öylesine izlediydim ama kimi duyduysam izleyen erkek olanlar tabii, filmdeki esas hatundan dolayı çok sevdiklerini söylediler

Gran Torino'yu kesinlikle öneriyorum..
Clint Eastwood hem yönetiyor hem başrolde oynuyor..
hiç sıkılmayacağınıza garanti verebilirim,, durağan sahnelerde bile bir enerji var..
sabit fikirli,, huysuz ihtiyar Clint eski asker, vaktinde vietnama gitmiş bol bol Asyalı vurup gelmiş ülkesine ve kaderin cilvesi oturduğu mahalle yavaş yavaş Çin mahallesi olmaya başlıyor.. Asyalılar taşınıyor ve tek Amerikalı Clint kalıyor.. tatlı komik bazen de duygusal sahneler arka arkaya geliyor..

Gran Torino'su var ağbimizin, araba tam bir klasik,, görmelisiniz..

bu film sinemalara geldiğinde çok yoğundum sınav mınav başımı kaşıyacak vaktim yoktu hem de Darren Aronofsky filmi, pek üzüldüydüm. Mickey Rourke ayrı karizma ve yetenekli bulurum, özellikle Rumble Fish ve Barfly filmleriyle aramızda özel bir bağ kuruldu :)) Bukowski'yi ondan daha iyi kim oynayabilirdi ki.. Rumble Fish'de ise gelmiş geçmiş en karizma ağbi olmaya hak kazanmıştır.. pek çok erkeğin bile Rumble Fish'i izledikten sonra duruşuna ses tonuna hasta olduğuna tanık oldum...

hatırlatman çok iyi oldu, teşekkür ederim.. en kısa sürede izleyeceğim Wrestler'ı..

The Simpsons Movie - oğlumla izledik, dizisini seviyorsanız filminide seversiniz, çevre kirliliğine değinilmiş

çizgili pijamalı çocuk
mükemmel bi dram, savaş filmiydi. küçük bir asker çocuğunun dilinden yahudilerin yaşadığı acıların masum bir şekilde anlatışı ve dostluk..
izlerken mendillerinizi yanınızdan ayırmamanızı öneririm.

Karanlıklar Ülkesi güzel bir film vampir ve kurtadamlı filmlerden hoşlananlara...
ama 1ve 2'yi izleyin 3.de sinemalarda oynuyor ben izlemedim henüz ama en kısa zamanda izlicem 3.ü yerimseniben

üçü de çok iyi, Underworld orjinali. hele hele son dönem vampir filmlerine dizilerine göre çok çok iyi..

Yaşam Şifresi...Eşimle izledik 1-2 ay önce ikimizinde ağzı açık kaldı filmin sonunda (tabiri caizse ) ...

Savaş filmlerindeki dramatik hayatların anlatılışını çok severim. Bu filmin konusu da güzelmiş. Ama yahudilerin dünyanın en acı çekmiş halkı olarak lanse edilmesinden bıktım, sanki soykırıma uğruyan tek millet onlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…