- 7 Haziran 2009
- 68
- 1
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
the 500 days of summer izleyinnn izledikten sonra şarkısı sweet+disposition ağzınızdan düşmeycek .. "this is not a love story, it's a story about love"
öldüren sis kesinlikle izlenmesi gereken bir film.özellikle finali şoke edici sırf finali için bile izlenebilir
bu hafta seyrettiklerim.
slumdog millionaire:seyre değer. son soru çok kolaydı yahu?
Australia :seyre değer.Hugh Jackman da ne vücut varmış.
Revolutionary Road : ikisinden de daha iyi geldi bana.di caprio yu sevmememe rağmen.belki modumdandır.
Şıpsevdi:cok guzel bır fılm bence.duygusal -komedi..
he was a quıet man(sıradan bır gundu dıye cevrılmıs):hıcc beğenmedım ben ama esım sevdı..daha vızyona gırmedı sanırım gırdıysede yenı gırmıstır..
sımdı reklamlarda gordum THE MIST fılmını yayınlıyolar pazar gunu aksamı be o fılmı cokkkk begenmıstım....merak eden varsa ızlesın(öldüren sis)
En son izlediklerim;
Benjamin Button: Gayet güzeldi ama Brad Pitt'i yaşlı halde görmek pek hoş diildi açıkçası. :)
Slumdog Millionaire: Gerçekten güzel bir filmdi, klasik bir konu ama güzel işlenmiş.
Gran Torino: Malesef çok ağır ve durağan bir filmdi. Clint Eastwood filmleri bana göre diil, bunu anlamış oldum.
seven pounds ve wrestlerı izledim.
wrestler sırf mickey rourke için bile izlenirdi, bence oscar yanlış yere gitmiş, ama konu az biraz yavaş ve bir güreşçinin hayatının pek de küçük bir kesiti inceleniyor, 8/10.
seven pounds yine will smithin oyunculuğunu doya doya izleyeceğiniz bir film ama senaryo vasat, hatta ileri geri oynamalar bile yer yer yavaş ve kafa karıştırıcı.
mahşerin dört atlısını izleyen var mı, puanı çok düşük ama birazcık merak da ettim.
ben bu filme bayılmıştım birkaç defa izledim hatta
kostümler makyajlar kiraz çiçekleri rüya alemi gibiydi
konusu da çok ilginç zaten
Karanlıklar Ülkesi güzel bir film vampir ve kurtadamlı filmlerden hoşlananlara...
ama 1ve 2'yi izleyin 3.de sinemalarda oynuyor ben izlemedim henüz ama en kısa zamanda izlicem 3.ü yerimseniben
çizgili pijamalı çocuk
mükemmel bi dram, savaş filmiydi. küçük bir asker çocuğunun dilinden yahudilerin yaşadığı acıların masum bir şekilde anlatışı ve dostluk..
izlerken mendillerinizi yanınızdan ayırmamanızı öneririm.
Eki Görüntüle 253196