En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

demincek john malkovich olmak adlı filmi izledim...john cusack için izledim bu filmi de ama gayet gereksiz bi film bence...

bu film çok iyi, ilk önce John Malkovich'i sevmek gerekiyor, takip etmek gerekiyor.. hayranıyımdır ve onun günlük yaşamıyla başlar film, tavırlarını, konuşmasını, ev halini görürsünüz, yavaş hareketleri, ahenkli sesiyle büyüler, sonra da onun hayranları belirir, farklı farklı hayatları anlatır, sonra daa... gerisini yazmayayım, zevki kaçar, film gayet ilginç devam eder çünkü neden derseniz :)) ama izlemelisiniz.. benden söylemesi..

dün karanlık şövalyeyi izledim, batman serisinin en mükemmel filmi. keinlikle zaman ayırıp izleyin...

super man'ı, flash'ı... sevmeyenler nedense batman'i severler.. ayrı bir karizmatik olsa gerek ya da joker'in etkisi büyük..

batman serisi iyidir izlenesidir... çiğdemsiz cipssiz izlenebilen filmlerden :))

korku filmi denince ''garez 2'' aklıma geliyor...gözlerimi kapayıp sadece ses açtığım nadir korku filmlerinden...japonlar korku işini biliyor...(aslında her işten anlıyorlar)

maşşallah, bütün klasikler birarada.. hepsi teker teker bir tanedir.. yerleri ayrı ayrıdır..

eşimle gittiğim ilk filmdir.. çok iyi olmasa da, yeri ayrıdır, ilk sinemamız :))

uzun zamandır izlemek istediğim requiem for a dream filmini izledim. tavsiye edilir...

filmden öte müziklerini öneririm.. film de sağlam tabii.. uyuşturucu müptelası gençler, tv bağımlısı anneler... çocuklarından kopuk aileler ve Clint Mansell..

Son düzenleme:
ben "the jacket" den çok etkilendim dvd de bakmıştim...

adria brody ve natali portman tavsiye ederim zaman yolculuğu gibi klasik konu ama oyunculuklar ve final etkileyici

the jacket filminde Natalie Portman değil de Keira Knightley oynuyor.. Adrien Brody tabii ki harika yine.. süper bir filmdir..

O....cocuklari.Cok begendim,özellikle Ipek Tuzcuoglu nu..En etkilendigim sahne de elinde kahvesiyle cam kenarina gelip oglunu görmesi.......Cok güzel yansitti o duygulari aynen hissettimsenağlama

Özgü Namal'ın saçlarına bayılmıştım bu filmde, bir de makyajına, film harika, konusu, oyuncuları, performanslar, kamera, çekimler, hep hep çok iyi..

İtalya'dan gelen esas hatun geneleve gelir.. filmdeki tek kusur Sarp Apak'tır, sevmem.. tabi bu kusur göreceli..

x-files bütün sezonlarını izledim.. filmini izlemek henüz nasip olmadı.. aklımda.. eminim filmi de şahane olmuştur.. yalnız dizileri bütün sezonlarını izlemeyenler için film sıkıcı olabilir.

mr. and mrs smith önermem..

madagascar filmleri de madagascar'ın penguenleri çizgi dizilerini de öneririm.. koca adamı oturt zevkle izler ta o derece.. :))

ice age üçü de büyük küçük herkese gider, keyifle izletir, sinemada üç boyutlu izledim sonuncuyu, fil koşarken ezecek beni sandım :))

:)) en çirkin bond olarak tarihe geçti o zaten :))

film beni hiç sarmadı, eşimi de, dediğin gibi film bittiğinde herkesin gözleri yaşlar içinde, biz gülüyorduk, ne bileyim senaryosu komik ve basit gelmişti..

Benjamin Button ve tuhaf hikayeleri .

Kesinlikle harika bir film bebeklikten yaşlılığa olan yaşantımızı yaşlılıktan bebekliğe yani tersten yaşam olarak
izlediğim bir film çok harika ve herkeze tavsiye ederim.soluksuz izledim diyebilirim.
Başrol oyuncusu brad pitt'in yer aldığı harika bir film şimdiden iyi seyirler.Suyunuzu cipsinizi ve kolanızı almayı unutmayın.

ajanlığın dibine kadar batmış bir adam, Leonardo esas adamımız, neredeyse gerçek hayatını unutacak hale gelmiş yalanlardan oyunlardan, medyadan izlediğimiz takip ettiğimiz siyasetin savaşların arkasında aslında bambaşka olayların döndüğünü görüyoruz filmin senaryosunda..

bu film gerçekten de çok başarılı, ilk kitabını okumuştum ama yine de hiç rahatsız etmemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…