En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

senin de tek işin haddin olmayan işlere burnunu sokmak galiba

durduk yere sataşan sensin sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranma mı bekliyorsun bu da ilginç

daha kendi yazdığın cümlelerin ne anlam ifade ettiğini bilmiyorsun

ayrıca burası filmlerin paylaşıldığı topik varsa izlediğin film paylaş yoksa sırf tartışma çıkarmak için cevaplar yazma

insanın izledikleriyle ahlakı bozulmaz ya da ahlak yapısına zarar gelmez

senin dünyada olup bitenlerden haberin yok galiba

onları öğrensen ahlak ! yapın ne olur allah bilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

pinaran sinema günlüğümüz topiğine davet etsem seni...
İyi bir izleyici olarak sinemaseverlerin bulunduğu bence bu sitedeki en güzel topik olan sinema günlüğümüzde de yorumlarını görmek isterim, eminim ki ordaki arkadaşlar da memnun olur. Bir sürü film izleyen ve izlediği filmleri iyi bir şekilde değerlendirebilen insan az. Bir uğrayıp baksan ve aramıza katılsan güzel olur.
İzlediğin filmleri, yorumlarını yazıyorsun. Bir süre belirleniyor ona göre sayıyoruz filmleri. Ve toplamda 1 aylık süre içinde kaç film izlediğimizi belirliyoruz.

Son düzenleme:
once - 2006 yapımı ingiltere-irlanda ortak yapımı bi film.

o kadar sıcak ve bir o kadar da samimi bir film. aslında müzikal de diyebiliriz. toplamda 85 dk. olan filmin 26 dk. sı müziklerle geçiyor.
müziklerle kesişen hayatlar o kadar yalın anlatılmış ki...
küfür yok, şiddet yok, cinsellik yok, türlü oyunlar yok, sadece sanat var.
film bittikten sonra yapılan ilk şey müzikleri araştırıp, bulup bıkasıya kadar dinlemek oluyor.

En son gittiğim film "Şirinler"in sinemaya uyarlanmış versiyonuydu .
Gayet sıcak ve tatlı bir filmdi
Severek izledim ve çok güldüm.
Tavsye ederim

Eki Görüntüle 249771

çok güzel bir devam filmi olmuş hatta bana göre serinin en iyilerinden.diğer filmlerdeki mutantların gençlik yıllarını ve düşmanlıkların nasıl başladığını konu alıyor.

Taare Zameen Par ( Stars on Earth ) ... 3 Idiots filmindeki başrol oyuncusunun da yönetmenliğini ve prodüktörlüğünü yaptığı ve de oynadığı süper bir film... Hint filmlerini seveceğim hiç aklıma gelmezdi ama gerçekten hoş bir filmdi... film hakkında vikipedia da yazılanlara göz gezdirdiğimde Aamir Khanın bu film için ne kadar özendiğini görünce hayran oldum adama :)

konusu ; görsel efektlerin kullanılışı ; şarkılar ; mekanlar ; başroldeki çocuk vs. o kadar çok detay var ki insanı etkileyen... biraz uzun ama kesinlikle tavsiye ediyorum...

sanırım Aamir Khan'ın diğer oynadığı ; yönettiği ya da yazdığı filmleri de izleyeceğim...

Thor ve X-Men/First Class'ı izledim geçen hafta. İkisini de tavsiye ederim.
Thor'da hikaye ve görsellik enfes. Bilindiği üzere Thor, Odin'in oğlu ve İskandinav mitolojisindeki en güçlü Tanrıdır. Film, babası tarafından Dünya'ya sürgüne gönderilen Thor'un ve kötü kardeşi Loki'nin tahtı ele geçirme planlarının hikayesidir. Ben bayıldım. Özellikle Heimdall'ın olduğu sahneler heyecan vericiydi.
Bir de bugünlerde tekrar StarWars serisini izliyoruz. En son 4 sene önce izlemiştim, özlemişim.

cars 2 - oğlumla sinemada izledik güzeldi

ama hangi akla hizmet, irili ufaklı bir sürü çocuğun olduğu salonda, filmin hemen öncesinde cinsel içerikli bi filmin fragmanını döndürürler anlamıyorum

jackie chan filmi izlemeyi uzun zaman olmuş bunu farkettim:)
ve hemen netten araşatırma yaptım ve Geçmişin İntikamı adlı filmi izledim
bu filmde normal jackie chan filmlerinde olmayan bir duygusallık var.jackie sürekli ağlıyor ya:2:
tavsiye ederim meraklılarına,güzeldi:)

memnuniyetle severek katılırım, topiği beğendim inceledim, beni de eklerseniz sevinirim..
belki buradaki mesajımı görmezsin topiğine de yazayım..

görüşürüz )

En son gittiğim film "Şirinler"in sinemaya uyarlanmış versiyonuydu .
Gayet sıcak ve tatlı bir filmdi
Severek izledim ve çok güldüm.
Tavsye ederim

bu filme dair eleştiriler olumsuzdu.. ben de gitmedim.. zaten şirinler gibi bir yapıtı amerika'nın çekmesi komik olmuş.. ne bileyim 100 adet kendi kendilerine üretip tüketen şirinlerde, herkesin ayrı bir görevi vardır, paranın geçerli sayılmadığı ve şirinleri altına dönüştürmeye çalışan gargamel karakterinin para canlısı amerikayı anlattığı bir çizgi filmi nasıl hangi akla hizmet yapmış coniler dedim de gitmedim..

tabi sonuçta bu filmi çekecek en son ülke amerika olsa da bi izlemek lazım, animasyonu için görüntüsü için, ama konusu için asla.. çok uyumsuz... uygunsuz...

haklısın, akıl akıl gel.... derler ya, aynen öyle olmuş... yazık olmuş...

belki biliyorsunuzdur, ben yanlış anlamışımdır, sanki moğollar Türkmüş gibi anlaşılıyor.. eski tarih kitaplarında ve fakat maalesef geç düzeltilmiş büyük bir hatadır, Moğollar, Cengiz Han Türk değildir.. belki de bunu kastetmediniz ) ben öyle anladım..

Mongol iyi filmdi.. yanlış hatırlamıyorsam oyunculuğunu pek bir beğendiğim Tadanobu Asano başroldeydi.. tavsiye ederim..

Yasak Krallık da Jackie Chan ve Jet Li' nin buluştuğu bana göre eğlenceli filmlerden, izlenir tabi yanınıza bi dolu kase çiğdem olmak şartıyla... cips de olur :))

babil'i beğenmiştim.. göreceli tabii. bana göre izlenir.. pişman olunmaz..

Kutsal Damacan bol güldüren filmlerimizden, birincisi tabi, devam filmleri zorlamadır..

sil baştan ı izledim.çok güzel ve değişik bir film.tavsiye ederim

beğenmiştim.. Kate Winslet hayranıyımdır. yüzüne mimiklerine oyunculuğuna duruşuna hayranım.. daha yeni gazetelerde estetik karşıtı kampanya başlattığını öğrenmem daha da bir yüceltti kendisini benim nazarımda.. oyuncu dediğin mimikli olmalı, kaşlarını oynatamayan, kusursuz yüzlü vücutlu oyuncu olamaz, gençlere kötü örnek olmayın gibi sloganları bitirdi beni, afferin..

neyse filmi bilmeyen yoktur zaten, müzikleri de beğenilir. eternal sunshine of the spotless mind, jim carey'nin en aklı başında filmlerinden :)) kim istemez ki o senaryoda geçenlerin gerçek olabilmesini..

En son izledigim filmin ismi Our Family Wedding, dvd izledim,
öyle aman aman sahane bir film degildi,ama komikti.
Romantik komedi tadinda filmlerden hoslananlar icin izlenilebilir bir
film olabilir. Filmi izlerken,hangi kültürün insani olursaniz olun,
insanlarin belli basli olaylar karsisinda hep ayni tepkiler verdigini görebilirsiniz.

Eger,izledigim filmin mutlaka izlemeye deger bir anlami
olmali diyenlerdenseniz,benim klasiklerim arasinda yer alan "The Blind Side"
tam size göre.
Filmi izlerken gizli bir elin kalbinize dokundugunu hissediyorsunuz.
Gercek bir olayi anlatiyor olmasi filmi daha bir izlenebilir hale getiriyor
ve icinizden iyi ki böyle insanlar var diyorsunuz.
Kisaca izlerseniz,kesinlikle pisman olmayacaginiz bir film.

biraz geç kaldım izlemek için ama en son star wars serisini izledim. Bilim kurgu seviyorsanız kaçırmayın derim. bir de harrison ford gençliğinde çok yakışıklı adammış :)

en son parfüm diye bir film izledik esimle..
kesinlikle tavsiye ediyorumm,zor sartlarda dogmus yasamis bir psikopatin bir sise parfüm yapmak icin yaptiklari.ben soluksuz izledim..

kitabını okuyanlar genelde filmini beğenmez ya, bu film istisna sanırım bu konuda, kitabını okuyup beğenenler filmini de pek bi sevdi, ben de öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…