Sanirim senin isin gucun yok benim mesaj yazmami bekliyorsun aninda cevap verebildigine gore:) Ben sana neden yazdin demedim, boyle bir filmin tavsiye edilmesini elestirdim, ikisinin arasindaki farki anlayamiyorsun sanirim?
Son cumlenden anliyorum ki sen ne ahlak yapilandirilmasi, ne de ahlak cokuntusu hakkinda hiç bir bilgiye sahip degilsin, ho$ izledigin film ahlak kaygin olmadigini bariz ispatliyor... Artik uzatma sayfayi mesgul etme istersen:) zaten artik cevapta vermeyecegim...
La tigre e la neve (2005) - KAr ve Kaplan
Nicoletta Braschi ve eşi Roberto Benigni yanında süper oyuncu Jean Reno, şiddetle tavsiye ediyorum. hele hele Bağdat'ta gece Jean Reno ve Benigni'nin yıldızlara bakarak derinlere dalmaları... o sırada ağızlarından dökülen sözcükler insanı alıp götürüyordu..
pinaran sinema günlüğümüz topiğine davet etsem seni...
İyi bir izleyici olarak sinemaseverlerin bulunduğu bence bu sitedeki en güzel topik olan sinema günlüğümüzde de yorumlarını görmek isterim, eminim ki ordaki arkadaşlar da memnun olur. Bir sürü film izleyen ve izlediği filmleri iyi bir şekilde değerlendirebilen insan az. Bir uğrayıp baksan ve aramıza katılsan güzel olur.
İzlediğin filmleri, yorumlarını yazıyorsun. Bir süre belirleniyor ona göre sayıyoruz filmleri. Ve toplamda 1 aylık süre içinde kaç film izlediğimizi belirliyoruz.
En son gittiğim film "Şirinler"in sinemaya uyarlanmış versiyonuydu .
Gayet sıcak ve tatlı bir filmdi
Severek izledim ve çok güldüm.
Tavsye ederim
cars 2 - oğlumla sinemada izledik güzeldi
ama hangi akla hizmet, irili ufaklı bir sürü çocuğun olduğu salonda, filmin hemen öncesinde cinsel içerikli bi filmin fragmanını döndürürler anlamıyorum
Kızlar Bizde eşimle Cumartesi MONGOL u izledik harika bir film CengizHan ın çocukluğundan imparatorluğuna kadarki hayatı..mükemmel yapmışlar eşim Türk boyundan olduğu için o daha bir keyifle izledi:dance: Ondan önce de ANESTESİ yi izledik o da gerçekten güzeldi..Tabi YASAK KRALLIĞI da izledim ben beğendim ama eşim pek beğenmedi kırmamak için sonuna kadar katlandı aşkım:asigim:
arkadaşlar şimdi babil'i izledim ne kadar saçma, gereksiz bir filmmiş. hep de merak ederdim tek yararı merakımın gitmesi oldu=) aman almayın paranızı boşa harcamayın hiç beğenmedim hiç , göreceli olduğunu da düşünmüyorum gerçekten fuzuli yapılmış, zaten cd yi aldığım arkadaş da söyledi harcadığın vakite pişman olursun diye, hakikaten pişman oldum, siz de olmayın, izlemeyin=)
en son Şafak sezer' in kutsal damacanayı izledim bana göre güzel saf türkçeyle yapılmış bi Türk filmi gülmek hatta gülmekten kırılmak isteyenlere harika bir film tavsiye ederim.. şunuda belirtetim saf türkçe derken küfürlü biraz ona göre:)))
sil baştan ı izledim.çok güzel ve değişik bir film.tavsiye ederim
en son narnia günlüklerirens kaspiyan ı izledim ben beğendim,tavsiye ederim
en son parfüm diye bir film izledik esimle..
kesinlikle tavsiye ediyorumm,zor sartlarda dogmus yasamis bir psikopatin bir sise parfüm yapmak icin yaptiklari.ben soluksuz izledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?