• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

En son Teklif'i izledim güzel bir romantik komediydi ben eglendim $teklif.jpg

Tavsiye edilebilecek en saçma ve en gereksiz film. Sapkinlik sanata bulastirilmis, yazik...

sana mı soracağım hangi filmleri tavsiye edip etmeyeceğimi

hem ben kimseye izleyin diye tavsiye etmedim sadece beğendimi belirttim.

gördüğün üzere konun başlığında "en son izlediğiniz" filmler diye de bir ibare var.

burada sadece tavsiye edilen filmler paylaşılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
En son Deney(Splice) diye bi film izledim . Karı-koca bilim adamı bunlar hayvan ve insan genini karıştırıp bi deney yapıyolar ve çok değişik bi insan yaratıyolar.İnsan da değil tuhaf bir şey :66: Ben begendim tavsiye ederimm :68::32:

hokkabaz.....bence çok başarılı bir film ve sonu sürprizli.....tavsiye ederim

hokkabaz'ı severim, herkesin küçükken aklından geçmiştir, sihir işleriyle uğraşayım büyüyünce sihirbaz olayım, karavan alayım şehir şehir dolaşıp gösteriler yapayım, hasretle zevkle izlemiştim, cem yılmaz ve tuna orhan'ın oyunculukları yetenekleri filmi ayrı bi izletiyor..

movieharrypotteranddeat.jpg

daha önce hiç harry potter izlememiştim, ilk bunu izledim,:27::27: Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 - fena değilmiş, bol bol yüzük kardeşliğini hatırlattı bana:27::27:

harry potter'ı genelde sevmezler çevremde, Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) 14 yaşımdaydım pek bi sevdiydim, Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) ve Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) üçlü dvd şeklinde satılıyordu, hemmen bitirmiştim. o zamanlar da sevemedim diyenlere şaşardım.. ardına dördüncüsü geldi, Harry Potter and the Goblet of Fire (2005). bozmuşlar artık dedim ve orada noktaladım seriyi.. hala güzel değil diyenler çıkıyor çıkıyor da devamı içimde kaldı.. geriye kalan 4 filmi de izleyeceğim galiba :))

kızlar bende hokkabazı tavsiye etmem.resmen sinemadan kendimi atmak istedim,o kadar sıkıldım yani.
ama tepenn gözleri diye bir flm var gerilim sevenlere,gerçekten çok beğendim.

zevkler hisler beğeniler nasıl da birbirine zıt olabiliyor, Hokkabaz'ı tavsiye etmeyip Tepenin Gözleri'ni beğenen biri, benim tam tersim :)) Tepenin Gözlerini kız arkadaşlar toplandığımız bi gece (meşhur pijama partilerinden) izlemiştik, gelenektir muhakkak korku gerilim filmleri izlenir, iki kişi (birisi ben) dışında diğerleri nasıl da beğenmişti filmi, uzun süre etkisinden kurtulamadım, ömrümden en az iki seneyi alıp götürmüştü, psikoloji de gitti tabii..

ÇİKOLATA
Konu : 1959 kışında Vianne Rocher ve küçük kızı, sakin ve kendi halinde bir Fransız kasabası olan Lansquenet'ye gelir. Kiliseye gitmeyen Vianne bir de çikolata dükkanı açmaya karar verince kasabanın dar görüşlü belediye başkanı bunu engellemek için elinden geleni yapmaya başlar.

Ancak Vianne, kasaba halkıyla olan sıcak ilişkileri ve lezzetli çikolatalarıyla herkesin sevgilisi olur. Bu arada yakındaki nehir kenarından gelen Roux adlı bir adama da aşık olur. Diğer taraftan da kocasının baskısından kaçan Josephine'e yardım etmektedir.

Roux aşık olunmacak gibi mi, o neydi öyle..

$johnny-depp-chocolat-roux-guitar.jpg $1147100027_32roux.jpg $choco2.jpg $johnny-depp-roux-chocolat--large-msg-115307844114.jpg

Köstebek 10/9 Gerçekten izlenesi bi film.. Polisiyeden hoşlananlara tavsiye ederim..

resim16sh3.jpg

orjinalini izlemenizi tavsiye ederim: Mou gaan dou (2002), orjinaline oranla Departed vasattır, Martin Scorsese filmi izler beğenir, bunu tekrar çekeyim de, bu muhteşem senaryoyu bütün amerikalılar yaşasın der :))

spoiler

asansör sahnesi dışında Departed'ı önermiyorum...

en son will smith in bir filmine gitmiştik.ama filmin adı şu an nedense aklıma gelmiyor bir türlü:çok üzgünüm: will smith ,filmin bir sahnesinde kalıcak yerleri olmadığı için bir otelin tuvaletine girip yere tuvalet kağıdı sererek üstüne oturdu,oğlunu da kucağına yatırdı,oğlu uyurken kapıyı kimse açmasın diye öylece uyumadan duruyordu.birileri tuvalate girmeye çalıştığında de ayağı ile iterek kapının açılmasına engel olmaya çalışıyordu bir yandan da gözlerinden yaşlar akıyordu..:çok üzgünüm: çok etkilenmiştim..hatta biraz ağladım bile:çok üzgünüm:

bahsettiğiniz film The Pursuit of Happyness (2006), dram ve biyografidir, konusu gerçektir, yaşanmıştır, tuvalette sokaklarda yatan adamın bu mücadelesinin ve sonunun gerçek olduğunu bilmek iki kat etkiler insanı...

ayrıca filmdeki oğlu da Will Smith'in gerçek oğludur, babası gibi yetenekli mi olacak ne :))

Son düzenleme:
Carandiru - 2003 yapımı dram filmiydi, filmin öyküsü tamamen gerçek.. bi hapisanede geçiyor mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum ama bulmanız zor olcaktır :( ızledıgım en iyi filmlerdennn

Son düzenleme:
Köprüdekiler (2009)

$Köprüdekiler.jpg

Yönetmen: Asli Özge
Oyuncular: Cemile Ilker, Umut Ilker ve Fikret Portakal

İstanbul'da köprüde çalışan 3 adamın hayatı..

Son düzenleme:
Batoru Rowaiaru (2000)

$Battle Royale.jpg

Yönetmen: Kinji Fukasaku
Senaryo: Koushun Takami, Kenta Fukasaku
Oyuncular: Tatsuya Fujiwara, Aki Maeda, Tarô Yamamoto

Özellikle Kô Shibasaki' ye hayran kaldığımı belirtmek isterim. Mitsuko Sôma rolünde. Mezun olacaklar. Bütün sınıf son bir kez okul gezisine katılıyor. Fakat gittikleri yer kesinlikle gezip eğlenilecek bir yer değil..
Bilge Zatoichi ağbiyi bu rolde görmek hoş olmadı ama neyse :))

Batoru Rowaiaru (2000)

Eki Görüntüle 248147

Yönetmen: Kinji Fukasaku
Senaryo: Koushun Takami, Kenta Fukasaku
Oyuncular: Tatsuya Fujiwara, Aki Maeda, Tarô Yamamoto

Özellikle Kô Shibasaki' ye hayran kaldığımı belirtmek isterim. Mitsuko Sôma rolünde. Mezun olacaklar. Bütün sınıf son bir kez okul gezisine katılıyor. Fakat gittikleri yer kesinlikle gezip eğlenilecek bir yer değil..
Bilge Zatoichi ağbiyi bu rolde görmek hoş olmadı ama neyse :))

Kô Shibasaki' nin bi kaç resmini ekleyeyim de siz karar verin artık, uzun süredir filmlerde bu kadar güzel, bu kadar karizmatik kadın oyuncu görmüyordum

$600full-ko-shibasaki.jpg $18832990.jpg $bhg.jpg $ffdfd.jpg $c vfgg.jpg $fytb bgf.jpg $kjuı.jpg $images.jpg $Kô-Shibasaki-Feet-291686.jpg $njjh.jpg $r5t4g.jpg $r5t4grttg.jpg $rfgvrefdgv.jpg $vgyhn.jpg $y6tyuy6.jpg $ybbhgb.jpg $ygthtfy.jpg $tfgaergerf.jpg

Back