pan'ın labirenti! büyüklere masal...oscar ödüllü oldukça iyi bi film...aslında izleyeli bayağ oldu ama paylaşmak istedim.
Seda♥Recep;1714055 .!.:KABADAYI filmi şener şen, kenan imirzalıoğlu, rasim öztekin oynuyor süper 2 gün önce gittim herkese tavsiye ediyorum harika bir film şener şen eski kabadayı kenan imirzalıoğlu mafya anlatılmaz yaşamak lazım o sahneleri görmeniz lazım süperrrrr
Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi 5/10
Beğendim diyemem.5 puanı tamamen Johnny Depp'e veriyorum. Her rolün hakkından geliyo.
Müzikal bi film.Vahşet içeriyo birazcık,hatta bayaaa.. +18 uyarısı var
Dediğim gibi,beğenmedim. Vakit öldürücek bi film sadece..
geçen gün jean reno'nun oynadığı kurtlar imparatorluğu adlı filmi izleyebildim en sonunda...film fransa'da başlıyor türkiye'de bitiyor...ilginç ve akıcı bi film...
bugün öldüren sis/the mist adlı filmi izledim...bilet alırken filme kaç yaşında olduğumu sordular 18 yaşından küçükleri almıyorlarmış...çabuk etkilenen kişiler bence izlememeli bu filmi...korkunç değil ama accaip gerilim var...öyleki dünya dışı yaratıklar saçmalığını bile unutuyor insan filmi izlerken...şahsen filmden çıkarken kötü hissediyordum psikolojim bozuldu... :bbo:
Alıntı:
Safir´isimli üyeden Alıntı
recep ivedik,iğrençliğe gülebilenlerdenseniz gidin,keza osuruğa posuruğa pek gülmem ben..
beğenmedim kısaca..
böyle abuk sabuk bir film nasıl oluyorda hasılat rekoru kırıyor anlamadım bizim milletimiz bu kadarmı salak.
2 salonlu sinemada bu filmi büyük salona koymuşlar 120 gibi harika bir filmi küçük salona koymuşlar ve işin ilginç yani salonun yarısı bile dlu değildi
The Eyee=Daha önceki çevriminden çok farklı olmamış.bence sıradandı.jessica alba çok güzeldi tabi o ayrı :)
M.Ö. 10.000=Apocalypto tarzı bi film.ama daha güzel değil kesinlikle.Görsellik ağır planda tabiiki.çok fazla konu falan beklemeden görsellik için izlerseniz çok hoştu.
Awake(Anestezi)=Çok güzel bi gerilimdi.filmin konusu zaten gerçek olaylardan alınma.ameliyat sırasında anestezi verilen kimi hastaların sadece bedenleri uyuşuyor ama zihinleri açık oluyor.tüyler ürpertici kesinlikle.tüm ameliyatı hissediyor kimi insanlar çok korkunç.film bunun üzerine kurulu.burda da jessica alba oynuyor.kesinlikle süper filmdi tavsiye ederim.sinemalara 28 martta girecek galiba emin değilim.kaçırmayın derim.
ULAK...KESİNLİKLE ULAK...
"Dudaklar sussa da, kalbin yüz dili vardır..."
"Dilim olmazsa ben neylerim çocuk..."
"ulak ibrahim gelecek,sana kalbinin karasını gösterecek.gözün kör eyleyecek,bekle hele bekleee.. ulak ibrahim sana gelecek!!"
"SONUNU BİLMEDİĞİNİZ HERŞEY SİZİ KORKUTUR"
Kötülük korkuyu, cesaret ise hayallerimizi besler. Bize doğru diye sunulan herşeye sorgusuz itaat edersek bunu asla göremeyiz.
HARİKA BİR SENARYO,YÖNETMEN VE MUHTEŞEM OYUNCULAR...
elinize,yüreğinize sağlık..tekrar tekrar....
arkadaşlar bende en son roberto benigni'nin kar ve kaplan' seyrettim müthiş bir aşk hikayesi seyretmeyen çok şey kaçırır.hayat güzeldir'den sonra en iyisi ...
son zamanlarda kimse film izlemiyor galiba... fisfisfis
bu aralar eski filmlere takılıyorum yani önceden izlediğim ve sevdiğim filmleri tekrar izliyorum...mesela thelma & louise, geleceğe dönüş serisi vb...dün gece uzun zamandır izlemeyi istediğim jackie brown adlı filmi izledim...biraz hayal kırıklığına uğradım...tarantino'dan daha iyisini beklerdim...film iyiydi aslında ama galiba beklentilerimi biraz yüksek tutmuşum...ama asıl anlayamadığım robert de niro bu filmde nasıl olmuşta öyle bi yan rolde yer almış...o kadar gereksiz buldum ki o rolü oynamasını...bence herhangi bi oyuncuda oynayabilirdi...ve michael keaton da robert de niro'yla aynı kaderi paylaşmış sanki..ama michael keaton'a polis rolü çok yakışmış ve hiç değilse filmde önemli bi rolü var...her ne olursa olsun sonuçta bi tarantino filmi...izlemeye değer... yerimseniben
tarantino
katil doganlar ,ucuz roman cok begendiklerim
crash konuya ve müziklerine bayılmıştım
aslında genelde begendiğim yönetmenlerin ve oyuncuların tüm filmlerini izliyorum
sana mı soracağım hangi filmleri tavsiye edip etmeyeceğimi
hem ben kimseye izleyin diye tavsiye etmedim sadece beğendimi belirttim.
gördüğün üzere konun başlığında "en son izlediğiniz" filmler diye de bir ibare var.
burada sadece tavsiye edilen filmler paylaşılmıyor.
Tavsiye etmedigin bir seyi nasil begenebiliyorsun, begeniyorsan neden tavsiye etmiyorsun? Bana soracak degilsin elbette, ben de bu "tavsiye" veya "begeni" (her ne ise )uzerine memnuniyetsizligimi yazdim, memnun olup olmayacagimi sana soracak degilim dimi? Seçici olmak lazim, sigir degiliz ki onumuze her konani yiyelim!! Insanin ahlaki yapisina saldiran, bozmayi hedefleyen film, klip, reklam vs. karsi uyanik olmak lazim mesaji ile hareket ettim. Bunun için de kendimi suçlu hissedecek degilim.
Benim en son izledigim film, geçen yil çekilmis olan "AV MEVSIMI". Tavsiye ederim arkadaslar guzel bir film.
ben buraya yazdığım hiçbir film hakkında "kesinlikle izlemelisiniz" tarzı tavsiyelerde bulunmadım bulunmuyorum
sadece izlediğim filmleri ,konularını ve beğenip beğenmediğimi yazıyorum
senin de burada paylaşılan bir film hakkında boş ,gereksiz bu filmi niye buraya yazdın demek haddine düşmüyor.
daha önce izleyip de beğenmediysen "ben beğenmedim izlemenizi tavsiye etmiyorum" der geçersin.
sende de nasıl bir ahlak yapısı varmış bir filmle bile bozulabiliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?