• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

movieharrypotteranddeat.jpg

daha önce hiç harry potter izlememiştim, ilk bunu izledim,:27::27: Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 - fena değilmiş, bol bol yüzük kardeşliğini hatırlattı bana:27::27:

6pwv6l3gxo.jpg

pineapple express - geri kafalı gibi konuşmak istemem ama seth rogen nin filmleri uyuşturucuya özendiriyo yaw, benim bile mariuana bulasım geldi :27::27: film, klasik, bol küfürlü amerikan komedi, izlemesenizde bişey kaybetmezsiniz aslında

Son düzenleme:
superbad.jpg

superbad - gereksiz derecede aşrı küfür var, helede altyazıcı arkadaşda küfür seviyosa hayal gücünüde katar:27: yarısı küfür, onun dışında idare eder 7.7 almış imdb de ama bence o kadar etmez

Son düzenleme:
Biraz geç izledim ama Ya sonra'yı tavsiye ediyorum.Özcan Deniz-Deniz Çakır...Biraz abartılı sahneler olsa da güzel bir filmdi...

4978_iron-man-2_1.jpg

iron man 2 - Mickey Rourke a kötü adam rolleri çok yakışıyo ama son ameliyatlardan sonra kuşum aydına benzemiş:27::27: tony stark ta yakışıklı adam hee:27::27:

boş vakitlerde, kafa dağıtmak için izlenebilecek güzel bi film bence

Ben Prestij'i izledim en son.İnsanın kafasını bayağı karıştıran ve sürekli aa bu kimdi,nerden çıktı,noldu şimdi gibi sorular sormanıza neden olan bi film.Ama gerçekten izlemeye değer.Oturduğunuz yerden beyin jimnastiği yaptırıyo.:1:Harika bi film

iron man 2 - Mickey Rourke a kötü adam rolleri çok yakışıyo ama son ameliyatlardan sonra kuşum aydına benzemiş:27::27: tony stark ta yakışıklı adam hee:27::27:

boş vakitlerde, kafa dağıtmak için izlenebilecek güzel bi film bence

Ben bu filmi otobüste giderken biraz izlediydim, evet Mickey Rourke un rolü çok yakışmıştı ve estetik mağduru olmuş o yakışıklı adam gitmiş başka bir şey gelmiş, doğal yaşlanma sürecine bıraksaydı kendini yine çok karizmatik olabilirdi.

Gece, Melek ve Bizim Çocuklar (1994)

$images.jpg

Yönetmen: Atıf Yılmaz
Senaryo: Yıldırım Türker
Oyuncular: Derya Arbas, Deniz Atamtürk ve Serdar Bostancı

Son düzenleme:
Donnie Darko (2001)

$donniedarko.jpg

Yönetmen: Richard Kelly
Senaryo: Richard Kelly
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Jena Malone and Mary McDonnell

16 yaşındaki gencimiz toplumdan ailesinden kopar ve devamlı gözünün önünde beliren garip tavşanı takip eder.. donnie için zamanın nerede başlayıp nerede biteceği tam bir bilmecedir..
müzikleri de iyiydi, şahane olmasa da iyi...

Biutiful (2010)

$c_res_biutiful.jpg

Yönetmen: Alejandro González Iñárritu
Senaryo: Alejandro González Iñárritu, Nicolás Giacobone
Oyuncular: Javier Bardem, Maricel Álvarez ve Hanaa Bouchaib

bir aylık ömrü kalmış baba,, sorumsuz eşi ve bütün sorumluluklarını üstlendiği iki küçük çocuğu.. ölmeden çocuklarını kime emanet edeceğini kara kara düşünür.. ayrıca babanın çok özel yetenekleri vardır..

indiana_jones_and_the_kingdom_of_the_crystal_skull_ver2.jpg

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - serinin diğer filmleri gibi oldukça sıkıcıydı, neden izliyosun o zaman derseniz, bilmiyorum:27::27:

Vidocq (2001)

$Vidocq.jpg

Yönetmen: Pitof
Senaryo: François-Eugène Vidocq, Pitof
Oyuncular: Gérard Depardieu, Guillaume Canet ve Inés Sastre

HD kamerayla çekilmiştir. Sony’nin saniyede 24 kare progresif tarama yapabilen ilk HD kamerası HDWF 900’ün geliştirilmiş versiyonuyla çekilmiştir filmimiz. Görüntüler gerçeklikten uzak olsa da heyecanı üst seviyelerde tutan bir aksiyon... Depardieu olmasa idi izlemeyeceğim bir tür..

Hayatin tuzu (2009)

$hayatin-tuzu.jpg

Yönetmen: Murat Düzgünoglu
Senaryo: Ender Özkahraman
Oyuncular: Levent Ülgen, Guzin Coragan and Kanbolat Gorkem Arslan

Medine, altmışlı yaşlarına merdiven dayamış dul bir kadındır. Artık birer yetişkin olan çocukları ise hâlâ annelerinden kopamamıştır. Şehsuvar, Bitlis’in tarihi camilerinden birinde imam, Sırrı tütün fabrikasında işçidir. İstanbul’da işleri kötü giden küçük oğlan Harun, bir süre için Bitlis’e gelmiştir. En küçük çocuk Meryem ise ÖSS hazırlık öğrencisidir. Bitlis şehri, tüm bu insanları cendereye almış gibidir.

Hard Candy (2005)

$hardcandy.jpg

Yönetmen: David Slade
Senaryo: Brian Nelson
Oyuncular: Patrick Wilson, Ellen Page ve Sandra Oh

esas adam (30) chat odasında küçücük bir kızı (14) tavlamaya çalışır ..

Back