Brokeback Mountain
2 gay kovboyun yıllar süren aşk hikayesini konu alıyor biraz uzun ama güzel bir film.
Tavsiye edilebilecek en saçma ve en gereksiz film. Sapkinlik sanata bulastirilmis, yazik...
En son Teklif'i izledim güzel bir romantik komediydi ben eglendimEki Görüntüle 247758
Bu gece izlemek için bol kahkaha atabileceğim bir film önerisi kızlar
Romantik komedi olarak Aşk Çeşmesi ve B Planı var canım şuan aklıma bunlar geldi çok güzeller bence izle
Aşk çeşmesini izlemeye karar verdim canım.Tabi sahura daha çok var.
Eşim ve kardeşimde var. B planınıda aradan çıkartırız
hokkabaz.....bence çok başarılı bir film ve sonu sürprizli.....tavsiye ederim
daha önce hiç harry potter izlememiştim, ilk bunu izledim,Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 - fena değilmiş, bol bol yüzük kardeşliğini hatırlattı bana
Bu gece izlemek için bol kahkaha atabileceğim bir film önerisi kızlar
kızlar bende hokkabazı tavsiye etmem.resmen sinemadan kendimi atmak istedim,o kadar sıkıldım yani.
ama tepenn gözleri diye bir flm var gerilim sevenlere,gerçekten çok beğendim.
ÇİKOLATA
Konu : 1959 kışında Vianne Rocher ve küçük kızı, sakin ve kendi halinde bir Fransız kasabası olan Lansquenet'ye gelir. Kiliseye gitmeyen Vianne bir de çikolata dükkanı açmaya karar verince kasabanın dar görüşlü belediye başkanı bunu engellemek için elinden geleni yapmaya başlar.
Ancak Vianne, kasaba halkıyla olan sıcak ilişkileri ve lezzetli çikolatalarıyla herkesin sevgilisi olur. Bu arada yakındaki nehir kenarından gelen Roux adlı bir adama da aşık olur. Diğer taraftan da kocasının baskısından kaçan Josephine'e yardım etmektedir.
Köstebek 10/9 Gerçekten izlenesi bi film.. Polisiyeden hoşlananlara tavsiye ederim..
en son will smith in bir filmine gitmiştik.ama filmin adı şu an nedense aklıma gelmiyor bir türlü:çok üzgünüm: will smith ,filmin bir sahnesinde kalıcak yerleri olmadığı için bir otelin tuvaletine girip yere tuvalet kağıdı sererek üstüne oturdu,oğlunu da kucağına yatırdı,oğlu uyurken kapıyı kimse açmasın diye öylece uyumadan duruyordu.birileri tuvalate girmeye çalıştığında de ayağı ile iterek kapının açılmasına engel olmaya çalışıyordu bir yandan da gözlerinden yaşlar akıyordu..:çok üzgünüm: çok etkilenmiştim..hatta biraz ağladım bile:çok üzgünüm:
Batoru Rowaiaru (2000)
Eki Görüntüle 248147
Yönetmen: Kinji Fukasaku
Senaryo: Koushun Takami, Kenta Fukasaku
Oyuncular: Tatsuya Fujiwara, Aki Maeda, Tarô Yamamoto
Özellikle Kô Shibasaki' ye hayran kaldığımı belirtmek isterim. Mitsuko Sôma rolünde. Mezun olacaklar. Bütün sınıf son bir kez okul gezisine katılıyor. Fakat gittikleri yer kesinlikle gezip eğlenilecek bir yer değil..
Bilge Zatoichi ağbiyi bu rolde görmek hoş olmadı ama neyse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?