En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

dün gece balta filmini izledim,güzeldi

Eklentiler

• $Balta-Filmi.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 26
en son Dogville adlı filmi izledim. tiyatro gibi bir filmdi dekor namına hiçbirşey yoktu ama intikam sahnesi muhteşemdi.

kokuhaku adlı japon filmini izledim.çok güzel bir intikam alma hikayesini konu alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

filmin sonunda gülmedim değil tavsiye ederim güzel filmdi:13:

Bu film aslında "Infernal Affairs" adlı bir Çin film serisinden uyarlama remake ve bence orjinal film daha güzel. Onu da izlemeni tavsiye ederim.

Dün X-Men: First Class'a gittim. Film güzeldi, görsel efekt, oyuncu kadrosu falan. Film boyunca da Türkiye'nin muhabbeti baya bir yapılıyordu bu NATO füze meselesinden mütevellit. Sonunu da şimdiki zamanki durumlarına güzel bağlamışlardı, beğendim. Uzun bir aradan sonra izlediğim güzel bir Hollywood filmiydi, tavsiye edilir.

Yaşamın Kıyısında filmini izledim ama berbat bir film .. tavsıye etmem
The Tourist fılmını tavsıye edebılırım. yakın zamanda ızleyıp hosuma gıden bır fılmdi.

imdb puanı neden bu kadar yüksek anlamadım, johnny depp seslendiriyo diye herhalde, sıkıcıydı bence

alıştık artık bu sonlara, daha orjinal sonlar bulmaları lazım

popüler bi amerikan filminde bu kadar sıradan türk görmeyi ve türkçe duymayı beklemiyordum, tavsiye ederim:13:

bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom filmini izledim.gölün ortasında ki küçük bir budist manastırında yaşayan bir ustanın ve öğrencisinin yaşadıklarını anlatıyor.

süreyya'yı taşlamak, ağlaya ağlaya bitirdim. herkesin, özellikle her bayanın mutlaka izlemesi gereken bir film.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

kesinlikle mükemmel ötesi bi film..
bi kadının ne hallere düştüğü
içinde bulundugu durum ancak bukadar güzel anlatılırdı..
ve ağlamak..
bu filmde kaçınılmaz bişe...
heleki o kadına empati duyuyorsanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…