• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

geçen gece Toprak Altında filmini izledim.güzeldi,tavsiye ederim

Eklentiler

• $toprak-altinda-e1300369021887.jpg
    $toprak-altinda-e1300369021887.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 30
dün kuzenimle izledik karanlık yakında filmini...
biz çok beğendik tavsiye ederim kızlar :79:

$Karanlık-Yakında.jpg

kesinlikle mükemmel ötesi bi film..
bi kadının ne hallere düştüğü
içinde bulundugu durum ancak bukadar güzel anlatılırdı..
ve ağlamak..
bu filmde kaçınılmaz bişe...
heleki o kadına empati duyuyorsanız..

''ölümden korkmuyorum ama taşlanarak ölmek acı verici olmalı''
o recm sahnesinde, süreyya'ya son kez konuşma hakkı verdiklerinde, o başındaki bembeyaz eşarbın uçuşu, finalde teyzesinin ''tüm dünya bilecek'' diye gökyüzüne el açışı...
ikinci defa izleyemem ben o filmi. hala gözlerim doluyor.
izlemeyenler mutlaka izlesin.

$my-little-bride-medium.jpg

ölmek üzere olan büyükbabasının isteği üzerine çocukluk arkadaşıyla evlenmek zorunda kalan lise öğrencisi bir kızla üniversite öğrencisi bir gencin oluşturduğu,aynı evde yaşarken sürekli atışıp duran,karı koca olduklarını tınlamayıp ikisi de sosyal hayatlarını tüm özgürlükleriyle yaşamaya devam eden komik bir çift:1: özellikle kızın erkeği sapık olarak görüp her yaptığından nem kapıp evde çocuktan kaçması çocuğun da bunu koz olarak kullanıp eğlenmesi sahneleri çok komik :9: canınızın sıkıldığı bir vakitte keyifle izlenebilecek bir film :1:

Son düzenleme:
kesinlikle mükemmel ötesi bi film..
bi kadının ne hallere düştüğü
içinde bulundugu durum ancak bukadar güzel anlatılırdı..
ve ağlamak..
bu filmde kaçınılmaz bişe...
heleki o kadına empati duyuyorsanız..

bu filmi izledikten sonra kadınların çok daha eğitimli,elinde çalışma özgürlüğü olması gerektiğini bir kere daha anladım.çünkü kadın değiştirecek bu toplumun tabularını düşüncesindeyim.ve düşünmeden yoksun kendi çıkarları için dini alet edenler!:47: namus kavramını sadece kadının boynuna takıp kendilerini özgür bırakan erkekler! :47:yeryüzündeki yaşayan canlılar arasında hiçbir kuvvet biricik insan canını alma hakkına sahip değil...ve bu filmdekilerin yaşanılmış olması...ve hala bir yerlerde yaşanıyor olması düşüncesi...insanın damarlarından kan çekiliyor,nutlu tutuluyor,diken diken oluyor,bir can giderken iyiki de ben değilim onun yerinde diyemiyor insan,şanslı olduğuna bile sevinemiyor...

Eki Görüntüle 217505

ölmek üzere olan büyükbabasının isteği üzerine çocukluk arkadaşıyla evlenmek zorunda kalan lise öğrencisi bir kızla üniversite öğrencisi bir gencin oluşturduğu,aynı evde yaşarken sürekli atışıp duran,karı koca olduklarını tınlamayıp ikisi de sosyal hayatlarını tüm özgürlükleriyle yaşamaya devam eden komik bir çift:1: özellikle kızın erkeği sapık olarak görüp her yaptığından nem kapıp evde çocuktan kaçması çocuğun da bunu koz olarak kullanıp eğlenmesi sahneleri çok komik :9: canınızın sıkıldığı bir vakitte keyifle izlenebilecek bir film :1:

filmin adını yazmayı unutmuşum :1: benim küçük gelinim (my little bride)

süreyyayi taslanamak nerden izleyebilirim acaba ? aradim googledan ama bulamadim sadece tanitimi var.özellikle tr alt yazili olursa sevinirim .

bugün izlediğim film en beğendiklerimden oldu kızlar..
bayıldım filme yaa :78:
$262s5eh.jpg
film budur efemmm.. büyük balık :79:

ve ikinci olarak da çoğunuz izlemişsinizdir sanıyorum..
172 hours izledim
güzeldi diyebilirim...

Insidious
Testere serisinin yönetmeni ve senaristinin ortak yapımı
Astral seyahat üzerine kurulu ilk film galiba
Olabilitesi mevcut olması açısından hoşuma gitti
Türü korku diye geçiyor ancak alakası yok.

Bu aralar türk sinemasina takiliyorum.. :51:

Evvelsi: Mahpeyker
Dün: yahsi bati ve kaybedenler kulübü
Bugün: ya sonra

american beauty izledim bugün..
sıradan amerikan aile yaşantısını ve mutsuzluklarını gözler önüne sermişler..
çok dramatik yönleri vard filmin.. biraz da cinsellik diyelim..
sonu çok dramatik bitti ama ben çok beğendim filmi
tavsiye ederim kızlar...
$2006-01-11_165524_American_B00003CWL6.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

şaşırtıp, apıştıran filmlere bayılıyorum

en büyük favorim olağan şüpheliler

vahşi şeyler 1-2-3

sonra sevdiğim filmlerden

American History X (geçmişin gölgesinde) edward norton

başka aklıma gelmiyo ama bunları izleyiin

inception
tür: aksiyon, bilim kurgu, dram, gerilim, gizem, psikolojik, suç
filmde her türlü konu var aslında.. karmaşık gibi görünse de dikkatli izlendiğinde her şeyi anlıyabiliyorsunuz
filmin sonunun kafalarda soru işareti bırakmasına rağmen..
hayal gücümün sınırlarını zorladı, çok yaratıcı, enteresan bir senaryo
rüyaların başlangıcı yoktur
daha önce dikkat etmemiştim, hakkaten de rüyalarımı düşündüğümde hepsi ortadan başlıyor :44:
bu filmi sevenlere bir de zindan adasını öneririm.

SeasonOfTheWitchPoster.jpg

Season of the witch 2011 (Cadilar zamani)

14. yüzyılda Kara Veba'nın yayıldığı dönemlerde, cadı olduğundan şüphelenilen bir kızın, teslim edilmek üzere götürülmesine yardım eden şövalye Behman (Nicholas Cage)'ın macerası anlatılmakta.
Filmi izlemenizi tavsiye ediyorum, zaman kaybi degil ancak daha fazla fantastik gizemli bir konu bekliyordum..

Back