• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

en son the priest filmini izledim..Kutsal savaşçı olarak çevirmişler Türkçe ye...Çok güzel bi aksiyon- gerilim filmi idi...Bu tarzı sevenler kacrmasın derim :))) inş filmin 2 sini de yaparlar die temenni etmeye başladım gerçekten ....

nefes-vatan-sagolsun.jpg

bilerek izlemiyordum ağlamamak için. en sonunda izleyim dedim ağla ağla mahvoldum:43::5::58:

Ben İNCİR REÇELİ filmini izledim ama nedense beğenmedim. Konu ve işleniş şekli açmadı beni saçma geldi.

karayip korsanları -gizemli denizlerde merakla beklediğim serinin son filmi beğendim her zamanki gibi :21:
johny deep gene muhteşemdi :69: filmin devamı 2 seneye kadar gelir bitmedi çünkü sonunu göremedik her seride olduğu gibi ...

arkadaşlar filmi dün akşam izledim.insan psikolojisini merak eden ve anlamaya çalışan kişilerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum.yaşanmış bir olay olması da etkileyici.İnsanların doğumdan itibaren geçirmiş olduğu kritik dönemlere vurgu yapılıyor.bir çocuğun bebeklikteki konuşmayla ilgili kritik dönemini yaşayamaması sonucu ortaya çıkan olumsuzluklar.ve bu kritik dönemi gecikmeli de olsa da yaşatma gayreti içinde olan gelişimci,eğitimcilerle çocuğun annesinin egoları sonucu karşı karşıya gelmesiyle arada kalan çocuğun ruh durumundaki ve gelişimine yansıyan yanlar anlatılıyor.sevgi ve ilgi ile neler değişir bundan mahrum olanlar neler yaşar bu film çok şey anlatıyor...

243570_2.jpg

En son İncir reçeli eh fena değildi ama şarkıyı çok beğendim.
2.Kaybedenler kulübü iğrençti hiç beğenmedim espirileri filan berbattı...
3.Siyah kuğu psikolojik bir filmdi psikolojimi bozdu ama güzeldi...

En son Koğuş adlı filmi izledim 2011 yapımı....

Korku ve gerilim filmi...Ortalarına doğru biraz sıksada.

Sonu güzel bitiyo ezber bozan nitelikte izlemek isteyen olursa tavsiye ederim:)

başımıza gelenler.. :90:
eğlenceli bi filmdi.. :8:
bi boş vaktinizde gülmek isterseniz izleyin derim

Limit-Yok.jpg

limit yok

biraz fringe den kopya mı çekmişler ne, hatta fringenin bi bölümü izlenmeye daha değer sanki
:31:

Eklentiler

• $Limit-Yok.jpg
    $Limit-Yok.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 35
Back