En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Ölümün Sesi diye bir film seyrettim geçen hafta!
Cevapsız Arama gibi bir şey. Film güzeldi ama olaylar çok çabuk ve çok basit gelişti.

az önce fly me to the moon diye bir animasyon izledim, aya giden 3 amerikalı sineği anlatıyordu, aslında üç boyutlu olarak hazırlanmış ama biraz sıkıcıydı.

En son monica bellucinin oynadığı malena isimli filmi izledim. Çok etkileyici, traji komik ama hüzünlü bir filmdi. Kocası 2.dünya savaşında ölen malena'nın dul bir kadın olarak başına gelen olaylar. Vurun kahpeye sözünün filme dönüştüğü an. Monica filmde çok az konşuyor ama çok etkili oynamış.

milk'i ben de izledim, sean penn zaten büyük olasılıkla oscar alacaktır, muhteşem bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördüm, ama filmi sıkıcı buldum ben biraz, belki de biyografilerle aram pek iyi olmadığından. yine de cesur bir film, tebrikler.

Brad pitt in oynadığı ''burn after reading'' film ni hiç izlemenizi tavsiye etmem çok kötü bir film ama ''The Curious Caseo Benjamin Button'' filmini kesinlikle izlemelisiniz süper bir film ben bayıldım. Fragmanı için buradan.

Son düzenleme:
''The Notebook'' film yeni değil ama çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim filmler arasında süper bir aşk filmi. fragmanı için buradan.

Son düzenleme:
brad pitt'in yeni filmini ben de çok başarılı buldum, aslında çocuk kitabıymış. yine bazı kısımlar daha iyi vurgulanabilirdi diye düşünüyorum, örneğin yürümeyi ya da konuşmayı unuttuğu anlar olabilirdi.

BOLT - 9/10
Harika bi animasyondu. 3boyutlu izledim..Çocukları götürmüştük ama biz onlardan daha çok eğledik kaydirigubbakcemile3

Yolcular - 6/10
Anne Hathaway iyi bi oyunculuk çıkarmış,fakat pekde güzel bi film değildi.Değişik bi konusu ve anlaşılmaz bi finali vardı..Eh işte yani benneyaptımki

Kadri'nin Götürdüğü Yere Git 4/10
Beğenmedim. Bikaç komik sahnesi vardı ama öyle yarıla yarıla gülmedim. Kutsal damacana bile daha güzeldi bundan. Şafak Sezer'den daha iyi bir film beklerdim.

bende dün brad pitt in the curious case of Benjamin Button filmini izledim ve tek kelimeyle süperdi

joy rıde 2-cıkıs yok 2 yı ızledım en son..
aksıyon ve gerılım sevenlere tavsıye ederım..
sıkılmadan ızleyebılırsınız surukleyıcı

Awake'yı izledim
Türkçe ismi Anestezi
Süper bir filmdi:jeyyar:
Ama izlediğime pişman oldum:uhm:
Bu filmi izledikten sonra ameliyat olsam on kere düşünürüm artıksırnaşık şey
Kalp ameliyatı sırasında olan biten herşeyden haberdar olan bir adam ve
Onu kandıranlar..
İzlemenizi tavsiye ederim.. 10/8

en son amerikelı bir yönetmenin hintli oyuncularla çektiği bir film olan altın küre ödülü alan '' slamdog millioner''( çömez milyoner) adlı filmi izledim bayıldım ,çok farklı bir konu bence sizde izleyin :)))

Gizli pencereyi izledim. Jhonny Depp herzxamanki gibi harikaydı! Biraz ilginç bir filmdi. Ama hoşuma gitti:)

''YOLCULAR'' filmini ben de seyrettim ama pek güzel bulmadım bana pek gerçekçi çekilmemiş gibi geldi,mesela kız araba kullanabiliyor oysa ölüler araba kullanamaz diye biliriz hep,adamın resim falan yapması bilemiyorum çok iyi değildi işin içinde ölüler olunca aklıma'' HAYALET'' filmi geliyor o süper bir filmdi.Bu filmi mutlaka izlemelisiniz çok harika bir film benim vazgeçemediklerim arasında! (romantik,dram)

fragman için buradan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…