• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kıyamet meleklerini izleyen varmı hanımlar nasıl yorumlarınızı bekliyorum
kızlar yokmu aranızda izleyen giden arkadaşla gidecez ama karar veremedik bi türlü=(

Son düzenleme:
A streetcar named desire.

1951 yılı yapımı. O kadar hoş ve güzel ki. Hele ki Blanche karakterini canlandıran aktrisin hal ve hareketlerine bittimm. Çook güzeldi gerçekten. Marlon Brando da çok hoş adammış bu arada.
Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.:lepi:

Shutter Island;
Mıymıy devam ediyor derken film öyle bir hal aldıki ağzım açık bitirdim :roflol::roflol:

23jiwwo.jpg

pyaarimpossibleposter01.jpg
[/URL][/IMG]

eh işte fena değil ama film 2.20 sürüyo çok uzun
sıkıldım biraz
basit bi konuyu uzatmışlar da uzatmışlar

robin hooda dün gittim
zevkle izledim, dönem filmi sevenler için apayrı sahneler vardı
robin hood un neden zenginden alıp fakire verdiğini anlatan, onun ortaya çıkmasını sağlayan olayları sıralayan güzel bi film. russel crow mukemmeldi..favorilerim arasına girdi =)
RobinHood-RussellCrowe-poster.jpg

No Reservations;
Sakin bir filmdi, tavsiye ederim çok beğendim :asigim:

The Book of Eli;
Yol hikayesi olduğu için merak edip izliyorsunuz ama izlemesenizde bir şey kaybetmezsiniz..

kızlar ben bi kaç yıl önce bir japon aşk filmi izlemiştim çok hoşuma gitmişti izleyen var mı acaba filmin adı "sağa dön sola dön"?

disturbia.jpg

gençlik filmi gibi başlıyo sonra işler değişiyo, bence eğlenceli, güzel bi filmdi, tavsiye ederim:hulya:

Son düzenleme:
Dün aşka iki haftayı izledım begendım hoş bir film insanı sıkmıyor .
hayalet şehir: sıkıcı degıldı ızlenebılır
Gelınlerın savası : begendım iki Arkadasın evlenme mücadelesını anlatıyor izlenmeye deger die düşünüyorum .

Back