• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

*Shine* çok dramatik bir film izlemenizi öneririm.ağlamıştım şahsen mafoldumben
En son *Milyoner*i izledm. Gerek oyuncular olsun gerek konusu olsun çok başarılı bir filmdi. :emir_bebek: SAW ve Final Destination serilerine bayılıyorum .. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben de final dest serisini çok severek izliyorum da saw artık takip edemiyorum
kaçıncısı çıktı onu yaw ohaoldumsmile

kızlar zamanın nasıl geçtiği anlaşılmayan hareketli güzel bi film önerisi istiyorum yenilerden:1rolleyes:

apocalypto.jpg

dün gece bu filime baktik malesef yine basini kacirdik...ama güzel filimdi...alman kanalindaydi..
eski zamanlarin aztek halkinin gercek öyküsünü anlatan bir filim...

Tarihin en gaddar halkı Aztekler
Almanya'nın başkenti Berlin'de, tarihin en gaddar halkı Aztekler'i anlatan bir sergi, Aztekler hakkında bilinmeyen pek çok gerçeği de gün yüzüne çıkardı.

Bugünkü Meksika topraklarında, M.S. 400 - 1500 yılları arasında büyük bir uygarlık yaratan Aztekler, yaptıkları kanlı törenler ile de tanınıyordu. Huitzilopochtli adlı Güneş Tanrısı'nın şefkatini kazanmak için insan kalplerini yiyen ve kanlarının içilmesine inanan halk, dini törenlerde de tüyler ve kağıttan yapılan yılanlar ile süslenen çoğu mahkum olan kişileri kurban seçiyordu. Rahipler, flüt eşliğinde yapılan törende, taş bıçak ile kurbanların kalbini çıkarıyor ve vücudu, piramidin basamaklarına atıyor, kalbin üzerine biber koyarak yiyordu. Yağmur Tanrısı Tlaloc'a, 4 - 7 yaşları arasındaki çocukları getiren ve boğazlarını keserek kurban eden toplumda, en büyük kitlesel kurban, 1487'de Mayor Tapınağı'nın açılışında 20 bin kişinin sunaklarda kurban edilmesiyle olmuş ve bu iş 4 gün 4 gece sürmüştü.

Son düzenleme:
Platoon

Oliver Stone imzalı kült filmlerden bir tanesi, uzun süredir nedense izlemeyi ertelediğim bir filmdi. Dramatik yönü ağır basıyor , gereksiz ayrıntılarında olduğunu düşündüğüm yer yer sıkan yer yer heyecanlandıran etkileyici bir film. Müzikleri için ztn çok söze gerek yok , enfes!

Platoon-DVD.jpg

slma.s. tim burton filmlerini takip eden var mı ben çok beğeniyorum da paylaşmak istiyorumzemuszemus

Dün Solomon Kane'i izledim. Daha önceden çizgi romanını okuduğum fantastik bir film. Solomon Kane bir zamanlar savaşlarda feci katliamlar yapmış gaddar bir komutan. Film, şeytanın ölüm meleğiyle karşılaşan ve ruhunun lanetlendiğini öğrenen Solomon'un, tövbe etmesini, ancak sonrasında karşılaştığı olaylar yüzünden,elinde kılıcıyla tekrar yollara düşmesini anlatıyor. (Yeminimi bozdum üleeen!)

Her ne kadar imdb'de 6,4 gibi düşük bir puan alsa da ben filmi çok beğendim. Görsel efektler filan orijinal ve güzeldi. Başrolde James Purefoy var. Fantastik filmlerden hoşlanıyorsanız, izleyin derim.
solomon_kane.jpg

mutlaka izlenmesi gereken filmler:
1.V For Vandetta
2.İn To The Wild
3.Leon
4.City Of Angels
5.Göl Evi
6.50 İlk Öpücük
7.A Clockwork Orange
8.Makas Eller
9.Beetlejuice
10.Antichirist
11.Se7en
hepsi çok güzel tavsiye ediyorum:hooray:

Platoon

Oliver Stone imzalı kült filmlerden bir tanesi, uzun süredir nedense izlemeyi ertelediğim bir filmdi. Dramatik yönü ağır basıyor , gereksiz ayrıntılarında olduğunu düşündüğüm yer yer sıkan yer yer heyecanlandıran etkileyici bir film. Müzikleri için ztn çok söze gerek yok , enfes!

Platoon-DVD.jpg

Savaş filmlerini severim. "Müfreze"de güzel bir film. :lepi:

kizlar ben bi film ariyorum...yine tv de bakmistim..cok güzel ve duygusal bir savas filimiydi...yugoslavyada olan savasi anlatan bir filmdi.. basrol oyuncusu tommy lee jones du....filmin sonunu anlatayim özet olarak belki hatirlayan olur.....
kamyonetlen askerler sivilleri getiriyorlardi bir göl kenarina...sonra kafalarini cekiclen vurarak öldürüp göle atiyorlardi...tommy lee jonsa o siviller arasinda olan bir kadin bebeyini emanet etmisti....oda saklandigi bir yerde caresiz bebeyin annesinin öldügünü seyrediyordu..

kizlar ben bi film ariyorum...yine tv de bakmistim..cok güzel ve duygusal bir savas filimiydi...yugoslavyada olan savasi anlatan bir filmdi.. basrol oyuncusu tommy lee jones du....filmin sonunu anlatayim özet olarak belki hatirlayan olur.....
kamyonetlen askerler sivilleri getiriyorlardi bir göl kenarina...sonra kafalarini cekiclen vurarak öldürüp göle atiyorlardi...tommy lee jonsa o siviller arasinda olan bir kadin bebeyini emanet etmisti....oda saklandigi bir yerde caresiz bebeyin annesinin öldügünü seyrediyordu..

Filmi çıkaramadım ama Tommy Lee Jones'un film listesine buradan ulaşabilirsiniz, belki filmi adı aklınıza gelir a.s.

Modern Times

ızlediğim ilk Chaplin filmi , bugüne kadar neden izlememişim üzüldüm. Çok çok keyifli , güldüren eğlendiren bir film . Bugünün bir çok komedi filmine ilham verdiğini düşünüyorum , çekildiği döneme eleştirel göndermeler tam yerinde ve ayarında olmuş, müthiş bir üslup . herkese tavsiye ederim .

modern-times-dvdfiles.jpg

Back