Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son izlediğim celda 211 chess cim. güzel bi film tavsiye ederim.
kızlar zamanın nasıl geçtiği anlaşılmayan hareketli güzel bi film önerisi istiyorum yenilerden:1rolleyes:
Tatlım "Sicko(Hasta)" diye bir belgesel film var izlemeni tavsiye ederim. a.s
Platoon
Oliver Stone imzalı kült filmlerden bir tanesi, uzun süredir nedense izlemeyi ertelediğim bir filmdi. Dramatik yönü ağır basıyor , gereksiz ayrıntılarında olduğunu düşündüğüm yer yer sıkan yer yer heyecanlandıran etkileyici bir film. Müzikleri için ztn çok söze gerek yok , enfes!
az önce 28 gün sonra yı izledim çok güzeldi tavsiye ederim
gençlik filmi gibi başlıyo sonra işler değişiyo, bence eğlenceli, güzel bi filmdi, tavsiye ederim:hulya:
kizlar ben bi film ariyorum...yine tv de bakmistim..cok güzel ve duygusal bir savas filimiydi...yugoslavyada olan savasi anlatan bir filmdi.. basrol oyuncusu tommy lee jones du....filmin sonunu anlatayim özet olarak belki hatirlayan olur.....
kamyonetlen askerler sivilleri getiriyorlardi bir göl kenarina...sonra kafalarini cekiclen vurarak öldürüp göle atiyorlardi...tommy lee jonsa o siviller arasinda olan bir kadin bebeyini emanet etmisti....oda saklandigi bir yerde caresiz bebeyin annesinin öldügünü seyrediyordu..
Birde "28 Hafta Sonra" var tatlım, oda güzeldir. a.s
İzlemiştim, güzeldi.