• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

14mvpe9.gif

Başka Dilde Aşk

Çok hoş çerezlik bir film sanki ıssız adam tadında ama tabikide ıssız adam bambaşka :) ıyi vakit geçirmek için izlenebilir.

baska_dilde_ask.jpg

Son düzenleme:
bende kıyamet meleklerini izledim ortalama bir amerikan filmi hastayım zaten onların dyryp durup özlü sözler söylemelerine
"tanrının senin için bi planı var mike"
"ben tanrıya inanmam seni lanet olası"
"iyi zaten o da sana inanmıyor":S:S:S:S
ee noolmuş iyi karakterler bi dem vuruyorlar melkelrden kıyametten çıkıyorlar bilmiyorum çok da aman aman bi film değildi
81C1A4FC40BE9379F388A7AFA3EB92.jpg

ay zaten kitabın sonları da çok duygusaldı ya
sonuna yaklaşınca bi çırpıda bitirdim

bende bugun küçük kuzenimi sinemaya götürdüm ejderhanı nasıl eğitirsini izledik çok güzeldi muhakkak izleyin
salonda pek kişi yoktu ama benle büyük kuzenim götürmüştük küçüğü ikimiz dışında gülen olmadı biz baya güldük
Ejderhan&

bende bugun küçük kuzenimi sinemaya götürdüm ejderhanı nasıl eğitirsini izledik çok güzeldi muhakkak izleyin
salonda pek kişi yoktu ama benle büyük kuzenim götürmüştük küçüğü ikimiz dışında gülen olmadı biz baya güldük
Ejderhan%C4%B1-Nas%C4%B1l-E%C4%9Fitirsin.jpg

Katiliyorum canim sana, bir tek kelimeyle süper bir filmdi, sirf cocuklar icin egitimli olmamasiyla beraber, büyüklerin bile keyifle izleye bilecegi bir cizgi film ...

Herkese tavsiye ediyorum, gercekten harika bir film ... :lepi:

Back