• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Modern Times

İzlediğim ilk Chaplin filmi , bugüne kadar neden izlememişim üzüldüm. Çok çok keyifli , güldüren eğlendiren bir film . Bugünün bir çok komedi filmine ilham verdiğini düşünüyorum , çekildiği döneme eleştirel göndermeler tam yerinde ve ayarında olmuş, müthiş bir üslup . herkese tavsiye ederim .

modern-times-dvdfiles.jpg

üzerine tezler yazılan chaplin'den muhteşem bir eleştirel komedi. Çok severim, burda görüp hatırlamak da çok mutlu etti beni.

dün kick-ass'i izledim, bir çizgi romanın sinemaya uyarlaması, kesinlikle tavsiye ediyorum, imdb puanı 8.3 olan bir aksiyon-komedi boshayallersmile

061509_kickass.jpg

tucem yine mi bir filmi senden önce izleyemedim :) şaka bir yana ortak izlemiş olduğumuz filmlerin çoğunluğu çok hoşuma gidiyor. Önerdiğin filmi izleme listeme ekledim en kısa zamanda izleyeceğim.

bende pc den avatari izledim baayyiiillldddiiimmm.ahh dedim sen okadar afislerini gor sinemalarda dev gibi posteri gozune batsin ve gidipte sinemada izleme puuhh bana dedim.bilgisayardan izlememe ragmen 3 boyutlu izlemisim gibime geldi ne harika bir gezegenmis pandora delikafadulden
ama bugun arastirdim ve birtane sinemada buldum süprizzzzzbelki haftasonu giderim cok mutluyuuummm:sm_cool:

dün tv de bunu izledim sonunu tahmin edebileceginiz türden bi film
2006 yapımı sanırım izlenmesede cok bişey kaybettirmez akannehir

QBqcd2aLpn.jpg

Role Models;
Sadece zenci bücür için bile izlenir bu film, her eve lazım tipsizden sırnaşık şey Çok güzel değildi ama vakit geçirmek için izlenebilir, yalnız çok küfür vardı bilginize..

dün kick-ass'i izledim, bir çizgi romanın sinemaya uyarlaması, kesinlikle tavsiye ediyorum, imdb puanı 8.3 olan bir aksiyon-komedi boshayallersmile

061509_kickass.jpg

tavsiyen üzerine izledim, normalde belki bu tarz bir amerikan komedisi tercih etmezdim ama iyikide izlemişim, çok eğlenceli dolu dolu bir komediydi . epey güldüm :) devamıda gelecek gibi bitmiş ne dersin ?

tavsiyen üzerine izledim, normalde belki bu tarz bir amerikan komedisi tercih etmezdim ama iyikide izlemişim, çok eğlenceli dolu dolu bir komediydi . epey güldüm :) devamıda gelecek gibi bitmiş ne dersin ?

aynen prensesim, tarzım değil önyargısıyla izlemiştim ama çok eğlenceliydi, soundtracki de ayrıca güzeldi belirttiğim gibi. ikincisinin tarihi belli oldu diye bir şey okudum canım bu filmin ama nerde gördüm anımsayamıyorum...

Ara ara izlemiştim, beğeniyorum animasyon filmlerini. Bunu da tavsiye ederim:
kofte-yagmuru-film-posteri.jpg

köfte yağmuru güzel bir hayaldi...

Independence Day;

Muhteşemdiiiii sırnaşık şey Mutlaka izleyin kızlar..

Dün "El secreto de sus ojos" adından bir film izledim. Uzun zamandır izlediğim en sağlam senaryoya sahip filmdi. Resmen ağzım açık izledim. Mutlaka ama mutlaka izleyin, etkisinden kolay kurtulamayacaksınız.
G%C3%B6zlerindeki_giz_afi%C5%9F.jpg

Dün "El secreto de sus ojos" adından bir film izledim. Uzun zamandır izlediğim en sağlam senaryoya sahip filmdi. Resmen ağzım açık izledim. Mutlaka ama mutlaka izleyin, etkisinden kolay kurtulamayacaksınız.
G%C3%B6zlerindeki_giz_afi%C5%9F.jpg

bende çok büyük bir etki bırakmadı nedense bu film , ama genelde iyi yorumlar alıyor.

Back